Webshop bouwen in Zeist?

Wij bouwen jouw WordPress webshop! De automatisering van WooCommerce kan je aan ons over laten. Hierbij wordt rekening gehouden met verzendingen, betalingen, voorraadbeheer en verkooprapporten. Dit zorgt voor tijdsbesparing, waarbij de klant gemakkelijk online kan betalen met directe verzending. WP Brothers zorgt voor jouw webshop in Zeist!

Kennismaken? 

webshop, easy noise control, website, wordpress brothers

WP Brothers: wij bouwen de meest professionele webshops voor Zeist.

Passend bij jouw bedrijf

Maak zo snel mogelijk een erg goede indruk met jouw bedrijf. Laat zien aan de klanten waar jouw bedrijf in Zeist voor staat met behulp van een professionele webshop.

Ontwikkeling van de webshop

Onze websitebouwers vol ervaring creëren WooCommerce webshops op basis van jouw wensen. Of het nu gaat om meerdere talen binnen de webshop of ingewikkelde coupons. Wij regelen het voor jouw bedrijf in Zeist!

 

Tracking en dashboard

Twijfel je over het gedrag van de bezoekers van jouw site? Wij verhelderen alle data, waardoor jouw websiteverkeer optimaal kan benutten.

Snelheid en vindbaarheid

Bepaalde conversiedoelen halen? Dat is een eitje! Wij zorgen ervoor dat jouw webshop bovenaan komt te staan binnen de Google zoekresultaten. 

Projecten waar we trots op zijn

Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Stappenplan

Bewezen werkwijze

Voor de uit te voeren activiteiten gebruiken we een stappenplan dat we op maat maken per klant. Over het algemeen ziet het stappenplan voor development bij WP Brothers er als volgt uit:

Kick-off

De eerste stap in het proces is een kick-off sessie. Tijdens deze sessie leren we elkaar verder kennen en bespreken we je wensen en eisen.

Stap 1

Onderzoek

Wij analyseren en onderzoeken de techniek van de huidige website of webshop. We kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer! Zonder gedegen onderzoek is het lastig een realistisch game plan te maken. Wij nemen je hierbij bij de hand.

Stap 2

Design

Nadat het onderzoek naar de online kansen en bedreigingen is afgerond hebben we de mogelijkheid om de nieuwe website te ontwerpen. De basis voor dit ontwerp ligt in de resultaten van het data-onderzoek en de huisstijl van jou als opdrachtgever.

Stap 3

Development

Wij stellen voor om de nieuwe website in open source CMS WordPress te bouwen. Dat heeft als voordeel dat de website in de toekomst makkelijk te onderhouden is en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Stap 4

Contentmigratie

Zodra de website klaar is moet alle content worden verzameld. Hulp nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Stap 5

SEO en data-tracking

Nadat de website is gebouwd zal deze geoptimaliseerd dienen te worden voor Google en Bing. De resultaten meten we via een data tracking layer. 

 

Stap 6

Testen & lanceren

Het moment van livegang komt steeds dichterbij. We laten de website door onze inhouse-tester nog een keer nalopen en zette de puntjes op de i. Het is tijd om de website te lanceren.

Stap 7

Beheer

Maandelijks beheren wij de website. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor slechte vindbaarheid of veiligheidsproblemen.

Stap 8

Marketing ondersteuning

Beter gevonden worden in Google of meer conversies uit je websitebezoekers halen? Onze marketingavonturiers helpen je hier graag mee.

Stap 9

Expertise voor jouw webshop in Zeist!

Ons team bestaande uit design-, marketing- en developmentexperts zorgt voor een optimale webshop op alle raakvlakken. Stap-voor-stap wordt het proces ontwikkeld en jouw webshop in Zeist tot stand gebracht.

easy noice control, website, voorbeelden, wordpress brothers

Design

Naar jouw behoeftes

Doelgerichte, consistente en originele ontwerpen staan centraal bij ons team van creatieve designers. Mobile first tot social advertising kan aan ons worden over gelaten voor jouw webshop in Zeist!

Design

Development

Resultaat staat centraal

Onze webdevelopers staan voor jou klaar en denken graag met jou mee! Geen interesse in saaie codes? Laat het aan onze developers over.

Development

joost & joost, website, wordpress brothers

Whitepaper

Hoe maak je een goede website?

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
logo ideal, recras, woo commerce, google analytics, wordpress brothers

API-koppelingen

Externe platformen eenvoudig gekoppeld

API-koppelingen maken die makkelijk in gebruik zijn? Onze ontwikkelaars en meesterbreinen bouwen ze graag (SOAPS of RESTs).

Toon de verschillende mogelijkheden

Online Marketing

Conversiegericht

Onze datagedreven aanpak zorgt ervoor dat je je kan onderscheiden van de concurrenten? Ons gedreven marketingteam laat jouw webshop op korte termijn én lange termijn uitblinken.

Online Marketing

zoekvoorbeelden zoekresultaten, mattisson, wordpress brothers

Optimaliseren

Het doel is perfectie

Het optimale resultaat wordt bij ons behaald, door kwaliteit boven kwantiteit te zetten. Verkennen wat de optimalisatie mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf in Zeist? Wij staan klaar.

Beheer

Wij nemen jouw zorgen uit handen

Tijd besparingen en niet meer voor verrassingen staan? Laat het beheer over aan ons team. Wij zorgen voor volledige beheer van jouw webshop uit Zeist!

Beheer

Op zoek naar een website?

Wij maken ook websites!

WP Brothers maakt niet alleen webshops, maar ook websites in Zeist. Wij hebben ervaring in het bouwen van effectieve, custom WordPress websites. Deze kun je zelf ook nog eens aanpassen!

Wij kunnen naar jouw wensen een WordPress website te bouwen. Geïnteresseerd? Wij ook in jouw bedrijf in Zeist!

Website bouwen Zeist

 

kantoor, social brothers, wordpress brothers

Fullservice WordPress Bureau - Zeist

Waarom WP Brothers?

WP Brothers is jouw innovatieve en conversiegerichte WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website of WooCommerce webshop en helpt je graag een flinke stap vooruit. Wij zijn gevestigd in Rotterdam en Utrecht.

  • Klantgericht
  • Persoonlijk
  • Innovatief
  • Jong

Maak kennis

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Afspraak inplannen

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Afspraak inplannen Afspraak inplannen met Freek