Webshop

Met een op maat gemaakte WooCommerce webshop zorgen wij voor E-Commerce ervaring. Dit betekent dat processen zoals voorraadbeheer, verzending, betaling en het genereren van overzichtelijke verkooprapporten nu automatisch verlopen. Dat is tijdbesparend en minder foutgevoelig. Wij maken het makkelijk: laat je klant online betalen met directe verzending!

Snel, mobile first en onderhoudsvriendelijk

Op maat gemaakt

Alles is mogelijk voor jouw professionele webshop. Wij begrijpen hoe we van bezoekers klanten maken. Een goede eerste indruk bij jouw doelgroep is van groot belang om de beste  omzet te behalen.

WooCommerce

Onze developers hebben veel ervaring met WooCommerce en leveren meertalige webshops op. Custom prijsberekeningen of uitdagende giftvouchers? Wij doen het.

Dashboard & Tracking

Wil jij inzicht in wie jouw bezoekers zijn en waar zij vandaan komen? Met onze webshop weet je dat exact. Wij maken data inzichtelijk.

Vindbaar en snel

Met onze webshop sta jij zo hoog mogelijk in de Google zoekresultaten en wordt het halen van de conversiedoelen steeds makkelijker.

Projecten waar we trots op zijn

Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Stappenplan

Bewezen werkwijze

Voor de uit te voeren activiteiten gebruiken we een stappenplan dat we op maat maken per klant. Over het algemeen ziet het stappenplan voor development bij WP Brothers er als volgt uit:

Kick-off

De eerste stap in het proces is een kick-off sessie. Tijdens deze sessie leren we elkaar verder kennen en bespreken we je wensen en eisen.

Stap 1

Onderzoek

Wij analyseren en onderzoeken de techniek van de huidige website of webshop. We kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer! Zonder gedegen onderzoek is het lastig een realistisch game plan te maken. Wij nemen je hierbij bij de hand.

Stap 2

Design

Nadat het onderzoek naar de online kansen en bedreigingen is afgerond hebben we de mogelijkheid om de nieuwe website te ontwerpen. De basis voor dit ontwerp ligt in de resultaten van het data-onderzoek en de huisstijl van jou als opdrachtgever.

Stap 3

Development

Wij stellen voor om de nieuwe website in open source CMS WordPress te bouwen. Dat heeft als voordeel dat de website in de toekomst makkelijk te onderhouden is en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Stap 4

Contentmigratie

Zodra de website klaar is moet alle content worden verzameld. Hulp nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Stap 5

SEO en data-tracking

Nadat de website is gebouwd zal deze geoptimaliseerd dienen te worden voor Google en Bing. De resultaten meten we via een data tracking layer. 

 

Stap 6

Testen & lanceren

Het moment van livegang komt steeds dichterbij. We laten de website door onze inhouse-tester nog een keer nalopen en zette de puntjes op de i. Het is tijd om de website te lanceren.

Stap 7

Beheer

Maandelijks beheren wij de website. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor slechte vindbaarheid of veiligheidsproblemen.

Stap 8

Marketing ondersteuning

Beter gevonden worden in Google of meer conversies uit je websitebezoekers halen? Onze marketingavonturiers helpen je hier graag mee.

Stap 9

Diensten

Alle expertises gebundeld

Ons team bestaat stuk voor stuk uit gedreven en enthousiaste experts in hun vakgebied. Zij nemen jou stap-voor-stap mee in het bouwen van een WordPress webshop op maat. Wat maakt ons de beste? Wij zijn van alle markten thuis en zorgen voor het meest optimale resultaat.

easy noice control, website, voorbeelden, wordpress brothers

Design

Op maat gemaakt

Origineel beeldmateriaal voor verschillende kanalen; van social media en landingspagina's tot de realisatie van een mobiel ontwerp. Wil je ook consistent je eigen originele huisstijl behouden?

Ontwerp

Development

Efficient en toekomstgericht

Onze webdevelopers gaan verder dan alleen de codes. Zij denken met jou mee. Wil jij ook tijd besparen met het ontcijferen van die saaie codes? Wij vinden het juist leuk!

Development

joost & joost, website, wordpress brothers

Whitepaper

Hoe maak je een goede website?

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

API-koppeling

Alles is te integreren

Met onze ervaring in het implementeren van API-koppelingen zijn wij jouw expert met advies op maat.

Toon alle mogelijkheden

Online Marketing

Van concrete actie naar conversie

Als online marketingbureau zijn we gespecialiseerd in meer dan alleen het op de markt brengen van een product of dienst. Onze marketingavonturiers staan al te trappelen.

Online Marketing

Optimalisatie

Perfectie bestaat

Een gestructureerd proces om het meest optimale resultaat te behouden. Ons doel is kwaliteit boven kwantiteit en dan zo snel mogelijk. Benieuwd naar wat optimalisatie voor jou kan betekenen?

Beheer

In de handen van WP Brothers

Wij nemen het volledige beheer van jouw website op ons. Door het beheer bij ons te laten bespaar je veel tijd en kom je nooit voor onverwachte verrassingen te staan.

Beheer

WordPress website laten maken Amsterdam

Fullservice WordPress Bureau

Waarom WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

  • Gevestigd in Utrecht en Rotterdam
  • Fullservice
  • Persoonlijke aanpak
  • Snelheid door ervaring
  • Wij gaan verder dan alleen de codes
  • Klantgericht

Ontmoet het team

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Contact opnemen? 030 737 09 02