Een nieuwe website op maat voor de NLPO met een volledig nieuwe huisstijl. Het doel? Een betere user flow en duidelijkere storytelling.

NLPO | homepage

De digitale transformatie van de NLPO

De Nederlandse Lokale Publieke Omroep (NLPO) staat centraal als samenwerkings- en coördinatieorgaan voor alle lokale publieke omroepen in Nederland. Hun missie is het ondersteunen van lokale omroepen om zowel de professionaliteit van de sector als de kwaliteit van lokale producties te verbeteren. In de dynamiek van lokale democratie streven ze naar een levensvatbare en maatschappelijk relevante lokale omroep.

Homepage NLPO - meerdere apparaten

Huisstijlontwikkeling op maat

NLPO benaderde ons omdat de bestaande website voldeed niet meer aan de verwachtingen. Door een grondig huisstijltraject en rebranding wilde ze een vernieuwde visuele identiteit omzetten naar een functioneel webdesign. De uitdaging lag niet alleen in het visuele aspect, maar ook in het herstructureren van de content management processen en het dynamischer opzetten van de site als een kenniscentrum.

Custom WordPress website

Daarom gingen wij aan de slag met een volledig op maat gemaakt WordPress-platform, waarbij de visuele uitgangspunten van de nieuwe huisstijl centraal stonden. We integreerden de website daarnaast met de nodige koppelingen zoals Coachview en Eventbrite. Zo kan NLPO trainingen en evenementen professioneel beheren én presenteren. De focus op storytelling en de integratie van deze externe systemen maken de website dynamisch en informatief. 

NLPO homepage design elementen
NLPO kennisbank- en eventkoppeling

Het resultaat

Onze inspanningen vertalen zich in een volledig vernieuwde huisstijl, een optimalisatie van de gebruikerservaring en krachtige storytelling die de missie en waarden van de NLPO juist communiceren. Met een aanzienlijke toename in de gebruiksvriendelijkheid heeft de NLPO niet alleen een nieuwe website, maar ook een krachtig online platform dat hun positie online verstevigd.

Jouw bedrijf ook laten groeien?

WP Brothers heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen en bouwen van effectieve, custom WordPress websites die je makkelijk zelf aan kan passen. Met onze multidisciplinaire aanpak zorgen wij ervoor dat er naast technische perfectie, ook hoge conversies gehaald worden en dat het design van jouw website volledig aansluit bij jouw wensen en doelgroep. Dus, ben je op zoek naar een nieuwe WordPress website óf wil je gewoon even sparren? Neem hieronder contact met ons op!

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Afspraak inplannen

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Afspraak inplannen Afspraak inplannen met Freek