blobbackground

Een overzichtelijke nieuwe website op internationaal niveau!

Aryza | homepage

Aryza: wereldwijde speler op het gebied van financiële gezondheid.

Aryza is financiële partner, zowel voor bedrijven als particulieren, en biedt verschillende innovatieve technologische oplossingen voor financiën en kredietverlening. Denk aan beoordelingsplatforms, schuldbeheer, incasso en fraudepreventie. Met deze producten zetten zij zich in de financiële sector te transformeren met betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossingen.

Om dat nog beter te kunnen doen was een interne transformatie ook noodzakelijk. Aryza was op zoek naar een nieuwe website die hun wereldwijde aanpak op een consistente manier zou presenteren en al hun producten en diensten zou vertegenwoordigen in de juiste landen. 

Voorheen had Aryza verschillende websites (Aryza.com, Collenda.com/de, Collenda.com/nl, insol6.com). Niet heel overzichtelijk. Daarom moesten deze websites samengevoegd worden tot één dedicated website op internationaal niveau. De design, development & online marketing teams van WP Brothers hebben van inventarisatie, tot design en development ondersteunt. Zo deden we dat. 

Aryza homepage - multiple devices

Een heldere boodschap

De uitdaging lag in het creëren van een schaalbare website die er fris en modern uitziet, maar ook eenvoudig te gebruiken is door de contentbeheerders van Aryza. Het samenvoegen van verschillende websites en het presenteren van een consistente boodschap en dienstverlening was een complex vraagstuk. Bovendien moest de website in meerdere talen beschikbaar zijn, met elk haar eigen specifieke producten, om internationaal relevant te zijn.

Naadloze integratie

Na een uitgebreide analyse hebben we voorgesteld om het WordPress CMS te gebruiken in plaats van een headless CMS. Met WordPress heeft Aryza namelijk volledige controle over de website en het CMS. Daarnaast is er flexibiliteit in het maken van pagina's, zijn er eindeloze integraties met andere tools mogelijk en is SEO-optimalisatie een eitje. 

Aryza - design elements

Na een goedgekeurd design opgeleverd te hebben zijn we overgegaan tot de technische ontwikkeling van de website. In deze fase is ervoor gezorgd dat de website responsive is en voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. Wel zo fijn voor zowel de klanten en partners als Aryza zelf.

Tot slot zijn alle externe systemen waar Aryza mee werkt gekoppeld en geïntegreerd. Denk aan systemen zoals Salesforce (Pardot) en Personio zodat Aryza geniet van een naadloze samenwerking tussen de website en deze tools.

Aryza - online growth

Succes!

De lancering van de nieuwe website heeft direct voor enthousiaste reacties gezorgd. Zowel bij het development team, als Aryza. Dit was dan ook toch een van de grootste websites die we het afgelopen jaar bouwden.

De nieuwe website straalt consistentie uit over de hele linie. De samenvoeging van de oude websites heeft het beheer sterk vereenvoudigd en interne processen gestroomlijnd. En dát is fijn voor de schaalbaarheid en toekomstige groei van de website. Het WordPress CMS en de nieuwe website bieden ze die flexibiliteit met gemak!

Jouw bedrijf ook laten groeien?

WP Brothers heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen en bouwen van effectieve, custom WordPress websites die je makkelijk zelf aan kan passen. Met onze multidisciplinaire aanpak zorgen wij ervoor dat er naast technische perfectie, ook hoge conversies gehaald worden en dat het design van jouw website volledig aansluit bij jouw wensen en doelgroep. Dus, ben je op zoek naar een nieuwe WordPress website óf wil je gewoon even sparren? Neem hieronder contact met ons op!

Rob Ammerlaan

Neem contact op met Freek
Altijd te bereiken via
Contact opnemen?