WP Brothers

UX-design

Creatief en doelgericht webdesign, verfrissend en opvallend, dat is wat onze designers leveren. Branding, online communicatie, websites en campagnes die opvallen en doelen behalen. Met ons oog voor detail en ons creatieve talent zetten we je wensen om in resultaten. Wij zetten je bedrijf qua design op de kaart, omdat het meer is dan alleen een dienst of product: het is een merk. Wij begrijpen dat.

Koffie?

Websites

Onze custom ontworpen WordPress websites zorgen ervoor dat ze opvallen bij de doelgroep. Elke website is uniek en dat begrijpen wij als geen ander.

Webshops

Wij bouwen geavanceerde webshops op maat. We ontwikkelen de gehele webomgeving. Webshop beginnen of een flinke boost geven aan je e-commerce platform? Klik om te zien wat wij kunnen.

Werken bij’s

Ook zoveel moeite met de juiste kandidaten aanspreken met jouw vacatures? Wij maken de Werken bij-website die de juiste doelgroep aanspreekt en de beste kandidaten aantrekt.

Koppelingen

Verwerk jij nog steeds handmatig je boekingen en reserveringen in een CRM-systeem? Met onze API-koppelingen is dat niet meer nodig.

Projecten

Trots op resultaat

Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website. Benieuwd naar onze WordPress projecten?

Designdisciplines

Met ons oog voor detail en creatieve talent zetten we jouw wensen om naar resultaten.

Mock-ups

Onze designers beginnen met een mock-upversie van toekomstige website. Op basis hiervan kunnen wensen en ideeën besproken worden.

UX-experts

User Experience: hoe ervaart je bezoeker jouw website?. Van A/B testen tot animaties: onze experts houden er rekening mee.

Customer journeys

Wij leggen de visuele link tussen een facebookadvertentie en de website en tussen de website en de nieuwsbrief.

Wireframes

Welke (content-)elementen kunnen waar geplaatst worden en hoe is de structuur van de nieuwe website opgezet? Wij testen voor jou wat de beste structuur is.

Klikbare prototypes

Ontwerpen worden interactief door Invision. Je klikt letterlijk door je toekomstige website heen.

UI-experts

In deze fase kijken onze designers naar het online gedrag van de bezoekers. In het ontwerp houden we hier rekening mee. Denk aan de plek van formulieren, knoppen en menu's.

Usability testing

Zodra de ontwerpen zijn uitgewerkt tot daadwerkelijke producten door onze developers, is het tijd om te kijken of ze ook de doelen behalen die we op het oog hebben.

Offerte

Enthousiast geworden?

WP Brothers is een gespecialiseerd bureau op het gebied van WordPress CMS en is onderdeel van Social Brothers. WP Brothers is innovatief, ambitieus en vol jong-enthousiasme.

Vraag een offerte aan

Afspraak inplannen

Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Stappenplan

Bewezen werkwijze

Voor de uit te voeren activiteiten gebruiken we een stappenplan dat we op maat maken per klant. Over het algemeen ziet het stappenplan voor development bij WP Brothers er als volgt uit:

Kick-off

De eerste stap in het proces is een kick-off sessie. Tijdens deze sessie leren we elkaar verder kennen en bespreken we je wensen en eisen.

Stap 1

Onderzoek

Wij analyseren en onderzoeken de techniek van de huidige website of webshop. We kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer! Zonder gedegen onderzoek is het lastig een realistisch game plan te maken. Wij nemen je hierbij bij de hand.

Stap 2

Design

Nadat het onderzoek naar de online kansen en bedreigingen is afgerond hebben we de mogelijkheid om de nieuwe website te ontwerpen. De basis voor dit ontwerp ligt in de resultaten van het data-onderzoek en de huisstijl van jou als opdrachtgever.

Stap 3

Development

Wij stellen voor om de nieuwe website in open source CMS WordPress te bouwen. Dat heeft als voordeel dat de website in de toekomst makkelijk te onderhouden is en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Stap 4

Contentmigratie

Zodra de website klaar is moet alle content worden verzameld. Hulp nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Stap 5

SEO en data-tracking

Nadat de website is gebouwd zal deze geoptimaliseerd dienen te worden voor Google en Bing. De resultaten meten we via een data tracking layer. 

 

Stap 6

Testen & lanceren

Het moment van livegang komt steeds dichterbij. We laten de website door onze inhouse-tester nog een keer nalopen en zette de puntjes op de i. Het is tijd om de website te lanceren.

Stap 7

Beheer

Maandelijks beheren wij de website. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor slechte vindbaarheid of veiligheidsproblemen.

Stap 8

Marketing ondersteuning

Beter gevonden worden in Google of meer conversies uit je websitebezoekers halen? Onze marketingavonturiers helpen je hier graag mee.

Stap 9

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Contact opnemen? 030 737 09 02