Recruitment platform

Aankomende medewerkers willen de sfeer beleven van het bedrijf. Hiervoor is een  goede Werken Bij website onmisbaar. Wij weten als geen ander dat het bereiken van jouw doelgroep een van de belangrijkste factoren is van een succesvolle werving.  Wil jij een conversie gedreven recruitment platform laten maken? Lees dan verder.

Snel, mobile first en onderhoudsvriendelijk

Ideale kandidaatjourney

Wij investeren graag tijd in het leren kennen van onze opdrachtgever, zodat we precies weten welke kandidaat je zoekt en hoe we die het beste kunnen bereiken.

Op maat gemaakt

Wij begrijpen dat recruitment topsport is en dat een goede Werken Bij pagina een doel heeft: sollicitanten aantrekken. Dat kunnen wij voor jou op maat ontwerpen.

ATS-integratie

Wij zijn experts op het gebied van externe systemen koppelen. Wij integreren API-koppelingen voor een betere conversie en soepel werkende website.

Data visualiseren

Wil jij data gestructureerd weergeven? Maak data visueel. Onze experts gaan er graag voor jou mee aan de slag.

Projecten waar we trots op zijn

Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Stappenplan

Bewezen werkwijze

Voor de uit te voeren activiteiten gebruiken we een stappenplan dat we op maat maken per klant. Over het algemeen ziet het stappenplan voor development bij WP Brothers er als volgt uit:

Kick-off

De eerste stap in het proces is een kick-off sessie. Tijdens deze sessie leren we elkaar verder kennen en bespreken we je wensen en eisen.

Stap 1

Onderzoek

Wij analyseren en onderzoeken de techniek van de huidige website of webshop. We kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer! Zonder gedegen onderzoek is het lastig een realistisch game plan te maken. Wij nemen je hierbij bij de hand.

Stap 2

Design

Nadat het onderzoek naar de online kansen en bedreigingen is afgerond hebben we de mogelijkheid om de nieuwe website te ontwerpen. De basis voor dit ontwerp ligt in de resultaten van het data-onderzoek en de huisstijl van jou als opdrachtgever.

Stap 3

Development

Wij stellen voor om de nieuwe website in open source CMS WordPress te bouwen. Dat heeft als voordeel dat de website in de toekomst makkelijk te onderhouden is en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Stap 4

Contentmigratie

Zodra de website klaar is moet alle content worden verzameld. Hulp nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Stap 5

SEO en data-tracking

Nadat de website is gebouwd zal deze geoptimaliseerd dienen te worden voor Google en Bing. De resultaten meten we via een data tracking layer. 

 

Stap 6

Testen & lanceren

Het moment van livegang komt steeds dichterbij. We laten de website door onze inhouse-tester nog een keer nalopen en zette de puntjes op de i. Het is tijd om de website te lanceren.

Stap 7

Beheer

Maandelijks beheren wij de website. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor slechte vindbaarheid of veiligheidsproblemen.

Stap 8

Marketing ondersteuning

Beter gevonden worden in Google of meer conversies uit je websitebezoekers halen? Onze marketingavonturiers helpen je hier graag mee.

Stap 9

Diensten

Alle expertsises gebundeld

Ons team bestaat stuk voor stuk uit gedreven en enthousiaste experts in hun vakgebied. Zij nemen jou stap-voor-stap mee in de ontwikkeling voor een WordPress recruitment platform op maat. Wat maakt ons de beste? Wij zijn van alle markten thuis en zorgen voor het meest optimale resultaat.

backbase careers, wordpress brothers

Design

Op maat gemaakt

Onze designers weten waar werknemers naar kijken. Laat de bezoeker zien wat het proces zal inhouden en houd de sollicitatieprocedure kort en overzichtelijk. 

Ontwerp

Development

Een schot in de roos

Tijdens het development wordt er veel rekening gehouden met het beheren van sollicitaties. Denk hierbij aan zoekfuncties en filters zoals categorieën en tags.

Development

code voorbeeld, debuut, wordpress brothers

Whitepaper

Hoe maak je een goede website?

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

API-koppeling

Alles is te integreren

Met onze ervaring op het gebied van API-koppelingen zijn wij jouw WordPress bureau in Utrecht. Recras, Webshops, iDeal en meer…

Toon alle mogelijkheden

Online Marketing

Van concrete actie naar conversie

Onze experts weten als geen ander dat jouw Werken Bij website bij jouw doelgroep te vinden moet zijn voor het binnenhalen van de beste kandidaten. 

Online Marketing

allerzorg, website, wordpress brothers

Optimalisatie

Conversiegericht

Een gestructureerd proces om het meest optimale resultaat te behouden. Ons doel is kwaliteit boven kwantiteit en dan zo snel mogelijk. Benieuwd naar wat website-optimalisatie voor jou kan betekenen?

Beheer

In de handen van WP Brothers

Geen tijd om elke update bij te houden en wil je jouw ideale kandidaat niet mislopen? Wij nemen het volledige beheer van de website op ons, zodat deze altijd optimaal functioneert.

Beheer

WordPress website laten maken Amsterdam

WordPress development

Waarom WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpen je graag een flinke stap vooruit.

  • Gevestigd in Utrecht en Rotterdam
  • Fullservice
  • Persoonlijke aanpak
  • Snelheid door ervaring
  • Wij gaan verder dan alleen de codes
  • Klantgericht

Ontmoet het team

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Contact opnemen? 030 737 09 02