WP Brothers

Online marketing

Hoe mooi je digitale visitekaartje ook is, wanneer je website niet gevonden wordt, blijven de bezoekers uit. Onze aanpak is datagedreven. We hebben experts op elk gebied van marketing. Van volledig effectieve Google Ads campagnes die excelleren in rendement tot social mediacampagnes gericht op jouw omgeving: onze specialisten hebben jarenlange ervaring op het gebied van dergelijke vraagstukken.

Je specifieke doelgroep effectief bereiken en opvallen tussen de concurrenten? Met onze multidisciplinaire en datagedreven aanpak helpen wij jouw doel effectief en efficiënt te behalen voor de lange termijn. 

Koffie?

google analytics resultaten, wordpress brothers

Online marketingdisciplines

Onze aanpak is effectief, efficiënt en datagedreven. Wij hebben experts in dienst met jarenlange ervaring  op het gebied van online marketing.

Onderzoek

Ons online onderzoek geeft unieke inzichten in jouw doelgroep door een combinatie van generieke gegevens en door jou persoonlijk gegenereerde data. Hierdoor kan je nog gerichter te werk gaan. 

Strategie

We kijken naar de doelen die jij met je website wilt behalen. Vanuit de resultaten van onze onderzoeken bepalen wij vervolgens de beste strategie voor jouw doelen. Concreet en simpel!

Zoekmachinemarketing

Betaald of organisch betere resultaten? Wij focussen ons op SEO en SEA om optimaal te worden gevonden in zoekmachines. Van contentontwikkeling tot geautomatiseerde script: wij regelen het voor je!

Marketing automations

Handmatig nog elke keer een e-mail versturen als iemand een maand lang niks heeft gekocht? Wij zorgen voor geautomatiseerde funnels waar geen werk meer voor nodig is. 

A/B testen & CRO

Bij ons draaien momenteel tien verschillende versies. Wij doen dit om te testen welke versie het beste werkt. Had jij het door?

Growth hacking

Gepersonaliseerde websites? Wij denken buiten de gebaande paden om tot unieke campagnes en aanpak te komen. Met growth hacking kijken we voortdurend naar wat het beste werkt.

Social advertising

Wil jij je specifieke doelgroep op Pinterest, Instagram, Facebook of LinkedIn bereiken en overtuigen? Wij draaien er onze hand niet voor om!

E-mailmarketing

Met behulp van e-mailmarketing kun je met uitgebreide statistieken jouw e-mailcampagnes optimaliseren.  Speel in op de resultaten tegen relatief lage kosten!

Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Stappenplan

Bewezen werkwijze

Voor de uit te voeren activiteiten gebruiken we een stappenplan dat we op maat maken per klant. Over het algemeen ziet het stappenplan voor development bij WP Brothers er als volgt uit:

Kick-off

De eerste stap in het proces is een kick-off sessie. Tijdens deze sessie leren we elkaar verder kennen en bespreken we je wensen en eisen.

Stap 1

Onderzoek

Wij analyseren en onderzoeken de techniek van de huidige website of webshop. We kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer! Zonder gedegen onderzoek is het lastig een realistisch game plan te maken. Wij nemen je hierbij bij de hand.

Stap 2

Design

Nadat het onderzoek naar de online kansen en bedreigingen is afgerond hebben we de mogelijkheid om de nieuwe website te ontwerpen. De basis voor dit ontwerp ligt in de resultaten van het data-onderzoek en de huisstijl van jou als opdrachtgever.

Stap 3

Development

Wij stellen voor om de nieuwe website in open source CMS WordPress te bouwen. Dat heeft als voordeel dat de website in de toekomst makkelijk te onderhouden is en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Stap 4

Contentmigratie

Zodra de website klaar is moet alle content worden verzameld. Hulp nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Stap 5

SEO en data-tracking

Nadat de website is gebouwd zal deze geoptimaliseerd dienen te worden voor Google en Bing. De resultaten meten we via een data tracking layer. 

 

Stap 6

Testen & lanceren

Het moment van livegang komt steeds dichterbij. We laten de website door onze inhouse-tester nog een keer nalopen en zette de puntjes op de i. Het is tijd om de website te lanceren.

Stap 7

Beheer

Maandelijks beheren wij de website. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor slechte vindbaarheid of veiligheidsproblemen.

Stap 8

Marketing ondersteuning

Beter gevonden worden in Google of meer conversies uit je websitebezoekers halen? Onze marketingavonturiers helpen je hier graag mee.

Stap 9

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Contact opnemen? 030 737 09 02