WP Brothers

Onderzoek

Meten is weten. Onze marketingexperts weten alle geheimen van Search Engine Optimization en zorgen ervoor dat ze met grondig onderzoek je digitale visitekaartje zo hoog mogelijk in Google krijgen.

Want ook al is de customer journey tot in de puntjes uitgedacht en heeft je website de mooiste vormgeving, zonder zoekmachine-optimalisatie kunnen mensen hem niet vinden. Wij vragen net zolang door tot we weten wat de beste strategie is.

Koffie?

google zoekresultaten, wordpress brothers

Producten

 

Websites

Onze custom ontworpen WordPress websites zorgen ervoor dat ze opvallen bij de doelgroep. Elke website is uniek en dat begrijpen wij als geen ander.

Webshops

Wij bouwen geavanceerde webshops op maat. We ontwikkelen de gehele webomgeving. Webshop beginnen of een flinke boost geven aan je e-commerce platform? Klik om te zien wat wij kunnen.

Werken bij’s

Ook zoveel moeite met de juiste kandidaten aanspreken met jouw vacatures? Wij maken de Werken bij-website die de juiste doelgroep aanspreekt en de beste kandidaten aantrekt.

Koppelingen

Verwerk jij nog steeds handmatig je boekingen en reserveringen in een CRM-systeem? Met onze API-koppelingen is dat niet meer nodig.

Onderzoekdisciplines

SEO heeft geen geheimen voor onze online marketingexperts. Met ons onderzoek kom je zo hoog mogelijk in Google te staan.

Websitedata

Door gebruik van bijvoorbeeld Google Analytics krijgen we data die voor interessante inzichten kunnen zorgen over de huidige doelgroep.

Websitetechniek

Wij analyseren de techniek van de website om te controleren op eventuele veiligheidsproblemen, de status van SEO en de snelheid van de website.

Vindbaarheid

Wij onderzoeken waar je op dit moment op gevonden wordt en hoe je gevonden kan worden op de gewenste zoekwoorden. Dit onderzoek legt de basis voor een SEA/SEO-strategie

Concurrentie-onderzoek

Welke online positie neemt jouw organisatie in? Wij indexeren bestaande en nieuwe online concurrenten op het gebied van backlinks, vindbaarheid, zoekwoorden en SEA.

Advertentie-analyse

Maak je al gebruik van SEA of social ads? Wij onderzoeken welke kansen nog niet benut zijn.

UX-designanalyse

We kijken samen met onze UX-designers naar de conclusies uit de data-analyse. Tijdens deze samenwerking kijken we naar de beste manier om tot de optimale website te komen.

Doelgroeponderzoek

Hoe ziet jouw online doelgroep eruit? Op basis van data willen wij CRM, ERP of online data gebruiken om beter in kaart te brengen hoe jouw doelgroep eruitziet.

Social media-analyse

Hoe presenteer jij je eigenlijk op social media in vergelijking met je concurrent en welke onderdelen mis jij in je social media-strategie?

Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Stappenplan

Bewezen werkwijze

Voor de uit te voeren activiteiten gebruiken we een stappenplan dat we op maat maken per klant. Over het algemeen ziet het stappenplan voor development bij WP Brothers er als volgt uit:

Kick-off

De eerste stap in het proces is een kick-off sessie. Tijdens deze sessie leren we elkaar verder kennen en bespreken we je wensen en eisen.

Stap 1

Onderzoek

Wij analyseren en onderzoeken de techniek van de huidige website of webshop. We kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer! Zonder gedegen onderzoek is het lastig een realistisch game plan te maken. Wij nemen je hierbij bij de hand.

Stap 2

Design

Nadat het onderzoek naar de online kansen en bedreigingen is afgerond hebben we de mogelijkheid om de nieuwe website te ontwerpen. De basis voor dit ontwerp ligt in de resultaten van het data-onderzoek en de huisstijl van jou als opdrachtgever.

Stap 3

Development

Wij stellen voor om de nieuwe website in open source CMS WordPress te bouwen. Dat heeft als voordeel dat de website in de toekomst makkelijk te onderhouden is en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Stap 4

Contentmigratie

Zodra de website klaar is moet alle content worden verzameld. Hulp nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Stap 5

SEO en data-tracking

Nadat de website is gebouwd zal deze geoptimaliseerd dienen te worden voor Google en Bing. De resultaten meten we via een data tracking layer. 

 

Stap 6

Testen & lanceren

Het moment van livegang komt steeds dichterbij. We laten de website door onze inhouse-tester nog een keer nalopen en zette de puntjes op de i. Het is tijd om de website te lanceren.

Stap 7

Beheer

Maandelijks beheren wij de website. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor slechte vindbaarheid of veiligheidsproblemen.

Stap 8

Marketing ondersteuning

Beter gevonden worden in Google of meer conversies uit je websitebezoekers halen? Onze marketingavonturiers helpen je hier graag mee.

Stap 9

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Contact opnemen? 030 737 09 02