API-koppelingen

Het integreren van API-koppelingen met systemen zoals ERP, WMS, PIM, CRM en ATS biedt substantiële voordelen voor uw organisatie. Bent u nog steeds bezig met het handmatig overtypen van gegevens, of duurt het soms weken om een rapportage te ontvangen? Met op maat gemaakte API-koppelingen behoort dit tot het verleden

API-koppeling

Alles is te integreren

Jouw website of webshop koppelen met een extern platform? Onze developers zijn experts op het gebied van API-koppelingen (RESTs of SOAPS).  Wij koppelen onder andere verschillende marketingtools zoals HubSpot, Mailchimp en Marketo, maar ook maken wij CRM koppelingen met AFAS of Pipedrive. Daarnaast koppelen wij ook de administratiepakketten: Exact, AdSysCo en Recras of een Payment Service Providers zoals iDEAL.

Toon alle mogelijkheden

API-koppeling

We kunnen bijvoorbeeld koppelen met...

Administratie

Financiële processen automatiseren en visualiseren? Met een Recras-koppeling wordt het maken en versturen van facturen of betalingsherinneringen geautomatiseerd.   

CRM

Niet meer dagelijks je data overschrijven vanaf een spreadsheet? Met PerfectView wordt je relatiebestand automatisch bijgewerkt wanneer er wijzigingen zijn.

Marketing

Elke maand om dezelfde tijd je nieuwsbrief versturen? Via een API-koppeling wordt je nieuwsbrief automatisch verstuurd.

Betalingen & voorraadbeheer

Automatisch doorkrijgen welke artikelen op jouw webshop niet meer op voorraad zijn? Via een API-koppeling kan dit mogelijk gemaakt worden.

Projecten waar we trots op zijn

Freek Stoevelaar

Freek Stoevelaar

stuur mij een appje bel 0620066195 mail [email protected]
Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Stappenplan

Bewezen werkwijze

Voor de uit te voeren activiteiten gebruiken we een stappenplan dat we op maat maken per klant. Over het algemeen ziet het stappenplan voor development bij WP Brothers er als volgt uit:

Kick-off

De eerste stap in het proces is een kick-off sessie. Tijdens deze sessie leren we elkaar verder kennen en bespreken we je wensen en eisen.

Stap 1

Onderzoek

Wij analyseren en onderzoeken de techniek van de huidige website of webshop. We kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer! Zonder gedegen onderzoek is het lastig een realistisch game plan te maken. Wij nemen je hierbij bij de hand.

Stap 2

Design

Nadat het onderzoek naar de online kansen en bedreigingen is afgerond hebben we de mogelijkheid om de nieuwe website te ontwerpen. De basis voor dit ontwerp ligt in de resultaten van het data-onderzoek en de huisstijl van jou als opdrachtgever.

Stap 3

Development

Wij stellen voor om de nieuwe website in open source CMS WordPress te bouwen. Dat heeft als voordeel dat de website in de toekomst makkelijk te onderhouden is en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Stap 4

Contentmigratie

Zodra de website klaar is moet alle content worden verzameld. Hulp nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Stap 5

SEO en data-tracking

Nadat de website is gebouwd zal deze geoptimaliseerd dienen te worden voor Google en Bing. De resultaten meten we via een data tracking layer. 

 

Stap 6

Testen & lanceren

Het moment van livegang komt steeds dichterbij. We laten de website door onze inhouse-tester nog een keer nalopen en zette de puntjes op de i. Het is tijd om de website te lanceren.

Stap 7

Beheer

Maandelijks beheren wij de website. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor slechte vindbaarheid of veiligheidsproblemen.

Stap 8

Marketing ondersteuning

Beter gevonden worden in Google of meer conversies uit je websitebezoekers halen? Onze marketingavonturiers helpen je hier graag mee.

Stap 9
WordPress website laten maken Amsterdam

WP Brothers

Waarom WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

  • Gevestigd in Utrecht en Rotterdam
  • Fullservice
  • Persoonlijke aanpak
  • Snelheid door ervaring
  • Wij gaan verder dan alleen de codes
  • Klantgericht

Ontmoet het team

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Afspraak inplannen

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Afspraak inplannen Afspraak inplannen met Freek