WP Brothers

Beheer & optimalisatie

De wondere wereld van het web is constant in beweging. Het is daarom essentieel dat je website up-to-date is. Onder het beheer van WP Brothers zal de website vernieuwd en onderhouden worden. Dit is belangrijk voor de veiligheid en bereikbaarheid van je website.

Op deze manier blijft je website in beweging en wordt er aan de nieuwe wensen en eisen van je bezoekers gedacht. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat je website veilig blijft en dat bugs verholpen worden. Dit scheelt tijd voor jou en wij doen het graag.

Koffie?

befrank website, mobiel, wordpress brothers

Beheerdisciplines

WP Brothers zorgt ervoor dat je website vernieuwd en onderhouden wordt.

Veiligheid

Dankzij ons beheer zal de website altijd in goede handen zijn. Door op de juiste momenten te updaten zorgen we ervoor dat de website vrij is van bugs of hacks.

Up-to-date

Wij zorgen ervoor dat de website up-to-date is. Zo blijft je website altijd optimaal functioneren.

Ontzorgen

Enjoy the ride! Wij nemen je alle werkzaamheden uit handen. Zo heb je geen zorgen over de vraag of je website wel of niet veilig en optimaal functioneert.

Controle & rapportage

Wij voeren maandelijkse controles uit voor een zo optimaal mogelijke website. We houden hierbij rekening met nieuwe eisen en wensen van de bezoekers.

Offerte

Enthousiast geworden?

WP Brothers is een gespecialiseerd bureau op het gebied van WordPress CMS en is onderdeel van Social Brothers. WP Brothers is innovatief, ambitieus en vol jong-enthousiasme.

Vraag een offerte aan

Afspraak inplannen

Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Stappenplan

Bewezen werkwijze

Voor de uit te voeren activiteiten gebruiken we een stappenplan dat we op maat maken per klant. Over het algemeen ziet het stappenplan voor development bij WP Brothers er als volgt uit:

Kick-off

De eerste stap in het proces is een kick-off sessie. Tijdens deze sessie leren we elkaar verder kennen en bespreken we je wensen en eisen.

Stap 1

Onderzoek

Wij analyseren en onderzoeken de techniek van de huidige website of webshop. We kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer! Zonder gedegen onderzoek is het lastig een realistisch game plan te maken. Wij nemen je hierbij bij de hand.

Stap 2

Design

Nadat het onderzoek naar de online kansen en bedreigingen is afgerond hebben we de mogelijkheid om de nieuwe website te ontwerpen. De basis voor dit ontwerp ligt in de resultaten van het data-onderzoek en de huisstijl van jou als opdrachtgever.

Stap 3

Development

Wij stellen voor om de nieuwe website in open source CMS WordPress te bouwen. Dat heeft als voordeel dat de website in de toekomst makkelijk te onderhouden is en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Stap 4

Contentmigratie

Zodra de website klaar is moet alle content worden verzameld. Hulp nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Stap 5

SEO en data-tracking

Nadat de website is gebouwd zal deze geoptimaliseerd dienen te worden voor Google en Bing. De resultaten meten we via een data tracking layer. 

 

Stap 6

Testen & lanceren

Het moment van livegang komt steeds dichterbij. We laten de website door onze inhouse-tester nog een keer nalopen en zette de puntjes op de i. Het is tijd om de website te lanceren.

Stap 7

Beheer

Maandelijks beheren wij de website. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor slechte vindbaarheid of veiligheidsproblemen.

Stap 8

Marketing ondersteuning

Beter gevonden worden in Google of meer conversies uit je websitebezoekers halen? Onze marketingavonturiers helpen je hier graag mee.

Stap 9

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Contact opnemen? 030 737 09 02