WP Brothers

Development

Creativiteit gecombineerd met effectiviteit. Dat is waar de developers bij ons goed in zijn.

Onze op maat gemaakte WordPress websites zijn meer dan alleen een digitaal visitekaartje. Wij zorgen ervoor dat ze opvallen bij de doelgroep. Dankzij onze ervaring en multidisciplinaire aanpak leveren wij snel en flexibel op. Onze webdevelopers gaan verder dan alleen de codes.

Koffie?

code website, wordpress brothers

Websites

Onze custom ontworpen WordPress websites zorgen ervoor dat ze opvallen bij de doelgroep. Elke website is uniek en dat begrijpen wij als geen ander.

Webshops

Wij bouwen geavanceerde webshops op maat. We ontwikkelen de gehele webomgeving. Webshop beginnen of een flinke boost geven aan je e-commerce platform? Klik om te zien wat wij kunnen.

Werken bij’s

Ook zoveel moeite met de juiste kandidaten aanspreken met jouw vacatures? Wij maken de Werken bij-website die de juiste doelgroep aanspreekt en de beste kandidaten aantrekt.

Koppelingen

Verwerk jij nog steeds handmatig je boekingen en reserveringen in een CRM-systeem? Met onze API-koppelingen is dat niet meer nodig.

Wat wij belangrijk vinden

Dankzij onze ervaring en multidisciplinaire aanpak leveren wij websites die opvallen bij de doelgroep en werken wij snel en flexibel.

Databases

Onze developers ontwikkelen databases die voldoen aan de modernste standaarden.

Veiligheid

Wij maken websites die jouw gegevens beschermen en er altijd voor zorgen dat de website optimaal functioneert.

Responsive

Wij bouwen responsive websites die meeschalen met de grootte van je beeldscherm of device.

Modulair bouwen

Css/javascript kent voor onze developers geen geheimen. Games of toffe scrollfunctie? Kom maar op!

Op maat gemaakt

Onze developers bouwen en ontwerpen alles custom, waar er altijd ruimte is voor feedback tijdens het proces.

Performance

Wij stellen kwaliteit boven kwantiteit, maar werken wel binnen een zo korte mogelijke tijdframe. Onze websites zijn SEO geoptimaliseerd en snel vindbaar.

Meertalig

Wij leveren wanneer gewenst een website in meerdere talen en optimaliseren SEO in binnen- en buitenland.

API's

Wat het maken van een API-koppeling interessant maakt, is dat het geld scheelt voor jou als opdrachtgever, en tijd voor ons.

Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Stappenplan

Bewezen werkwijze

Voor de uit te voeren activiteiten gebruiken we een stappenplan dat we op maat maken per klant. Over het algemeen ziet het stappenplan voor development bij WP Brothers er als volgt uit:

Kick-off

De eerste stap in het proces is een kick-off sessie. Tijdens deze sessie leren we elkaar verder kennen en bespreken we je wensen en eisen.

Stap 1

Onderzoek

Wij analyseren en onderzoeken de techniek van de huidige website of webshop. We kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer! Zonder gedegen onderzoek is het lastig een realistisch game plan te maken. Wij nemen je hierbij bij de hand.

Stap 2

Design

Nadat het onderzoek naar de online kansen en bedreigingen is afgerond hebben we de mogelijkheid om de nieuwe website te ontwerpen. De basis voor dit ontwerp ligt in de resultaten van het data-onderzoek en de huisstijl van jou als opdrachtgever.

Stap 3

Development

Wij stellen voor om de nieuwe website in open source CMS WordPress te bouwen. Dat heeft als voordeel dat de website in de toekomst makkelijk te onderhouden is en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Stap 4

Contentmigratie

Zodra de website klaar is moet alle content worden verzameld. Hulp nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Stap 5

SEO en data-tracking

Nadat de website is gebouwd zal deze geoptimaliseerd dienen te worden voor Google en Bing. De resultaten meten we via een data tracking layer. 

 

Stap 6

Testen & lanceren

Het moment van livegang komt steeds dichterbij. We laten de website door onze inhouse-tester nog een keer nalopen en zette de puntjes op de i. Het is tijd om de website te lanceren.

Stap 7

Beheer

Maandelijks beheren wij de website. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor slechte vindbaarheid of veiligheidsproblemen.

Stap 8

Marketing ondersteuning

Beter gevonden worden in Google of meer conversies uit je websitebezoekers halen? Onze marketingavonturiers helpen je hier graag mee.

Stap 9

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Contact opnemen? 030 737 09 02