Websites

WP Brothers heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen en bouwen van effectieve, custom WordPress websites die je makkelijk zelf aan kan passen. Met onze multidisciplinaire aanpak zorgen wij ervoor dat er naast technische perfectie, ook hoge conversies gehaald worden en dat het design van jouw website volledig aansluit bij jouw wensen en doelgroep.

Op maat gemaakt, snel, mobile first en conversiegericht

Op maat gemaakt

Wij gaan stap-voor-stap langs jouw doelstellingen, doelgroep en wensen voor de perfecte custom website.

Conversie gericht

Waarom een website bouwen als die niet gericht is op conversie? Onze marketingspecialisten helpen je met het versterken van je bedrijf.

Veilig en snel

Websites horen veilig en snel te zijn op zowel mobiel, tablet als desktop. Wij zorgen dat jij een goede en stabiele website hebt. Zo ben je klaar om gevonden te worden. 

Data visualiseren

Wil jij data gestructureerd weergeven? Maak data visueel. Onze experts gaan er graag voor jou mee aan de slag.

Projecten waar we trots op zijn

Freek Stoevelaar

Freek

stuur mij een appje bel 0620066195 mail [email protected]
Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Stappenplan

Bewezen werkwijze

Voor de uit te voeren activiteiten gebruiken we een stappenplan dat we op maat maken per klant. Over het algemeen ziet het stappenplan voor development bij WP Brothers er als volgt uit:

Kick-off

De eerste stap in het proces is een kick-off sessie. Tijdens deze sessie leren we elkaar verder kennen en bespreken we je wensen en eisen.

Stap 1

Onderzoek

Wij analyseren en onderzoeken de techniek van de huidige website of webshop. We kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer! Zonder gedegen onderzoek is het lastig een realistisch game plan te maken. Wij nemen je hierbij bij de hand.

Stap 2

Design

Nadat het onderzoek naar de online kansen en bedreigingen is afgerond hebben we de mogelijkheid om de nieuwe website te ontwerpen. De basis voor dit ontwerp ligt in de resultaten van het data-onderzoek en de huisstijl van jou als opdrachtgever.

Stap 3

Development

Wij stellen voor om de nieuwe website in open source CMS WordPress te bouwen. Dat heeft als voordeel dat de website in de toekomst makkelijk te onderhouden is en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Stap 4

Contentmigratie

Zodra de website klaar is moet alle content worden verzameld. Hulp nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Stap 5

SEO en data-tracking

Nadat de website is gebouwd zal deze geoptimaliseerd dienen te worden voor Google en Bing. De resultaten meten we via een data tracking layer. 

 

Stap 6

Testen & lanceren

Het moment van livegang komt steeds dichterbij. We laten de website door onze inhouse-tester nog een keer nalopen en zette de puntjes op de i. Het is tijd om de website te lanceren.

Stap 7

Beheer

Maandelijks beheren wij de website. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor slechte vindbaarheid of veiligheidsproblemen.

Stap 8

Marketing ondersteuning

Beter gevonden worden in Google of meer conversies uit je websitebezoekers halen? Onze marketingavonturiers helpen je hier graag mee.

Stap 9

Diensten

Alle expertises gebundeld

Ons team bestaat stuk voor stuk uit gedreven en enthousiaste experts in hun vakgebied. Zij nemen jou stap-voor-stap mee in de ontwikkeling voor een WordPress website op maat. Wat maakt ons de beste? Wij zijn van alle markten thuis en zorgen voor het meest optimale resultaat.

Design

Op maat gemaakt

Een design dat één-op-één aansluit bij je huisstijl en je doelgroep? Wij ontwerpen, onderzoeken en bouwen wat het beste past om tot een optimaal resultaat te komen.

Ontwerp

Development

Een schot in de roos

Onze webdevelopers gaan verder dan alleen de codes. Zij denken met jou mee. Wil jij ook tijd besparen met het ontcijferen van die saaie codes? Wij vinden het juist leuk!

Development

voorbeeld code, website piet boon, wordpress brothers

API-koppeling

Alles is te integreren

Wij integreren de website met jouw interne systemen. Van chatbots tot facturatie, wij hebben het al eens eerder gedaan en denken graag mee!

Toon alle mogelijkheden

Online Marketing

Identificeren en verkopen

Als online marketingbureau zijn we gespecialiseerd in meer dan alleen het op de markt brengen van een product of dienst. Onze marketingavonturiers staan al te trappelen.

Online Marketing

studio piet boon, statistieken website, wordpress brothers
befrank website, mobiel, wordpress brothers

Beheer

Volledig ontzorgd

Wij nemen het volledige beheer van jouw website op ons. Door het beheer bij ons te laten bespaar je veel tijd en kom je nooit voor onverwachte verrassingen te staan.

Beheer

Social Brothers

Waarom WordPress Brothers?

WordPress Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

  • Gevestigd in Utrecht en Rotterdam
  • Experts op elk gebied in house
  • Full service proces
  • Persoonlijke aanpak
  • Snelheid door ervaring
  • Innovatief
  • Klantgericht

Wat kunnen we voor je doen?

Ben je op zoek naar advies op maat, een custom WordPress website of een website die makkelijk zelf aan te passen is? Laat je gegevens hier achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag een offerte aan

WordPress website laten maken Amsterdam

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Afspraak inplannen

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Afspraak inplannen Afspraak inplannen met Freek