Website laten bouwen vanuit Zeist?

WP Brothers bouwt voor jouw bedrijf in Zeist de beste WordPress website. Dat doen we door met je mee te denken en rekening te houden met jouw wensen. We beginnen met uitgebreid onderzoek naar je bedrijf en de online kansen ervan. Dat is de basis voor een datagedreven website die optimaal aansluit bij je bedrijf in Zeist. Jouw website laat je dus bouwen door WP Brothers!

Koffie?

stan en co website, wordpress brothers

Waarom laat Zeist zijn website bouwen door WP Brothers?

Custom made

Onze experts starten met onderzoek naar jouw bedrijf in Zeist. Hierdoor bouwt ons team een website die perfect matcht met jouw product en doelgroep.

Gericht op je bedrijfsdoel

Je business heeft een duidelijk doel. Je website natuurlijk ook. We bouwen een website waarvan het doel overeenkomt met de doelstellingen van jouw bedrijf.

Veilig

Veel transacties vinden tegenwoordig plaats via je website. Daarom laat je de website voor jouw bedrijf in Zeist bouwen door WP Brothers. Wij hebben jarenlange ervaring met veilige en stabiele websites.

Zoekmachinevriendelijk

Onze websites staan bovenaan in Google. Dat komt onder andere door de duidelijke structuur.

Projecten waar we trots op zijn

Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Stappenplan

Bewezen werkwijze

Voor de uit te voeren activiteiten gebruiken we een stappenplan dat we op maat maken per klant. Over het algemeen ziet het stappenplan voor development bij WP Brothers er als volgt uit:

Kick-off

De eerste stap in het proces is een kick-off sessie. Tijdens deze sessie leren we elkaar verder kennen en bespreken we je wensen en eisen.

Stap 1

Onderzoek

Wij analyseren en onderzoeken de techniek van de huidige website of webshop. We kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer! Zonder gedegen onderzoek is het lastig een realistisch game plan te maken. Wij nemen je hierbij bij de hand.

Stap 2

Design

Nadat het onderzoek naar de online kansen en bedreigingen is afgerond hebben we de mogelijkheid om de nieuwe website te ontwerpen. De basis voor dit ontwerp ligt in de resultaten van het data-onderzoek en de huisstijl van jou als opdrachtgever.

Stap 3

Development

Wij stellen voor om de nieuwe website in open source CMS WordPress te bouwen. Dat heeft als voordeel dat de website in de toekomst makkelijk te onderhouden is en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Stap 4

Contentmigratie

Zodra de website klaar is moet alle content worden verzameld. Hulp nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Stap 5

SEO en data-tracking

Nadat de website is gebouwd zal deze geoptimaliseerd dienen te worden voor Google en Bing. De resultaten meten we via een data tracking layer. 

 

Stap 6

Testen & lanceren

Het moment van livegang komt steeds dichterbij. We laten de website door onze inhouse-tester nog een keer nalopen en zette de puntjes op de i. Het is tijd om de website te lanceren.

Stap 7

Beheer

Maandelijks beheren wij de website. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor slechte vindbaarheid of veiligheidsproblemen.

Stap 8

Marketing ondersteuning

Beter gevonden worden in Google of meer conversies uit je websitebezoekers halen? Onze marketingavonturiers helpen je hier graag mee.

Stap 9

Diensten

Zeist: laat je website bouwen door WP Brothers!

WP Brothers gaat een stapje verder dan andere webbouwers voor jouw bedrijf in Zeist. Zowel op het gebied van design, ontwikkeling en beheer regelen we het meest optimale resultaat. Dat doen we zowel bij het bouwen van een volledig nieuwe website, als bij het redesign van een bestaande. Hiervoor zetten we onze jarenlange ervaring in samen met onze uitgebreide technische kennis. Samen met veel persoonlijke aandacht zijn dit de ingrediënten voor de beste WordPress websites voor de regio Zeist.

studio piet boon, website, wordpress brothers

UX-design

Vormgeving

De eerste stap bij het bouwen van een website is het webdesign. We zijn pas tevreden daarover als jij dat ook bent. Zo zorgen voor de perfecte match tussen je website en je bedrijf in Zeist. 

Ontwerp

Website bouwen

Development

Pas als je tevreden bent over het design, ga we aan de slag met het development. We zorgen dat de website voor jouw bedrijf snel, veilig en stabiel is. Content kun je makkelijk zelf aanpassen.

Development

voorbeeld code, website piet boon, wordpress brothers
befrank website, mobiel, wordpress brothers

Na de lancering

Onderhoud en beheer

Onze service houdt niet op na de lancering van je website. We houden je website technisch up-to-date en kunnen de website desgewenst optimaliseren. Dan weet je zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan.

Beheer

SEO, SEA en social ads

Online Marketing

WP Brothers gaat verder dan de bouw van je website. Onze online marketeers laten geen enkele kans liggen voor je bedrijf in Zeist. Voor de beste advertentiecampagnes ga je voor WP Brothers.

Online Marketing

studio piet boon, statistieken website, wordpress brothers
logo ideal, recras, woo commerce, google analytics, wordpress brothers

Koppelingen

API-verbindingen

We kunnen ook andere systemen van je bedrijf in Zeist koppelen met je website of webshop. Van je PerfectView tot Exact Online: wij zorgen ervoor dat voorraadbeheer, financiële gegevens, contactgegevens en meer met elkaar gesynct worden. Dan weet je zeker dat al je gegevens in alle systemen up-to-date zijn.

Toon alle mogelijkheden

Onze mogelijkheden

Verken onze webshop mogelijkheid

Wij maken niet alleen websites. Zo maken wij ook webshops! Commercie gericht, geautomatiseerd en gemakkelijk in gebruik staat hierbij voorop. Zodat jouw bedrijf zo min mogelijk moeite hoeft te doen!

Een echte alles-in-een shop maken wij naar jouw interesses en behoeften! Ook geïnteresseerd in een webshop met geautomatiseerde processen? Onze experts staan klaar voor jouw bedrijf in Zeist!

Webshop bouwen Zeist 

WP Brothers - regio Zeist

Waarom WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je bedrijf graag een flinke stap vooruit.

  • Experts op elk gebied in huis
  • Full service proces
  • Persoonlijke aanpak
  • Snelheid door ervaring
  • Innovatief
  • Klantgericht

Wat kunnen we voor je doen?

Ben je op zoek naar een custom WordPress website of een website die makkelijk zelf aan te passen is? Wij bouwen het voor je! Laat je gegevens hier achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag een offerte aan

kantoor, social brothers, wordpress brothers

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Contact opnemen? 030 737 09 02