WordPress website in Rotterdam nodig?

Wil je een nieuwe WordPress website voor je bedrijf in Rotterdam laten maken? Een website die je doelgroep aanspreekt en enthousiasmeert? Wil je je huidige bedrijfswebsite veranderen? Of wil je juist gaan starten met een bedrijf in Rotterdam en heb je een nieuwe WordPress website nodig? WP Brothers in Rotterdam is het WordPress bureau om je daarmee te helpen! Door onze expertise zijn we in staat om awesome en professionele WordPress websites te bouwen voor elk bedrijf in de regio Rotterdam.

Koffie?

WordPress bureau Rotterdam

Wat kan je van ons WordPress bureau in Rotterdam verwachten?

Wanneer wij een nieuwe WordPress website ontwerpen en bouwen, dan garanderen wij dat jouw bedrijf uit Rotterdam goed onder de aandacht van de doelgroep komt. Dat doen we onder andere door data-onderzoek en A/B-testen. Daarnaast zorgen we voor de online marketing en het onderhoud en beheer van je website. Onze USP's op een rijtje:

Visueel

WP Brothers Rotterdam bouwt voor jou een WordPress website die visueel aantrekkelijk is. Daardoor zal de nieuwe website jouw doelgroep zeker aanspreken. Lees meer over ons webdesign.

Zoekmachine-optimalisatie

Hoog in Google door zoekmachineoptimalisatie? WP Brothers Rotterdam zorgt met een combinatie van technische SEO en on page SEO ervoor dat jouw nieuwe website zo hoog mogelijk in Google staat.

Effectief

Op basis van data en testen zorgen we ervoor dat onze WordPress websites de doelgroep aanspreken. Of het nu gaat om B2B of B2C, we verdiepen ons in de doelgroep om de conversies van jouw bedrijf in Rotterdam te verhogen.

Altijd responsive

WP Brothers bouwt een website met een goede weergave op elk device. Ook op tablets en smartphones ziet jouw nieuwe website er geweldig uit.

Wat is onze werkwijze?

Wij luisteren graag naar jouw wensen in een persoonlijk gesprek. Wij bekijken vervolgens welke opties het beste passen bij jouw bedrijf. De eerste optie is om de bestaande WordPress website te vernieuwen naar een moderne WordPress website met de juiste en gewenste vormgeving. De tweede optie is het bouwen van een compleet nieuwe WordPress website gebaseerd op de wensen van de toekomst.

Wij betrekken jou, als manager uit Rotterdam, uiteraard bij het (ver)bouwen van de WordPress website. We houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen. Je kan op elk moment met ons in gesprek om alles te bespreken. Wij zijn pas tevreden wanneer jij dit ook bent! Dus mocht je tijdens het designproces toch nog aanpassingen hebben, laat het ons dan gerust weten.

Projecten waar we trots op zijn

Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Kennismaken met onze WordPress-specialisten in Rotterdam?

Wij zijn WP Brothers, het WordPress-bureau voor Rotterdam

Laten we ons eerst even voorstellen. Wij zijn WordPress Brothers, de bouwers van WordPress websites in  Rotterdam. Onze websitebouwers staan te popelen om aan de slag te gaan met jouw website. Ontwerp en ontwikkeling van jouw nieuwe website is bij ons in goede handen. Maar we gaan verder dan dat voor jouw nieuwe website. We beheren en onderhouden de WordPress website voor je en dragen zorg voor de online marketing van SEO tot ads.

opbouw crowdled website, wordpress brothers

Design

Ontwerp voor WordPress, Rotterdam

De ene website is de andere niet en juist dat maakt het bouwen van websites zo leuk. Wij zorgen voor een perfecte aansluiting tussen website, bedrijf en doelgroep. Dat doen we door onderzoek te doen naar jouw bedrijf en doelgroep. Het design wordt uitgebreid getest, zodat je zeker weet dat je alle online kansen benut. Daarom laat je de WordPress website voor jouw bedrijf in Rotterdam ontwerpen door WP Brothers!

Development

Websites bouwen

Na de designers gaan de developers van WP Brothers aan de slag om de ideeën om te zetten in een goed werkende en professionele website. Welke functionaliteiten je ook wilt hebben op je nieuwe WordPress website, onze developers weten het in code om te zetten.

WordPress Rotterdam, developers
WordPress Rotterdam, beheer

Beheer & Onderhoud

Na de livegang?

Na de lancering gaat WP Brothers nog voor je door. We beheren en onderhouden je nieuwe WordPress website, zodat je daar vanuit je bedrijf in Rotterdam geen omkijken naar hebt. We zorgen dat je website technisch up-to-date blijft en voeren regelmatig optimalisaties uit.

Online marketing

Advertentiecampagnes

Naast onderhoud en beheer kunnen we nog meer voor je doen na de lancering van de WordPress pagina voor jouw bedrijf in Rotterdam. Ook de online marketing nemen we je graag uit handen. Met fantastische marketingcampagnes brengen we je bedrijf uit Rotterdam onder de aandacht op sociale media en in de zoekresulaten. Meer weten over onze online marketeers?

studio piet boon, statistieken website, wordpress brothers
logo ideal, recras, woo commerce, google analytics, wordpress brothers

Koppelingen

Perfect gesynct

Op je WordPress website laten klanten vaak waardevolle informatie achter. Door onze API-koppelingen komt die informatie meteen waar je hem hebben wilt, zoals in de CRM. Zo heb je je klantgegevens, bestellingen en voorraad in al je systemen altijd up-to-date, zonder dat je er zelf vervelende administratieve klussen voor hoeft uit te voeren. Dat wil je toch zeker ook voor je bedrijf in Rotterdam?

Stappenplan

Bewezen werkwijze

Voor de uit te voeren activiteiten gebruiken we een stappenplan dat we op maat maken per klant. Over het algemeen ziet het stappenplan voor development bij WP Brothers er als volgt uit:

Kick-off

De eerste stap in het proces is een kick-off sessie. Tijdens deze sessie leren we elkaar verder kennen en bespreken we je wensen en eisen.

Stap 1

Onderzoek

Wij analyseren en onderzoeken de techniek van de huidige website of webshop. We kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer! Zonder gedegen onderzoek is het lastig een realistisch game plan te maken. Wij nemen je hierbij bij de hand.

Stap 2

Design

Nadat het onderzoek naar de online kansen en bedreigingen is afgerond hebben we de mogelijkheid om de nieuwe website te ontwerpen. De basis voor dit ontwerp ligt in de resultaten van het data-onderzoek en de huisstijl van jou als opdrachtgever.

Stap 3

Development

Wij stellen voor om de nieuwe website in open source CMS WordPress te bouwen. Dat heeft als voordeel dat de website in de toekomst makkelijk te onderhouden is en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Stap 4

Contentmigratie

Zodra de website klaar is moet alle content worden verzameld. Hulp nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Stap 5

SEO en data-tracking

Nadat de website is gebouwd zal deze geoptimaliseerd dienen te worden voor Google en Bing. De resultaten meten we via een data tracking layer. 

 

Stap 6

Testen & lanceren

Het moment van livegang komt steeds dichterbij. We laten de website door onze inhouse-tester nog een keer nalopen en zette de puntjes op de i. Het is tijd om de website te lanceren.

Stap 7

Beheer

Maandelijks beheren wij de website. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor slechte vindbaarheid of veiligheidsproblemen.

Stap 8

Marketing ondersteuning

Beter gevonden worden in Google of meer conversies uit je websitebezoekers halen? Onze marketingavonturiers helpen je hier graag mee.

Stap 9

Kwaliteit

Waarom het Content Management Systeem (CMS) WordPress?

Wij kiezen voor onze websites voor het WordPress CMS. 30% van alle website wereldwijd maakt gebruik van WordPress. WordPress is ontstaan als een CMS voor blogs. Van daaruit is het uitgegroeid tot een multifunctioneel CMS geschikt voor bijna elke website of webshop. De populariteit van WordPress is niet zo gek als je kijkt naar de voordelen van het CMS. Dat maakt WordPress tot de juiste keuze voor jouw bedrijf in Rotterdam!

Eenvoudig

WordPress is allereerst een erg gebruiksvriendelijk CMS. Na een korte instructie kun je er al mee aan de slag. Het gebruik is intuïtief en de verschillende functies zijn makkelijk te vinden. Elke gebruiker kan daardoor makkelijk met de website werken en zelf de content beheren, aanpassen en aanvullen.

Kom je er niet uit, dan kun je terugvallen op de support van de uitgebreide community, of uiteraard van onze specialisten

 

Uitbreidbaar

Een ander pluspunt van WordPress is dat het flexibel en uitbreidbaar is, onder andere door de mogelijkheid om plug-ins te installeren. Daar komt bij dat het CMS voortdurend in ontwikkeling is, waardoor je er zeker van kan zijn dat ook de mogelijkheden van morgen compatibel zijn met de WordPress website van vandaag.

Veel van deze functionaliteiten kunnen we echter ook voor je in de code verwerken. Dat voorkomt problemen met updates en conflicterende plug-ins.

Zoekmachine-optimalisatie

Door de opzet van het CMS, met bijvoorbeeld duidelijke koppen, is WordPress per definitie SEO-vriendelijk. De veelgebruikte WordPress plug-in YOAST helpt je ook op weg.

Samen met de technisch perfecte SEO die WP Brothers nastreeft, krijgt je nieuwe website zo een grote kans om bovenaan in Google te staan. Maar ook voor de on-page SEO kun je onze specialisten inschakelen.

Open systeem

WordPress is open source. Dat wil zeggen dat iedereen in de wereld toegang heeft tot WordPress. Hierdoor kan het CMS zich snel ontwikkelen en is je website snel te koppelen aan innovaties. Het CMS blijft zo zeker bij de tijd op het gebied van webdesign, veiligheid en SEO.

WordPress bureau WP Brothers Rotterdam

WordPress Agency Rotterdam

WP Brothers

WP Brothers is een onderdeel van Social Brothers. Wij zijn gevestigd in de havenstad Rotterdam en gespecialiseerd in het maken van WordPress websites. Wij maken WordPress websites voor marketingmanagers, e-commercemanagers, founders van start-ups, reclame-en marketingbureaus en CEO's & directeuren van toffe bedrijven in Rotterdam.

Bij ons werkt een team van WordPress-developers en WordPress-designers. Elk van onze experts is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen én goed in zijn vaak. Daarnaast weten wij als WordPress Agency door onze jarenlange ervaring als geen ander hoe je een goede WordPress pagina opzet en de klant van begin goed begeleid. We houden onze lijnen kort en onze communicatie efficiënt. Wij durven dan ook te zeggen dat we de beste WordPress websites bouwen in de regio Rotterdam.

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Contact opnemen? 030 737 09 02