blobbackground

The Meatlovers: Online naar de slager, waarom niet?

The Meatlovers | homepage

The Meatlovers: Online naar de slager, waarom niet?

Disclaimer: The Meatlovers heeft haar website inmiddels van WordPress naar een Headless webshop om laten bouwen door onze collega's bij 2DIGITS.

The Meatlovers is dé online vleesspecialist voor Nederland en België. Met een breed assortiment vanuit de hele wereld levert The Meatlovers vlees van de hoogste kwaliteit direct aan de consument. Dit vlees is 100% vers en wordt gekoeld bij jou thuisbezorgd.

De doelgroep bestaat uit vleesliefhebbers en The Meatlovers wil deze doelgroep graag thuis een restaurantervaring bezorgen met echt kwaliteitsvlees. Om dat goed te kunnen doen heeft WP Brothers de huidige WooCommerce website volledig vernieuwd. Er is gekozen voor een andere hosting en de performance van de webshop is verhoogd.

The Meatlovers - performance

Performance, vindbaarheid en betrouwbaarheid

De webshop van The Meatlovers had te kampen met een matige performance. Dit had onder andere tot gevolg dat de website slecht vindbaar was via zoekmachines en dat de website een trage laadsnelheid had. Verder was er weinig tot geen conversie-optimalisatie uitgevoerd waardoor de customer journey niet vlekkeloos verliep. Aan WP Brothers de taak om de webshop te verbeteren en de online kansen van The Meatlovers te vergroten.

Procesoptimalisaties en campagnes

Onze WordPress developers zijn daarom als eerst aan de slag gegaan met het verbeteren van de WooCommerce omgeving. De snelheid en performance van de website zijn aangepakt en ook de technische SEO is sterk verbeterd. Daarnaast hebben we ook gedacht aan de conversie-optimalisatie op de webshop. Via klantdata en A/B-testen hebben we gekeken naar hoe de website beter ingericht kan worden met het oog op het omzetten van bezoekers in klanten. 

The Meatlovers - webshop
The Meatlovers - devices

Het resultaat

Het resultaat van deze samenwerking is een snelle website die meer conversies oplevert en beter vindbaar is. In de praktijk betekent dat wel 153% organische groei voor het online slagersbedrijf! En die betere vindbaarheid? The Meatlovers staat met 53 zoektermen bovenaan in Google. Onderaan de streep zien we een conversiepercentage van 1,92% en een ROI die oploopt tot 8 bij de SEA-campagnes met een CTR van 11%.

Daarnaast is het bestelproces door de koppelingen met HubSpot en Middle Ware volledig geautomatiseerd. Dit bespaart niet alleen tijd, maar levert The Meatlovers ook veel waardevolle inzichten op.

Jouw bedrijf ook laten groeien?

WP Brothers heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen en bouwen van effectieve, custom WordPress websites die je makkelijk zelf aan kan passen. Met onze multidisciplinaire aanpak zorgen wij ervoor dat er naast technische perfectie, ook hoge conversies gehaald worden en dat het design van jouw website volledig aansluit bij jouw wensen én die van de doelgroep. Dus, ben je op zoek naar een nieuwe WordPress website óf wil je gewoon even sparren? Neem hieronder contact met ons op!

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Contact opnemen? 030 737 09 02