WordPress website in Breukelen laten bouwen?

WP Brothers maakt WordPress websites voor Breukelen en omgeving. Voor jouw nieuwe bedrijf in Breukelen gaan we graag aan de slag om de beste WordPress website te maken. Maar ook als je al een WordPress website hebt, ben je bij ons aan het juiste adres. We kunnen een verouderde website voor je vernieuwen en weer helemaal bij de tijd brengen, zowel qua techniek als design. Wij bouwen websites en webshops.

Interesse voor jouw bedrijf in Breukelen? Neem dan contact op.

klimpark, website, wordpress brothers

Hoe doen we dat?

We beginnen bij WP Brothers met een goed gesprek. Daarmee krijgen we goed zicht op jouw wensen als manager, maar ook op de mogelijkheden en kansen van jouw bedrijf in Breukelen. Jij staat bij ons namelijk centraal. We leveren voor elke klant een op maat gemaakte WordPress website. Zo zorgen wij ervoor dat je website  of webshop optimaal aansluit bij jouw doelgroep en product.

Dit is de reden dat jij als manager van je bedrijf in Breukelen intensief betrokken wordt bij het proces van het bouwen van je website. We houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen en je kunt altijd feedback geven. We zijn pas tevreden, als jij dat ook bent.

Waarom WordPress Brothers voor jouw bedrijf in Breukelen?

Wij bouwen zoekmachine-vriendelijke, mobile first websites. We zorgen voor een aantrekkelijk design dat aansluit bij je doelgroep.

Design

WordPress Brothers maakt aantrekkelijke websites met een modern design.

Onderscheiding van concurrent

Alle websites van WP Brothers zijn custom made. Zo past de website perfect bij jouw bedrijf!

Doelgroep

WP Brothers doet onderzoek naar de wensen van je doelgroep. Zo zorgen voor een optimale aansluiting tussen je website en je klanten.

Mobile first

Het is belangrijk dat de website van nu goed functioneert op een smartphone. Onze WordPress websites zijn dan ook mobile first.

Projecten waar we trots op zijn

Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Kennismaken

WordPress Brothers en Breukelen

Wij, WordPress Brothers, bouwen websites met WordPress voor Breukelen en omstreken. Ons team staat al klaar om met jouw website aan de slag te gaan. Hiervoor hebben we uitgebreide technische kennis en jarenlange ervaring. We verdiepen ons voortdurend in nieuwe ontwikkelingen op technologisch gebied, maar ook in de wensen van onze klanten. Hierdoor kunnen we de beste WordPress website voor jouw bedrijf in Breukelen ontwerpen.

opbouw crowdled website, wordpress brothers

Design

Wat biedt WordPress Brothers Breukelen?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde. Daarom zijn onze websites op maat gemaakt. We houden rekening met jouw wensen en de kansen voor jouw bedrijf. De WordPress website die we opleveren, past daardoor volledig bij jou, jouw bedrijf en jouw product. We maken websites en webshops. In beide gevallen zorgen we voor een mobile first site met een modern design. De website zal jouw doelgroep zeker aanspreken.

 

Stappenplan

Bewezen werkwijze

Voor de uit te voeren activiteiten gebruiken we een stappenplan dat we op maat maken per klant. Over het algemeen ziet het stappenplan voor development bij WP Brothers er als volgt uit:

Kick-off

De eerste stap in het proces is een kick-off sessie. Tijdens deze sessie leren we elkaar verder kennen en bespreken we je wensen en eisen.

Stap 1

Onderzoek

Wij analyseren en onderzoeken de techniek van de huidige website of webshop. We kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer! Zonder gedegen onderzoek is het lastig een realistisch game plan te maken. Wij nemen je hierbij bij de hand.

Stap 2

Design

Nadat het onderzoek naar de online kansen en bedreigingen is afgerond hebben we de mogelijkheid om de nieuwe website te ontwerpen. De basis voor dit ontwerp ligt in de resultaten van het data-onderzoek en de huisstijl van jou als opdrachtgever.

Stap 3

Development

Wij stellen voor om de nieuwe website in open source CMS WordPress te bouwen. Dat heeft als voordeel dat de website in de toekomst makkelijk te onderhouden is en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Stap 4

Contentmigratie

Zodra de website klaar is moet alle content worden verzameld. Hulp nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Stap 5

SEO en data-tracking

Nadat de website is gebouwd zal deze geoptimaliseerd dienen te worden voor Google en Bing. De resultaten meten we via een data tracking layer. 

 

Stap 6

Testen & lanceren

Het moment van livegang komt steeds dichterbij. We laten de website door onze inhouse-tester nog een keer nalopen en zette de puntjes op de i. Het is tijd om de website te lanceren.

Stap 7

Beheer

Maandelijks beheren wij de website. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor slechte vindbaarheid of veiligheidsproblemen.

Stap 8

Marketing ondersteuning

Beter gevonden worden in Google of meer conversies uit je websitebezoekers halen? Onze marketingavonturiers helpen je hier graag mee.

Stap 9

Voordelen

Waarom een WordPress website?

WordPress is het meest gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS). Daarom kiezen wij voor WordPress. 

Makkelijk in gebruik

Met een korte instructie kan iedereen aan de slag met WordPress. Dat maakt het makkelijk om de content van je website zelf aan te vullen. 

Functionaliteiten

WordPress biedt vele plugins. Dit maakt het mogelijk om veel extra functionaliteiten aan je website toe te voegen. 

SEO-proof

WordPress is SEO-vriendelijk. Dit maakt het makkelijk om gevonden te worden via zoekmachines.

Open systeem

Doordat WordPress een open systeem is kan snel ontwikkelen. Hierdoor is het ook een toekomstbestendig systeem.

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Contact opnemen? 030 737 09 02