Website bouwen in Rotterdam?

WP Brothers heeft de experts in huis om een website te bouwen voor jouw bedrijf in Rotterdam. We ontwikkelen op maat gemaakte websites waar je makkelijk zelf content aan toe kunt voegen. Ons team van designers, developers en marketeers zorgt niet alleen voor technische perfectie, maar ook voor hoge conversiecijfers.  Wij bouwen een website voor jouw bedrijf in Rotterdam die volledig aansluit bij jouw wensen en doelgroep.

Koffie?

stan en co website, wordpress brothers

Waarom je website laten bouwen door WP Brothers?

Custom made

Wij gaan stap-voor-stap langs de doelstellingen, doelgroep en wensen van jouw bedrijf in Rotterdam om de perfecte custom website te bouwen. Welke functionaliteiten voor jouw website ook nodig zijn, wij bouwen het voor je! Perfect op maat gebouwd voor jouw bedrijf in Rotterdam!

Conversiegericht

Waarom een website bouwen als die niet gericht is op conversie? Onze marketingspecialisten en designers gaan aan de slag om met de website jouw bedrijf in Rotterdam verder te versterken. Dat doen we met online marketing en goede call-to-actions. Met A/B-testen zoeken we uit wat het beste werkt voor jouw bedrijf in Rotterdam.

Veilig en snel

Websites horen veilig en snel te zijn op elk device. Daarom bouwen wij goede en stabiele websites die we ook up-to-date houden. Dat doen we op technisch vlak, maar we optimaliseren ook op basis van ontwikkelingen in de markt. Zo ben jij verzekerd van een veilige website én je klanten ook!

SEO-proof

Ons team van experts bouwt een website geoptimaliseerd voor een goede ranking in Google. Daarbij letten we zowel op de technische SEO als de content en linking. Zo wordt je Rotterdamse bedrijf goed gevonden! En dat is weer goed voor de conversies.

Projecten waar we trots op zijn

Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Stappenplan

Bewezen werkwijze

Voor de uit te voeren activiteiten gebruiken we een stappenplan dat we op maat maken per klant. Over het algemeen ziet het stappenplan voor development bij WP Brothers er als volgt uit:

Kick-off

De eerste stap in het proces is een kick-off sessie. Tijdens deze sessie leren we elkaar verder kennen en bespreken we je wensen en eisen.

Stap 1

Onderzoek

Wij analyseren en onderzoeken de techniek van de huidige website of webshop. We kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer! Zonder gedegen onderzoek is het lastig een realistisch game plan te maken. Wij nemen je hierbij bij de hand.

Stap 2

Design

Nadat het onderzoek naar de online kansen en bedreigingen is afgerond hebben we de mogelijkheid om de nieuwe website te ontwerpen. De basis voor dit ontwerp ligt in de resultaten van het data-onderzoek en de huisstijl van jou als opdrachtgever.

Stap 3

Development

Wij stellen voor om de nieuwe website in open source CMS WordPress te bouwen. Dat heeft als voordeel dat de website in de toekomst makkelijk te onderhouden is en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Stap 4

Contentmigratie

Zodra de website klaar is moet alle content worden verzameld. Hulp nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Stap 5

SEO en data-tracking

Nadat de website is gebouwd zal deze geoptimaliseerd dienen te worden voor Google en Bing. De resultaten meten we via een data tracking layer. 

 

Stap 6

Testen & lanceren

Het moment van livegang komt steeds dichterbij. We laten de website door onze inhouse-tester nog een keer nalopen en zette de puntjes op de i. Het is tijd om de website te lanceren.

Stap 7

Beheer

Maandelijks beheren wij de website. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor slechte vindbaarheid of veiligheidsproblemen.

Stap 8

Marketing ondersteuning

Beter gevonden worden in Google of meer conversies uit je websitebezoekers halen? Onze marketingavonturiers helpen je hier graag mee.

Stap 9

Diensten

Experts in websites bouwen in Rotterdam

Ons team bestaat uit gedreven en enthousiaste specialisten. Wij bouwen voor jouw bedrijf in Rotterdam een website op maat. Hiervoor putten we onze jarenlange ervaring en uitgebreide technische kennis. We zijn op de hoogte van nieuwe technologische ontwikkelingen en verdiepen ons in het bedrijf van onze opdrachtgevers. Wij combineren design, ontwikkeling en marketing en zorgen voor het meest optimale resultaat op elk gebied.

studio piet boon, website, wordpress brothers

Design

Custom made

Een design dat perfect aansluit bij de huisstijl van je bedrijf in Rotterdam én bij je doelgroep? Wij ontwerpen, onderzoeken en bouwen de website voor jou. Elk bedrijf is anders. Daarom verdiepen we ons in jouw bedrijf en jouw producten of diensten. Ook jouw klanten zullen blij worden van jouw nieuw gebouwde website. UX design noemen we dat!

Ontwerp

Development

Coderen als de beste

Onze webdevelopers denken met je mee bij het bouwen van een website. Vind jij codes saai? Wij vinden het juist leuk! Wat je wensen ook zijn: wij zetten het om in code. Daarmee voorkomen we een wirwar van plug-ins die niet samenwerken en vaak geüpdatet moeten worden.

Development

voorbeeld code, website piet boon, wordpress brothers
logo ideal, recras, woo commerce, google analytics, wordpress brothers

API-koppeling

Verbinden is ons vak

Als we een website bouwen, integreren we die ook met de interne systemen van jouw Rotterdamse bedrijf. Van voorraadbeheer tot je financiële administratie, wij regelen dat alles met elkaar verbonden is! Dat kan jou veel tijd besparen en geeft je het overzicht dat je voor jouw bedrijf nodig hebt. Meer weten over API-koppelingen?

Toon alle mogelijkheden

Online Marketing

Van website naar klanten

Wij zijn gespecialiseerd in meer dan alleen het bouwen van je website. Ook het op de markt brengen van een product of dienst is onze expertise. Onze marketeers staan al te trappelen om met SEO, SEA en social ads aan de slag te gaan voor jouw bedrijf in Rotterdam.

Online Marketing

studio piet boon, statistieken website, wordpress brothers
befrank website, mobiel, wordpress brothers

Beheer

Alles uit handen

Nadat we de website voor jouw bedrijf in Rotterdam gebouwd hebben, nemen we ook het volledige beheer op ons. Zo bespaar je veel tijd en kom je nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Van de updates tot optimalisaties: we gaan verder dan de basis en zorgen dat je bedrijf nooit achterblijft op de concurrentie.

Beheer

Is jouw bedrijf gericht op verkoop?

Bekijk onze webshop pagina

Naast websites maken wij ook webshops voor Rotterdamse bedrijven. Hierbij zorgen we voor veel automatisering, waardoor de webshop gemakkelijk verloopt. Dat kost minder tijd en energie!

Heb je dus toch liever een webshop in plaats van een website? Wij staan klaar voor jouw bedrijf in Rotterdam! Ons team bouwt voor jouw bedrijf een commercie gerichte webshop vanuit WordPress.

Webshop bouwen Rotterdam

Hoe bouwt WP Brothers een website voor jouw bedrijf in Rotterdam?

Onze eerste stap voor we een website bouwen voor jouw bedrijf Rotterdam is onderzoek. Daardoor weten we wat er speelt op de markt en welke kansen er zijn voor jouw product of dienst. Daar spelen we op in met een converterende website. Met een blits design en alle functionaliteiten die je nodig hebt. Onze marketeers kunnen daarna nog voor je aan de slag gaan om nóg meer conversies binnen te halen.

Eenvoudig

Wij vinden het belangrijk dat je zelf je website kan beheren, aanpassen en aanvullen. Daarom werken met een gebruiksvriendelijk CMS waar verschillende functies intuïtief te vinden zijn. Uiteraard geven we je voor gebruik graag een korte instructie. En lukt het niet? Dan staat onze supportafdeling voor je klaar.

Uitbreidbaar

De eisen van morgen zijn compatibel met de website die we vandaag voor je bouwen. Het CMS is ten alle tijden uit te breiden met functionaliteiten. Wat je in de toekomst ook nodig hebt, we bouwen het voor je! Door veel in de code te verwerken en zo min mogelijk plug-ins te gebruiken voorkomen we problemen met updates en conflicterende plug-ins.

Mobile first

Ook op mobiel hoort je website er piekfijn uit te zien en perfect te functioneren. Daarom bouwen wij onze websites mobile first. Met ons custom design weet je zeker dat je website in orde is, welk device jouw klant ook gebruikt.

SEO-proof

Door de opzet van het CMS met koppen die ook door Google gelezen kunnen worden zijn onze website SEO-vriendelijk. Verder zorgen wij voor de perfecte technische SEO. Door YOAST kun je zelf ook makkelijk SEO-proof content schrijven. Maar heb je hulp nodig om bovenaan in Google te komen? Dan kun je uiteraard ook onze hulp inschakelen!

Social Brothers - Rotterdam

Waarom WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice website bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw website en helpt je bedrijf graag een flinke stap vooruit.

  • Gevestigd in Utrecht en Rotterdam
  • Experts op elk gebied in huis
  • Full service proces
  • Persoonlijke aanpak
  • Snelheid door ervaring
  • Innovatief
  • Klantgericht

Wat kunnen we voor je doen?

Ben je op zoek naar een custom WordPress website of een website die makkelijk zelf aan te passen is? Wij bouwen het voor je! Laat je gegevens hier achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag een offerte aan

kantoor, social brothers, wordpress brothers

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Contact opnemen? 030 737 09 02