Wordpress website in Amersfoort laten bouwen door WP Brothers?

WordPress Brothers heeft de kennis en ervaring in huis om voor jouw bedrijf in Amersfoort de beste WordPress websites te bouwen. Als je naar jouw website kijkt, ben je dan nog steeds tevreden? Spreekt jouw website de doelgroep goed aan of is er nog ruimte voor verbetering? Of ben je juist op zoek naar een bedrijf dat voor jou een compleet nieuwe WordPress website bouwt? Wat voor jou de reden ook is, wij ontwerpen en bouwen dé WordPress website voor jouw bedrijf in Amersfoort.

Koffie?

WordPress Amersfoort

Kennismaken

Wie is WordPress Brothers?

Wij zijn WP Brothers. We bouwen de beste WordPress websites voor Amersfoort. Ons team bestaat uit gespecialiseerde WordPress designers en developers. Zij hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen, vormgeven en ontwikkelen van WordPress websites. Daarnaast beschikken we ook over een team van online marketing experts. Ze begeleiden de conversies op de website ook na de livegang. Door een samenwerking tussen designers, developers en marketeers staan we garant voor de meest optimale WordPress website voor jouw bedrijf in Amersfoort.

Design

WordPress en UX voor Amersfoort

Onze WordPress designers houden zich bezig met het ontwerpen van een gebruiksvriendelijke website. Het leuke hieraan is dat elk bedrijf weer anders is en daarom ook weer een andere website nodig heeft. Dit maakt dat geen enkele website hetzelfde is. Bij ons kun je daarom voor alles terecht. Een nieuwe online platform, portfolio of juist een informatieve website? Geen probleem, wij maken het voor je. 

Bouwen

Webdevelopment

Na de designers gaan de developers aan de slag met het bouwen van de WordPress website voor jouw bedrijf in Amersfoort. Wij bouwen mobile first websites die alle functionaliteiten hebben die nodig zijn. Dat kan via plug-ins, maar met onze technische kennis kunnen we ook veel in de code verwerken. Dat voorkomt problemen met up-dates en conflicterende plug-ins. Zo maken we snelle, stabiele en veilige websites.

wordpress amersfoort
wordpress amersfoort

Online marketing

Ads en conversies

Wij bouwen een conversiegerichte WordPress website voor jouw bedrijf in Amersfoort. We doen uitgebreid data-onderzoek en regelen een website die je doelgroep aanspreekt. Onze online marketeers zorgen ook voor social ads en SEM, om het beste uit de online verkoop te halen.

Projecten waar we trots op zijn

Waarom een WordPress website?

Wij werken met WordPress, omdat WordPress het meest gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS) is. WordPress is uitgegroeid tot een multifunctioneel CMS dat bijna voor elke website óf webshop gebruikt kan worden. De mogelijkheden zijn groter dan je denkt: wat dacht je van Headless WordPress? We zetten de voordelen van WordPress voor je op een rijtje:

Eenvoudig te gebruiken

WordPress is makkelijk te begrijpen en te gebruiken door elke medewerker van jouw bedrijf in Amersfoort. Na een korte instructie kun je er al mee aan de slag. Dit komt doordat de back end erg intuïtief ingericht is. Hierdoor kun je makkelijk zelf de content beheren en aanvullen.

Makkelijk uit te breiden

WordPress biedt vele plugins om je website van extra functionaliteiten te voorzien. Zo is het aantal functies dat je aan je website toe kan voegen eindeloos. Veel van deze opties kunnen we echter ook voor je in de code verwerken. Dat voorkomt problemen met updates en conflicterende plug-ins.

Zoekmachinevriendelijk

Door de opzet van het CMS, met bijvoorbeeld duidelijke koppen, is de content SEO-vriendelijk. Hierdoor helpt WordPress gelijk mee aan de vindbaarheid van jouw bedrijf in Amersfoort in de zoekmachines. WordPress Brothers draagt hier nog extra aan bij door een goede technishce SEO-score te verzekeren.

Snel schakelen

Iedereen in de wereld heeft toegang toe WordPress. Dit maakt dat WordPress zich snel kan ontwikkelen. Het CMS blijft zo bij de tijd op het gebied van webdesign, veiligheid en SEO. Dat is wel zo prettig voor je website. Daarnaast zijn er veel developers en content creators beschikbaar om bij te dragen aan jouw website.

Projecten

Voor wie hebben wij in het verleden al WordPress websites gebouwd?

Wij hebben in de loop der tijd al diverse WordPress website gebouwd, van kleine WordPress websites tot hele specifieke en uitgebreide WordPress websites. In het verleden hebben wij onder andere samengewerkt met:

Kwaliteit

Wat kan je in Amersfoort van onze WordPress websites verwachten?

Wanneer wij een WordPress website bouwen voor jouw bedrijf in Amersfoort, dan garanderen wij dat jouw product, bedrijf of merk goed onder de aandacht van de doelgroep komt. Hier presenteren we alle voordelen van een nieuwe website van WP Brothers:

Visueel

WordPress Brothers bouwt voor jouw bedrijf in Amersfoort een WordPress website die visueel aantrekkelijk is. Dat doen we met een modern design gericht op de gebruikservaring (UX). Een optimale gebruikservaring verhoogt je conversies.

SEO

WP Brothers zorgt ervoor dat uw website zo hoog mogelijk in Google terecht komt. Dat doen we door technische perfectie na te streven, internal linking voor je na te lopen en ervoor te zorgen dat de content makkelijk SEO-proof te maken is.

Online marketing

WP Brothers zorgt dat jouw website perfect aansluit bij jouw doelgroep. Daarnaast trekken we met online marketing jouw doelgroep naar de website. Hiervoor zetten we SEO, SEA en social ads in.

Altijd responsive

WP Brothers bouwt een website met een perfecte weergave op elke device. Mobile first is daarbij ons uitgangspunt. Meer en meer conversies en transacties vinden immers mobiel plaats.

Stappenplan

Bewezen werkwijze

Voor de uit te voeren activiteiten gebruiken we een stappenplan dat we op maat maken per klant. Over het algemeen ziet het stappenplan voor development bij WP Brothers er als volgt uit:

Kick-off

De eerste stap in het proces is een kick-off sessie. Tijdens deze sessie leren we elkaar verder kennen en bespreken we je wensen en eisen.

Stap 1

Onderzoek

Wij analyseren en onderzoeken de techniek van de huidige website of webshop. We kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer! Zonder gedegen onderzoek is het lastig een realistisch game plan te maken. Wij nemen je hierbij bij de hand.

Stap 2

Design

Nadat het onderzoek naar de online kansen en bedreigingen is afgerond hebben we de mogelijkheid om de nieuwe website te ontwerpen. De basis voor dit ontwerp ligt in de resultaten van het data-onderzoek en de huisstijl van jou als opdrachtgever.

Stap 3

Development

Wij stellen voor om de nieuwe website in open source CMS WordPress te bouwen. Dat heeft als voordeel dat de website in de toekomst makkelijk te onderhouden is en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Stap 4

Contentmigratie

Zodra de website klaar is moet alle content worden verzameld. Hulp nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Stap 5

SEO en data-tracking

Nadat de website is gebouwd zal deze geoptimaliseerd dienen te worden voor Google en Bing. De resultaten meten we via een data tracking layer. 

 

Stap 6

Testen & lanceren

Het moment van livegang komt steeds dichterbij. We laten de website door onze inhouse-tester nog een keer nalopen en zette de puntjes op de i. Het is tijd om de website te lanceren.

Stap 7

Beheer

Maandelijks beheren wij de website. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor slechte vindbaarheid of veiligheidsproblemen.

Stap 8

Marketing ondersteuning

Beter gevonden worden in Google of meer conversies uit je websitebezoekers halen? Onze marketingavonturiers helpen je hier graag mee.

Stap 9

Offerte

Enthousiast geworden?

WP Brothers is een gespecialiseerd bureau op het gebied van WordPress CMS en is onderdeel van Social Brothers. WP Brothers is innovatief, ambitieus en vol jong-enthousiasme.

Vraag een offerte aan

Afspraak inplannen

Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Contact opnemen? 030 737 09 02