Website laten bouwen in Woerden?

WP Brothers bouwt voor jouw bedrijf in Woerden de beste WordPress website. We gaan daarvoor samen op zoek naar online kansen voor jouw bedrijf. Dat doen we via een uitgebreid kennismakingsgesprek waarbij we je wensen in kaart brengen én via data-onderzoek naar je businessgoals en doelgroep. Dit vormt de basis voor een nieuwe datagedreven website. Zo bouwen we de meest optimale website voor jouw bedrijf in Woerden.

Koffie?

stan en co website, wordpress brothers

Waarom laat Woerden zijn website bouwen door WP Brothers?

100% custom made

We vinden het belangrijk dat je website het uithangbord voor je bedrijf is. Een goede match tussen het design en je huisstijl is daarvoor onmisbaar. 

Business goals centraal

Voor je bedrijf heb je een duidelijk doel voor ogen. We bouwen een website voor jouw bedrijf in Woerden die volledig aansluit bij je bedrijfsdoel.

Veiligheid

Veel transacties vinden tegenwoordig plaats via je website. Daarom laat je de website voor jouw bedrijf in Woerden bouwen door WP Brothers. Door onze technische expertise bouwen we veilige en stabiele websites.

SEO-vriendelijk

Onze websites staan bovenaan in Google. Dat komt onder andere door de duidelijke structuur en de goede laadsnelheid.

Projecten waar we trots op zijn

Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Stappenplan

Bewezen werkwijze

Voor de uit te voeren activiteiten gebruiken we een stappenplan dat we op maat maken per klant. Over het algemeen ziet het stappenplan voor development bij WP Brothers er als volgt uit:

Kick-off

De eerste stap in het proces is een kick-off sessie. Tijdens deze sessie leren we elkaar verder kennen en bespreken we je wensen en eisen.

Stap 1

Onderzoek

Wij analyseren en onderzoeken de techniek van de huidige website of webshop. We kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer! Zonder gedegen onderzoek is het lastig een realistisch game plan te maken. Wij nemen je hierbij bij de hand.

Stap 2

Design

Nadat het onderzoek naar de online kansen en bedreigingen is afgerond hebben we de mogelijkheid om de nieuwe website te ontwerpen. De basis voor dit ontwerp ligt in de resultaten van het data-onderzoek en de huisstijl van jou als opdrachtgever.

Stap 3

Development

Wij stellen voor om de nieuwe website in open source CMS WordPress te bouwen. Dat heeft als voordeel dat de website in de toekomst makkelijk te onderhouden is en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Stap 4

Contentmigratie

Zodra de website klaar is moet alle content worden verzameld. Hulp nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Stap 5

SEO en data-tracking

Nadat de website is gebouwd zal deze geoptimaliseerd dienen te worden voor Google en Bing. De resultaten meten we via een data tracking layer. 

 

Stap 6

Testen & lanceren

Het moment van livegang komt steeds dichterbij. We laten de website door onze inhouse-tester nog een keer nalopen en zette de puntjes op de i. Het is tijd om de website te lanceren.

Stap 7

Beheer

Maandelijks beheren wij de website. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor slechte vindbaarheid of veiligheidsproblemen.

Stap 8

Marketing ondersteuning

Beter gevonden worden in Google of meer conversies uit je websitebezoekers halen? Onze marketingavonturiers helpen je hier graag mee.

Stap 9

Diensten

Woerden: laat je website bouwen door WP Brothers!

Zowel op het gebied van van design, ontwikkeling en beheer gaan we voor het meest optimale resultaat. We bouwen een volledig nieuwe website voor jouw bedrijf in Woerden of zorgen voor een redesign van de bestaande website. We putten uit onze uitgebreide technische kennis en jarenlange ervaring en combineren dit met veel persoonlijke aandacht voor onze klanten. Dit is het recept voor de beste WordPress websites voor de regio Woerden.

studio piet boon, website, wordpress brothers

UX-design

Vormgeving

De eerste stap bij het bouwen van een website is het UX-design. We zijn pas tevreden met een design waar je doelgroep helemaal gek van wordt. 

Ontwerp

Website bouwen

Ontwikkeling

Na het design, gaan we aan de slag met het ontwikkelen van de website. Onze developers gaan voor een website die snel, veilig en stabiel is. Content kun je makkelijk zelf aanpassen.

Development

voorbeeld code, website piet boon, wordpress brothers
befrank website, mobiel, wordpress brothers

En dan...

Onderhoud en beheer

Onze service stopt niet na de lancering van je website. Als je kiest voor beheer en onderhoud van WP Brothers, dan regelen wij updates en optimalisaties. Zo voorkom je nare verrassingen voor jezelf.

Beheer

SEO, SEA en social ads

Online Marketing

WP Brothers bouwt uiteraard de website voor jouw bedrijf in Woerden. Maar we kunnen meer dan dat... Onze marketingexperts zetten zich in voor de beste advertentiecampagnes.

Online Marketing

studio piet boon, statistieken website, wordpress brothers
logo ideal, recras, woo commerce, google analytics, wordpress brothers

API

Integratie

Wil je dat je website automatisch verbonden is met je CRM of financiële software. Ook dat regelen we! Voorraadbeheer, financiële gegevens, contactgegevens en meer perfect met elkaar gesynct. Dan weet je zeker dat al je gegevens in alle systemen up-to-date zijn.

Toon alle mogelijkheden

Op zoek naar iets anders?

Andere mogelijkheden

WPBrothers streeft altijd naar een zeer tevreden klant, waardoor wij luisteren naar jouw behoeften en wensen. Zo bouwen wij verschillende projecten in WordPress gebaseerd op de klant zijn behoeften en wensen.

Toch liever een webshop dan een website? Wij bouwen ook webshops in Woerden voor jouw bedrijf. Wij staan klaar voor jou!

Webshop bouwen Woerden

WP Brothers - regio Woerden

Waarom WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je bedrijf graag een flinke stap vooruit.

  • Experts op elk gebied in huis
  • Full service proces
  • Persoonlijke aanpak
  • Snelheid door ervaring
  • Innovatief
  • Klantgericht

Wat kunnen we voor je doen?

Ben je op zoek naar een custom WordPress website of een website die makkelijk zelf aan te passen is? Wij bouwen het voor je! Laat je gegevens hier achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag een offerte aan

kantoor, social brothers, wordpress brothers

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Contact opnemen? 030 737 09 02