Website laten bouwen in Utrecht?

WP Brothers bouwt voor jouw bedrijf in Utrecht de beste website. We beginnen daarvoor altijd met uitgebreid data-onderzoek. We analyseren de prestaties van je bestaande website en huidige online marketingactiviteiten. Op basis daarvan zoeken we naar nieuwe online kansen voor jouw bedrijf. En die kansen grijpen we weer aan bij het ontwerp van je website. Zo bouwen we voor jouw bedrijf in Utrecht de meest optimale website.

Koffie?

stan en co website, wordpress brothers

Wij bouwen de beste websites voor de regio Utrecht

Gebouwd voor jou

De stijl van je website hoort aan te sluiten bij je bedrijf en de functionaliteiten ervan bij je product of dienst. Daarom bouwen we voor jouw bedrijf in Utrecht een website op maat.

Doelgroep

WP Brothers houdt bij het bouwen van websites rekening met de doelgroep. We zorgen voor een aantrekkelijke website die veel conversies op zal leveren.

Snel en veilig

Laat je de website voor jouw bedrijf in Utrecht bouwen door WP Brothers, dan ontwikkelen wij een snelle én veilige website.

SEO-proof

Natuurlijk hoort jouw website bovenaan te staan in de SERP! Daarom letten we ook de SEO-vriendelijkheid van je site.

Projecten

Trots op resultaat

Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website. Benieuwd naar onze WordPress projecten?

Projecten waar we trots op zijn

Offerte

Enthousiast geworden?

WP Brothers is een gespecialiseerd bureau op het gebied van WordPress CMS en is onderdeel van Social Brothers. WP Brothers is innovatief, ambitieus en vol jong-enthousiasme.

Vraag een offerte aan

Afspraak inplannen

Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Stappenplan

Bewezen werkwijze

Voor de uit te voeren activiteiten gebruiken we een stappenplan dat we op maat maken per klant. Over het algemeen ziet het stappenplan voor development bij WP Brothers er als volgt uit:

Kick-off

De eerste stap in het proces is een kick-off sessie. Tijdens deze sessie leren we elkaar verder kennen en bespreken we je wensen en eisen.

Stap 1

Onderzoek

Wij analyseren en onderzoeken de techniek van de huidige website of webshop. We kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer! Zonder gedegen onderzoek is het lastig een realistisch game plan te maken. Wij nemen je hierbij bij de hand.

Stap 2

Design

Nadat het onderzoek naar de online kansen en bedreigingen is afgerond hebben we de mogelijkheid om de nieuwe website te ontwerpen. De basis voor dit ontwerp ligt in de resultaten van het data-onderzoek en de huisstijl van jou als opdrachtgever.

Stap 3

Development

Wij stellen voor om de nieuwe website in open source CMS WordPress te bouwen. Dat heeft als voordeel dat de website in de toekomst makkelijk te onderhouden is en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Stap 4

Contentmigratie

Zodra de website klaar is moet alle content worden verzameld. Hulp nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Stap 5

SEO en data-tracking

Nadat de website is gebouwd zal deze geoptimaliseerd dienen te worden voor Google en Bing. De resultaten meten we via een data tracking layer. 

 

Stap 6

Testen & lanceren

Het moment van livegang komt steeds dichterbij. We laten de website door onze inhouse-tester nog een keer nalopen en zette de puntjes op de i. Het is tijd om de website te lanceren.

Stap 7

Beheer

Maandelijks beheren wij de website. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor slechte vindbaarheid of veiligheidsproblemen.

Stap 8

Marketing ondersteuning

Beter gevonden worden in Google of meer conversies uit je websitebezoekers halen? Onze marketingavonturiers helpen je hier graag mee.

Stap 9

Onze werkwijze

Utrecht: laat je website bouwen door WP Brothers!

WP Brothers is groot geworden door goede samenwerking. Met experts op verschillende gebieden, zoals design, webontwikkeling en online marketing dragen we zorg voor elk deel van je website. Dat doen we op basis van jarenlange ervaring en een uitgebreide technische kennis. Samen met persoonlijke aandacht voor de klant zijn dit de ingrediënten voor het bouwen van de beste websites van Utrecht en omgeving!

studio piet boon, website, wordpress brothers

Ontwerp

UX-design

Wij houden bij het design rekening met de eindgebruiker: wat verwacht jouw doelgroep? Hierdoor zorgen we ervoor dat je bedrijf niet alleen aansluit bij je huisstijl, maar ook bij je (toekomstige) klanten. Dat noemen we UX design. We gaan uit van jouw klant om zo de conversies van jouw bedrijf te verhogen. 

Ontwerp

Website bouwen

Development

Onze developers bouwen websites als de beste. Elke functionaliteit die voor jouw bedrijf in Utrecht wenselijk is, kunnen we in code omzetten: van een meertalige website tot een afspraakmodule. Uiteraard zorgen we voor een snelle, veilige en stabiele website.

Development

voorbeeld code, website piet boon, wordpress brothers
befrank website, mobiel, wordpress brothers

We gaan door...

Beheer en onderhoud

Na de livegang zijn we nog niet klaar. We dragen ook erna zorg voor het beheer en onderhoud van je site. We houden de site technisch up-to-date zonder dat je er omkijken naar hebt. Ook zorgen we voor optimalisaties zodat je website altijd bij de tijd blijft.

Beheer

Advertentiecampagnes

Online Marketing

Ook na het bouwen en onderhouden van de website voor jouw bedrijf in Utrecht gaan we verder voor je. Via trending advertentiecampagnes wordt jouw bedrijf op de kaart gezet. Onze marketingavonturiers kunnen het meeste halen uit zowel SEO, SEA als social ads. Onze SEO-specialisten en SEA-specialisten staan al voor je klaar, of je nu een website bij ons hebt laten bouwen of niet.

Online Marketing

studio piet boon, statistieken website, wordpress brothers
logo ideal, recras, woo commerce, google analytics, wordpress brothers

Syncen

API's

Wil je dat de gegevens van je website automatisch terecht komen in je systemen voor voorraadbeheer, financiële gegevens en meer? Komt voor elkaar! We koppelen met API's al je software moeiteloos met elkaar. Daardoor kun je efficiënter werken en zijn je gegevens altijd up-to-date.

Toon alle mogelijkheden

Toch liever een webshop?

Webshop bouwen

We doen meer dan het bouwen van websites. Heb je liever een webshop die commercie gericht is en professionele automatisering toepast? Ons enthousiaste team bouwt graag een webshop voor jouw bedrijf in Utrecht!

Jouw behoeften en wensen staan centraal bij het bouwen van een webshop. Wat jouw bedrijf belangrijk vindt, zullen wij toepassen in jouw webshop. Interesse? Wij staan te springen!

Webshop bouwen Utrecht

Hoe bouwen wij de beste websites voor de regio Utrecht?

Wij bouwen custom websites die voldoen aan jouw wensen, waarbij we ook rekening houden met jouw klant en de online markt. We verdiepen ons in jouw product om dat optimaal op de kaart te zetten. Daarom zijn we meer dan websitebouwers, we zijn jouw full service digital bureau!

Welke wensen je ook hebt, wij zetten het om in de technische mogelijkheden die je nodig hebt, van API-koppelingen tot meertalige websites. Wat er niet is, kunnen we altijd voor je bouwen. We zijn de developers die verder gaan dan de templates en alles voor je in code om kunnen zetten.

Gebruiksvriendelijk

We zorgen dat het CMS gebruiksvriendelijk is en intuïtief ingericht. Na een korte instructie kun je er makkelijk zelf aan de slag om content te beheren, aan te passen of aan te vullen.

Kom je er niet uit, dan kun je altijd terugvallen op onze support!

Innovatie

WP Brothers staat niet stil. We zorgen ervoor dat je website bij blijft op het gebied van webdesign en veiligheid. Dat is wel zo prettig. Een belangrijke ontwikkeling is de opkomst van mobile first websites. WP Brothers zijn de experts om ervoor te zorgen dat je website er op mobile devices er piekfijn uitziet. Onze custom websites zijn er namelijk op gebouwd.

Flexibel

Jouw bedrijf kan in de loop van de tijd behoefte krijgen aan nieuwe mogelijkheden. Gelukkig is dat bij ons geen probleem. Het aantal functionaliteiten dat je toe kan voegen aan je website is eindeloos. Dat kan met plug-ins, maar we kunnen veel ook direct in de code verwerken. Dat voorkomt problemen met updates of compabiliteit.

SEO-proof

Door duidelijke koppen en SEO-tools als YOAST maken we het je ook makkelijk om een SEO-vriendelijke website te maken en bovenaan in Google te komen. In combinatie met de technische SEO die WP Brothers nastreeft heeft je website daarom een grote kans om goed gevonden te worden. En dat is weer goed voor jouw conversies!

WP Brothers - regio Utrecht

Waarom WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau in Utrecht. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw website en helpt je bedrijf graag een flinke stap vooruit.

  • Experts op elk gebied in huis
  • Full service proces
  • Persoonlijke aanpak
  • Snelheid door ervaring
  • Innovatief
  • Klantgericht

Wat kunnen we voor je doen?

Ben je op zoek naar een custom WordPress website of een website die makkelijk zelf aan te passen is? Wij bouwen het voor je! Laat je gegevens hier achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag een offerte aan

kantoor, social brothers, wordpress brothers

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Contact opnemen? 030 737 09 02