Zoek jij een WP bureau in de buurt van Rotterdam?

Wil jij graag dat jouw website de doelgroep op de juiste manier aanspreekt en enthousiasmeert? Ben je niet meer tevreden over je huidige bedrijfswebsite? Of wil je juist gaan starten met je bedrijf en heb je een compleet nieuwe WordPress website nodig? Bij ons WP bureau in Rotterdam zit je voor al deze klussen op het juiste adres. Door onze expertise zijn wij in staat te gekke WordPress websites voor jou te maken.

Koffie?

klimpark, website, wordpress brothers

Waarom een WordPress website?

Wij werken met WordPress, omdat WordPress het meest gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS) is.

Visueel

WP Brothers bouwt voor jou een WordPress website die sterk in elkaar staat.

SEO

Hoog in Google door zoekmachineoptimalisatie? WP Brothers zorgt ervoor dat uw website zo hoog mogelijk in Google terecht komt.

Effectief

Aanspreken van de doelgroep. WP Brothers zorgt dat jouw website perfect aansluit bij jouw doelgroep.

Altijd responsive

WP Brothers bouwt een website met een perfecte weergave op zowel desktops, tablets als smartphones.

Projecten

Voor wie hebben wij in het verleden al WordPress websites gebouwd?

Wij hebben in de loop der tijd al diverse WordPress websites gebouwd, van kleine WordPress websites tot hele specifieke en uitgebreide WordPress websites. In het verleden hebben wij onder andere samengewerkt met:

Projecten waar we trots op zijn

Offerte

Enthousiast geworden?

WP Brothers is een gespecialiseerd bureau op het gebied van WordPress CMS en is onderdeel van Social Brothers. WP Brothers is innovatief, ambitieus en vol jong-enthousiasme.

Vraag een offerte aan

Afspraak inplannen

Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Kennismaken

Wij zijn WP Brothers Rotterdam

Laten we ons eerst even voorstellen. Wij zijn WordPress Brothers, het WordPress bureau in de omgeving van Rotterdam. Onze WordPress developers helpen jou graag met het bouwen van jouw website. Door onze technische kennis kunnen wij jouw WordPress website perfect ontwerpen, vormgeven en ontwikkelen.

opbouw crowdled website, wordpress brothers

Design

Wat heeft het WordPress bureau, WP Brothers jou te bieden?

Onze WordPress designers houden zich bezig met het ontwerpen van een gebruiksvriendelijke webwinkel die past bij jouw bedrijf/product en doelgroep. Het leuke hieraan is dat elk bedrijf weer anders is en daarom ook weer een andere website nodig heeft. Dit maakt dat geen enkele website hetzelfde is. Bij ons kun je daarom voor alles terecht. Een nieuwe online platform, portfolio of juist een informatieve website? Geen probleem, wij maken het voor je. 

Stappenplan

Bewezen werkwijze

Voor de uit te voeren activiteiten gebruiken we een stappenplan dat we op maat maken per klant. Over het algemeen ziet het stappenplan voor development bij WP Brothers er als volgt uit:

Kick-off

De eerste stap in het proces is een kick-off sessie. Tijdens deze sessie leren we elkaar verder kennen en bespreken we je wensen en eisen.

Stap 1

Onderzoek

Wij analyseren en onderzoeken de techniek van de huidige website of webshop. We kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer! Zonder gedegen onderzoek is het lastig een realistisch game plan te maken. Wij nemen je hierbij bij de hand.

Stap 2

Design

Nadat het onderzoek naar de online kansen en bedreigingen is afgerond hebben we de mogelijkheid om de nieuwe website te ontwerpen. De basis voor dit ontwerp ligt in de resultaten van het data-onderzoek en de huisstijl van jou als opdrachtgever.

Stap 3

Development

Wij stellen voor om de nieuwe website in open source CMS WordPress te bouwen. Dat heeft als voordeel dat de website in de toekomst makkelijk te onderhouden is en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Stap 4

Contentmigratie

Zodra de website klaar is moet alle content worden verzameld. Hulp nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Stap 5

SEO en data-tracking

Nadat de website is gebouwd zal deze geoptimaliseerd dienen te worden voor Google en Bing. De resultaten meten we via een data tracking layer. 

 

Stap 6

Testen & lanceren

Het moment van livegang komt steeds dichterbij. We laten de website door onze inhouse-tester nog een keer nalopen en zette de puntjes op de i. Het is tijd om de website te lanceren.

Stap 7

Beheer

Maandelijks beheren wij de website. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor slechte vindbaarheid of veiligheidsproblemen.

Stap 8

Marketing ondersteuning

Beter gevonden worden in Google of meer conversies uit je websitebezoekers halen? Onze marketingavonturiers helpen je hier graag mee.

Stap 9

Kwaliteit

Wat kan je van ons WP bureau in Rotterdam verwachten?

Wanneer wij een WordPress website bouwen, dan garanderen wij dat jouw product, bedrijf of merk goed onder de aandacht van de doelgroep komt. Hierbij presenteren we alle voordelen op een rij:

Eenvoudig te gebruiken

Hierdoor is WordPress ook makkelijk te begrijpen voor de gebruiker.

Makkelijk uit te breiden

WordPress biedt vele plugins om je website met bepaalde functionaliteiten uit te breiden.

Zoekmachinevriendelijk

Hierdoor helpt WordPress gelijk mee aan de vindbaarheid van jouw website in zoekmachines.

Snel schakelen

Iedereen in de wereld heeft toegang toe WordPress. Dit maakt dat WordPress zich snel kan ontwikkelen.

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Contact opnemen? 030 737 09 02