Op zoek naar een WordPress website in Nieuwegein?

Wil jij een nieuwe WordPress website voor jouw bedrijf in Nieuwegein? Is de bestaande website verouderd of heb je pas een nieuw bedrijf? Wat je verhaal ook is, bij ons kun je terecht voor een moderne WordPress website. Wij zorgen voor een mobile first website met een aantrekkelijk design en aansluitend bij jouw product en doelgroep. Zo helpt ons WordPress Brothers je aan de beste website voor jouw bedrijf in Nieuwegein.

 

klimpark, website, wordpress brothers

De werkwijze van WordPress Brothers

We beginnen met een persoonlijk gesprek om de wensen van jou als manager en de mogelijkheden van jouw bedrijf in Nieuwegein goed in beeld te krijgen. Dan onderzoeken we welke opties het beste bij jouw bedrijf, product of merk passen. Het is een optie om een bestaande WordPress website vernieuwen, maar we kunnen ook een compleet nieuwe site voor je maken. Hoe dan ook zorgen we ervoor dat je website qua techniek en design bij de tijd is.

Uiteraard betrekken we jou bij bij verbouwen of bouwen van je WordPress website. We houden je op de hoogte van alle ontwikkelen en je kan ons altijd bereiken. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Waarom WordPress Brothers?

Wij garanderen dat jouw product, bedrijf of merk goed onder de aandacht van de doelgroep komt. Hierbij presenteren we alle voordelen op een rij:

Design

We zorgen voor een sterke, moderne en aantrekkelijke look van je website. Zo kun je zeker de aandacht van je doelgroep trekken.

Anders dan anderen

Elke website wordt voor de klant op maat gemaakt. Zo past de website uitstekend bij jouw bedrijf, product en doelgroep.

Effectief

Voor conversies is het belangrijk dat je website de doelgroep aanspreekt. WP Brothers zorgt hierdoor voor een effectieve website of webshop.

Mobile first

Nu meer en meer conversies via de smartphone gaan, is het belangrijk om een full responsive website te hebben. Wij zorgen ervoor!

Projecten waar we trots op zijn

Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Kennismaken

WordPress Brothers voor Nieuwegein

Wij, WP Brothers, maken websites met WordPress voor Nieuwegein. Onze developers en designers bouwen snel een flexibel een website voor jouw bedrijf. We vertrouwen daarbij op onze technische kennis en onze jarenlange ervaring.

opbouw crowdled website, wordpress brothers

Kwaliteit

Wat biedt WordPress Brothers Nieuwegein?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde en daarom heeft ieder bedrijf een andere website nodig. Wat je ook maar nodig hebt, wij ontwikkelen het. Een online platform, portfolio of een informatieve website? Zeg het maar en wij gaan voor je aan de slag. We maken ook volledige webwinkels voor B2C en B2B. Onze gespecialiseerde WordPress designers bouwen gebruiksvriendelijke webwinkels, die perfect passen bij jouw bedrijf. 

Stappenplan

Bewezen werkwijze

Voor de uit te voeren activiteiten gebruiken we een stappenplan dat we op maat maken per klant. Over het algemeen ziet het stappenplan voor development bij WP Brothers er als volgt uit:

Kick-off

De eerste stap in het proces is een kick-off sessie. Tijdens deze sessie leren we elkaar verder kennen en bespreken we je wensen en eisen.

Stap 1

Onderzoek

Wij analyseren en onderzoeken de techniek van de huidige website of webshop. We kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer! Zonder gedegen onderzoek is het lastig een realistisch game plan te maken. Wij nemen je hierbij bij de hand.

Stap 2

Design

Nadat het onderzoek naar de online kansen en bedreigingen is afgerond hebben we de mogelijkheid om de nieuwe website te ontwerpen. De basis voor dit ontwerp ligt in de resultaten van het data-onderzoek en de huisstijl van jou als opdrachtgever.

Stap 3

Development

Wij stellen voor om de nieuwe website in open source CMS WordPress te bouwen. Dat heeft als voordeel dat de website in de toekomst makkelijk te onderhouden is en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Stap 4

Contentmigratie

Zodra de website klaar is moet alle content worden verzameld. Hulp nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Stap 5

SEO en data-tracking

Nadat de website is gebouwd zal deze geoptimaliseerd dienen te worden voor Google en Bing. De resultaten meten we via een data tracking layer. 

 

Stap 6

Testen & lanceren

Het moment van livegang komt steeds dichterbij. We laten de website door onze inhouse-tester nog een keer nalopen en zette de puntjes op de i. Het is tijd om de website te lanceren.

Stap 7

Beheer

Maandelijks beheren wij de website. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor slechte vindbaarheid of veiligheidsproblemen.

Stap 8

Marketing ondersteuning

Beter gevonden worden in Google of meer conversies uit je websitebezoekers halen? Onze marketingavonturiers helpen je hier graag mee.

Stap 9

Voordelen

Waarom kiezen voor een WordPress website?

Wij werken met WordPress, omdat WordPress het meest gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS) is. 

Eenvoudig

Met WordPress kun je eeenvoudig zelf de content van jouw website aanvullen of aanpassen.

Veel mogelijkheden

WordPress biedt vele plugins om je website met extra functionaliteiten uit te breiden.

Zoekmachinevriendelijk

WordPress websites zijn goed vindbaar met zoekmachines als Google. Wel zo handig!

Snel schakelen

WordPress is een open systeem. Iedereen in de wereld heeft toegang toe WordPress. Hierdoor kan WordPress zich snel ontwikkelen en is het CMS toekomstbestendig.

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Afspraak inplannen

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Afspraak inplannen Afspraak inplannen met Freek