WordPress website nodig in Hilversum?

Wil je dat jouw WordPress website de doelgroep van je bedrijf in Hilversum aanspreekt en inspireert? Dan ben je bij WP Brothers aan het juiste adres. We kunnen je website voorzien van een make-over of juist een volledig nieuwe WordPress website voor jou maken. WP Brothers heeft de expertise in huis om voor jouw bedrijf in Hilversum een professionele WordPress website te bouwen.

Koffie?

Kantoor WP Brothers, Utrecht

Waarom WP Brothers?

WordPress Brothers bouwt voor jou een nieuwe, professionele website volledig op maat bij jouw wensen. We zorgen voor een goede User Experience en zoeken naar nieuwe online kanssen voor jouw organisatie.

Visueel

Het moderne design van onze WordPress websites is sterk en aantrekkelijk voor jouw doelgroep.

SEO

Hoog in Google door zoekmachineoptimalisatie? WordPress Brothers zorgt ervoor voor jouw bedrijf in Hilversum!

Effectief

WP Brothers ontwerpt professionele WordPress websites die perfect aansluiten bij de wensen van jouw doelgroep.

Altijd responsive

De perfecte weergave op elk device: dat garanderen wij! Daarom laat je je WordPress website maken door WP Brothers.

Projecten

Voor wie hebben wij in het verleden al WordPress websites gebouwd?

Wij hebben in de loop der tijd al diverse WordPress website gebouwd, van kleine WordPress websites tot hele specifieke en uitgebreide WordPress websites. In het verleden hebben wij onder andere samengewerkt met:

Projecten waar we trots op zijn

Offerte

Enthousiast geworden?

WP Brothers is een gespecialiseerd bureau op het gebied van WordPress CMS en is onderdeel van Social Brothers. WP Brothers is innovatief, ambitieus en vol jong-enthousiasme.

Vraag een offerte aan

Afspraak inplannen

Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Kennismaken

Wie is WP Brothers?

Wij zijn WP Brothers en we maken de beste WordPress websites voor Hilversum en omgeving. Ons team van gespecialiseerde WordPress developers gaat graag voor jou aan de slag met een website op maat. We hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van WordPress websites.

opbouw crowdled website, wordpress brothers

Design

User Experience

Onze WordPress designers maken een gebruiksvriendelijke website die past bij jouw wensen. Elk bedrijf is anders en daarom bouwen we websites op maat. Wij kijken naar wat er past bij jouw bedrijf, product en doelgroep. Zo bouwen wij de beste WordPress website voor jouw bedrijf in Hilversum. Je kunt bij ons terecht voor zowel websites als webshops.

Development

WordPress website voor Hilversum?

Na het design, gaan de developers aan de slag om de WordPress website voor jouw bedrijf in Hilversum ook echt te bouwen. Met de nieuwste technologieën en inzichten zorgen we voor een professionele website. Welke functionaliteiten er ook nodig zijn, we regelen het! Zo voldoet je nieuwe website aan al je wensen.

beheer en onderhoud, wordpress brothers

Stappenplan

Bewezen werkwijze

Voor de uit te voeren activiteiten gebruiken we een stappenplan dat we op maat maken per klant. Over het algemeen ziet het stappenplan voor development bij WP Brothers er als volgt uit:

Kick-off

De eerste stap in het proces is een kick-off sessie. Tijdens deze sessie leren we elkaar verder kennen en bespreken we je wensen en eisen.

Stap 1

Onderzoek

Wij analyseren en onderzoeken de techniek van de huidige website of webshop. We kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer! Zonder gedegen onderzoek is het lastig een realistisch game plan te maken. Wij nemen je hierbij bij de hand.

Stap 2

Design

Nadat het onderzoek naar de online kansen en bedreigingen is afgerond hebben we de mogelijkheid om de nieuwe website te ontwerpen. De basis voor dit ontwerp ligt in de resultaten van het data-onderzoek en de huisstijl van jou als opdrachtgever.

Stap 3

Development

Wij stellen voor om de nieuwe website in open source CMS WordPress te bouwen. Dat heeft als voordeel dat de website in de toekomst makkelijk te onderhouden is en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Stap 4

Contentmigratie

Zodra de website klaar is moet alle content worden verzameld. Hulp nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Stap 5

SEO en data-tracking

Nadat de website is gebouwd zal deze geoptimaliseerd dienen te worden voor Google en Bing. De resultaten meten we via een data tracking layer. 

 

Stap 6

Testen & lanceren

Het moment van livegang komt steeds dichterbij. We laten de website door onze inhouse-tester nog een keer nalopen en zette de puntjes op de i. Het is tijd om de website te lanceren.

Stap 7

Beheer

Maandelijks beheren wij de website. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor slechte vindbaarheid of veiligheidsproblemen.

Stap 8

Marketing ondersteuning

Beter gevonden worden in Google of meer conversies uit je websitebezoekers halen? Onze marketingavonturiers helpen je hier graag mee.

Stap 9

Kwaliteit

Waarom WordPress als Content Management Systeem (CMS)?

30% van alle website wereldwijd maakt gebruik van WordPress als Content Management Systeem. Van een CMS voor blogs is WordPress uitgegroeid tot een systeem geschikt voor bijna elke website of webshop. De mogelijkheden zijn eindeloos: wat dacht je van Headless WordPress? De populariteit van WordPress is niet zo gek als je kijkt naar de voordelen van het CMS:

Makkelijk om mee te werken

Elke medewerker uit jouw bedrijf in Hilversum kan prima uit te voeten met het CMS. Dit komt doordat de back end erg intuïtief ingericht is. Hierdoor kun je makkelijk zelf de content beheren en aanvullen. Zo kan je makkelijk zelf de website bijwerken.

Flexibel

WordPress biedt vele plugins om je website met bepaalde functionaliteiten uit te breiden. Zo kan je website naar jouw wensen samengesteld worden en op maat van jouw bedrijf gebouwd worden. Veel van deze functionaliteiten kunnen we echter ook voor je in de code verwerken. Dat voorkomt problemen met updates en conflicterende plug-ins.

SEO-proof

Door de opzet van het CMS, met bijvoorbeeld duidelijke koppen, is je content SEO-vriendelijk. Zo helpt je WordPress website je bedrijf met bovenaan in Google komen. Daar komt bij de WP Brothers inzet op een snelle laadtijd en andere zaken die je technische SEO verhogen.

Toekomstbestendig

Iedereen in de wereld heeft toegang toe WordPress. Hierdoor kan WordPress zich snel kan ontwikkelen en bij de tijd blijven. Het CMS blijft zo bij de tijd op het gebied van webdesign, veiligheid en SEO. Dat is wel zo prettig voor je website. Zo is het tegenwoordig erg belangrijk dat je website ook op mobile devices er piekfijn uitziet. Gelukkig heeft WordPress dit al voor je geregeld.

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Contact opnemen? 030 737 09 02