Op zoek naar een WP bureau in Utrecht?

Toe aan een nieuwe WordPress website, omdat je met jouw bedrijf de doelgroep beter wil aanspreken? Of ben je net je eigen bedrijf gestart en moet er een compleet nieuwe WordPress website komen? Welke reden het ook mag zijn, je bent bij ons in Utrecht op het juiste adres. Ons WP bureau in Utrecht gaat jou helpen een perfecte WordPress website te bouwen, waarmee jij gegarandeerd de doelgroep aanspreekt via de website.

klimpark, website, wordpress brothers

Waarom een WordPress website?

Wij werken met WordPress, omdat WordPress het meest gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS) is.

Visueel

WP Brothers bouwt voor jouw bedrijf een WordPress website die visueel sterk is en gegarandeerd de aandacht trekt.

SEO

WP Brothers zorgt met zoekmachineoptimalisatie ervoor dat je website makkelijk en snel gevonden kan worden met Google.

Effectief

WP Brothers zorgt voor een WordPress website die perfect aansluit bij jouw doelgroep.

Mobile first

Onze websites zijn mobile first. Zo ziet je website er altijd goed uit, ongeacht welk device je publiek gebruikt.

Projecten waar we trots op zijn

Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Kennismaken

Wie zijn wij? Het WP bureau van Utrecht

Wij, WordPress Brothers, zijn het WP bureau van Utrecht. Met ons team helpen we je graag met het bouwen van jouw website. Onze WordPress developers hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen, vormgeven en ontwikkelen van WordPress websites.

opbouw crowdled website, wordpress brothers

Design

Wat heeft het WordPress bureau, WP Brothers Utrecht jou te bieden?

Alle bedrijven zijn anders en daarom heeft ieder bedrijf een andere website nodig. Wat je ook maar nodig hebt, wij maken het voor je! Een online platform, portfolio of een informatieve website? Laat het ons weten en wij gaan voor je aan de slag om het perfecte design te maken. We maken ook volledige webshops voor B2C en B2B. Onze gespecialiseerde WordPress designers ontwerpen gebruiksvriendelijke webwinkels, die perfect passen bij jouw product en doelgroep. Vervolgens gaan onze WordPress-helden aan de slag met het bouwen van de webwinkel.

Stappenplan

Bewezen werkwijze

Voor de uit te voeren activiteiten gebruiken we een stappenplan dat we op maat maken per klant. Over het algemeen ziet het stappenplan voor development bij WP Brothers er als volgt uit:

Kick-off

De eerste stap in het proces is een kick-off sessie. Tijdens deze sessie leren we elkaar verder kennen en bespreken we je wensen en eisen.

Stap 1

Onderzoek

Wij analyseren en onderzoeken de techniek van de huidige website of webshop. We kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer! Zonder gedegen onderzoek is het lastig een realistisch game plan te maken. Wij nemen je hierbij bij de hand.

Stap 2

Design

Nadat het onderzoek naar de online kansen en bedreigingen is afgerond hebben we de mogelijkheid om de nieuwe website te ontwerpen. De basis voor dit ontwerp ligt in de resultaten van het data-onderzoek en de huisstijl van jou als opdrachtgever.

Stap 3

Development

Wij stellen voor om de nieuwe website in open source CMS WordPress te bouwen. Dat heeft als voordeel dat de website in de toekomst makkelijk te onderhouden is en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Stap 4

Contentmigratie

Zodra de website klaar is moet alle content worden verzameld. Hulp nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Stap 5

SEO en data-tracking

Nadat de website is gebouwd zal deze geoptimaliseerd dienen te worden voor Google en Bing. De resultaten meten we via een data tracking layer. 

 

Stap 6

Testen & lanceren

Het moment van livegang komt steeds dichterbij. We laten de website door onze inhouse-tester nog een keer nalopen en zette de puntjes op de i. Het is tijd om de website te lanceren.

Stap 7

Beheer

Maandelijks beheren wij de website. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor slechte vindbaarheid of veiligheidsproblemen.

Stap 8

Marketing ondersteuning

Beter gevonden worden in Google of meer conversies uit je websitebezoekers halen? Onze marketingavonturiers helpen je hier graag mee.

Stap 9

Kwaliteit

Wat kan je van onze WordPress websites verwachten?

Wanneer wij als WP bureau in Utrecht een WordPress website bouwen, dan garanderen wij dat jouw product, bedrijf of merk goed onder de aandacht van de doelgroep komt. Hierbij presenteren we alle voordelen op een rij:

Eenvoudig in gebruik

Iedere gebruiker kan makkelijk overweg met het CMS. Wel zo handig!

Makkelijk uit te breiden

Met vele plugins kan je website uitgebreid worden met allerhande functionaliteiten. Zo kunnen we je altijd bieden wat je nodig hebt.

Zoekmachinevriendelijk

Pas als je website goed online te vinden is, functioneert je digitale visitekaartje optimaal!

Snel schakelen

Doordat WordPress een open systeem is, heeft iedereen toegang tot WordPress. Hierdoor kan WordPress snel inspelen op nieuwe ontwikkelingen.

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Afspraak inplannen

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Afspraak inplannen Afspraak inplannen met Freek