Een WordPress website in Zeist laten bouwen?

Voor jouw bedrijf in Zeist wil je natuurlijk de beste WordPress website. Daarvoor ben je bij WP Brothers aan het juiste adres. We helpen je graag als je bestaande website verouderd is. Maar we kunnen ook voor je aan de slag als je een compleet nieuwe WordPress website nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je pas een bedrijf gestart bent in Zeist. Wat je situatie ook is, wij zorgen voor een moderne full responsive WordPress website voor jouw bedrijf in Zeist.

 

WordPress Brothers, Zeist

Hoe werken wij?

Ons uitgangspunt is altijd een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek kijken we naar jouw wensen en naar de mogelijkheden en kansen van jouw bedrijf in Zeist. We gaan vervolgens op zoek naar de beste optie voor jouw bedrijfspagina. We kunnen een bestaande WordPress website voor je vernieuwen, maar we kunnen ook een volledig nieuwe website voor je ontwerpen. In beide gevallen werken we met zowel moderne techniek als modern design.

We houden je tijdens het bouwen van de WordPress website op de hoogte van alle ontwikkelingen. Uiteraard kun je altijd wijzigingen aan ons doorgeven. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

 

Waarom kiezen voor WordPress Brothers?

Wij garanderen dat jouw product, bedrijf of merk goed onder de aandacht van de doelgroep komt. Hierbij presenteren we alle voordelen op een rij:

Design

Met een modern en aantrekkelijk design zal jouw website zeker de aandacht van de doelgroep trekken. Dit draagt uiteraard ook bij aan je conversiecijfers.

Anders dan anderen

Elke WordPress website wordt voor de klant op maat gemaakt. Zo past de website uitstekend bij jouw bedrijf, product en doelgroep.

Effectief

Een website of webshop is pas effectief als hij de doelgroep aanspreekt. Daarom  zorgen we voor een optimale afstemming tussen website en doelgroep.

Mobile first

Natuurlijk wil je in deze tijd dat je website er picobello uitziet op een smartphone. Onze WordPress websites zijn daarom full responsive en hebben een perfect design op elk device.

Projecten waar we trots op zijn

Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Kennismaken

 WordPress Brothers

Wij, WordPress Brothers, maken de beste WordPress websites voor Zeist. Ons team bouwt snel en flexibel de beste website voor jouw bedrijf. Dat kan door onze uitgebreide technische kennis en jarenlange ervaring.

opbouw crowdled website, wordpress brothers

Kwaliteit

Wat biedt WordPress Brothers Zeist?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde. Daarom maken wij WordPress websites op maat. Wat je ook maar nodig hebt voor jouw bedrijf in Zeist: wij ontwikkelen het. Een forum, een webshop of een informatieve site? We gaan voor je aan de slag. Onze gespecialiseerde WordPress designers bouwen gebruiksvriendelijke websites, die perfect passen bij jouw bedrijf of dat nu gericht op B2B of B2C is. 

Stappenplan

Bewezen werkwijze

Voor de uit te voeren activiteiten gebruiken we een stappenplan dat we op maat maken per klant. Over het algemeen ziet het stappenplan voor development bij WP Brothers er als volgt uit:

Kick-off

De eerste stap in het proces is een kick-off sessie. Tijdens deze sessie leren we elkaar verder kennen en bespreken we je wensen en eisen.

Stap 1

Onderzoek

Wij analyseren en onderzoeken de techniek van de huidige website of webshop. We kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer! Zonder gedegen onderzoek is het lastig een realistisch game plan te maken. Wij nemen je hierbij bij de hand.

Stap 2

Design

Nadat het onderzoek naar de online kansen en bedreigingen is afgerond hebben we de mogelijkheid om de nieuwe website te ontwerpen. De basis voor dit ontwerp ligt in de resultaten van het data-onderzoek en de huisstijl van jou als opdrachtgever.

Stap 3

Development

Wij stellen voor om de nieuwe website in open source CMS WordPress te bouwen. Dat heeft als voordeel dat de website in de toekomst makkelijk te onderhouden is en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Stap 4

Contentmigratie

Zodra de website klaar is moet alle content worden verzameld. Hulp nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Stap 5

SEO en data-tracking

Nadat de website is gebouwd zal deze geoptimaliseerd dienen te worden voor Google en Bing. De resultaten meten we via een data tracking layer. 

 

Stap 6

Testen & lanceren

Het moment van livegang komt steeds dichterbij. We laten de website door onze inhouse-tester nog een keer nalopen en zette de puntjes op de i. Het is tijd om de website te lanceren.

Stap 7

Beheer

Maandelijks beheren wij de website. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor slechte vindbaarheid of veiligheidsproblemen.

Stap 8

Marketing ondersteuning

Beter gevonden worden in Google of meer conversies uit je websitebezoekers halen? Onze marketingavonturiers helpen je hier graag mee.

Stap 9

Voordelen

Waarom kiezen voor het CMS van WordPress?

Wij werken met WordPress, omdat WordPress het meest gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS) is. 30% van alle website wereldwijd maakt gebruik van WordPress. En dat is niet voor niks. Het Content Management Systeem is gebruiksvriendelijk, maar tegelijkertijd is er meer mogelijk dan je denkt. Wat dacht je van Headless WordPress? We zetten de voordelen op een rijtje:

Eenvoudig

WordPress geeft je de mogelijk om eenvoudig zelf nieuwe content aan de website of webshop toe te voegen. Het Content Management Systeem is er gebruiksvriendelijk en elk van je medewerkers zal er na een korte instructie mee aan de slag kunnen.

 

 

Functionaliteiten

Een ander pluspunt van WordPress CMS is dat het flexibel en uitbreidbaar is. Dit komt  onder andere door de mogelijkheid om plug-ins te installeren. Zo kun je elke gewenste functionaliteit eraan toevoegen. 

SEO-proof

WordPress websites zijn goed vindbaar met zoekmachines als Google. Wel zo handig! Dit komt door de opzet van het CMS met bijvoorbeeld duidelijke koppen. Deze zijn niet alleen voor mensen, maar ook voor zoekmachines goed leesbaar.

Snel schakelen

Het WordPress CMS kan zich snel ontwikkelen en is toekomstbestendig. Dit komt doordat het een open systeem is. Daardoor is het voortdurend in ontwikkeling. Het CMS blijft zo bij de tijd op het gebied van webdesign, veiligheid en SEO. 

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Contact opnemen? 030 737 09 02