Nieuwe WordPress website in Woerden laten bouwen?

Wil jij een nieuwe WordPress website laten bouwen voor jouw bedrijf in Woerden? Of wil je een bestaande WordPress website vernieuwen? Bijvoorbeeld om de doelgroep beter aan te spreken?

Wat jouw situatie ook is, WordPress Brothers helpt bedrijven in Woerden en omstreken verder. We bouwen goed werkende websites die aanslaan bij de doelgroep. Dat doen we met een modern design en de nieuwste techniek. Interesse? Kom dan langs bij WP Brothers voor een kopje koffie en wie weet bouwen we binnenkort jouw nieuwe WordPress website.

WordPress Woerden

Waarom WordPress Brothers voor jouw bedrijf in Woerden?

Wij garanderen dat jouw product, bedrijf of merk goed onder de aandacht van de doelgroep komt. Hierbij presenteren we alle voordelen op een rij:

Design

WP Brothers maakt visueel sterke websites die zeker de aandacht van het publiek trekken en vasthouden. Jij en de klanten van jouw bedrijf in Woerden zijn verzekerd van een goed werkende, aantrekkelijke WordPress website.

Anders dan de rest

WP Brothers maakt custom websites. Onze WordPress websites zijn altijd uniek en sluiten aan bij jouw merk. Zo onderscheid je je effectief van je concurrenten.

SEO-proof

WP Brothers bouwt voor jou een WordPress website die goed vindbaar is. Want hoe hoger je in Gogle staat, hoe meer bezoekers je nieuwe website zal krijgen.

Full responsive

Onze websites hebben een perfecte weergave op elk apparaat. Nu steeds meer conversies via de smartphone gaan, is dit essentieel voor je nieuwe WordPress website.

Projecten waar we trots op zijn

Onze werkwijze

Bij WP Brothers beginnen we altijd met een persoonlijk gesprek. We kijken naar jouw wensen en naar de mogelijkheden van jouw bedrijf in Woerden. We onderzoeken vervolgens welke opties het beste bij jouw bedrijf, product en doelgroep passen. Hiermee gaan we aan de slag. We bouwen snel en flexibel een moderne full responsive website.

Je wordt, als manager van je bedrijf in Woerden, intensief betrokken bij het (ver)bouwen van jouw WordPress website. We houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen en je kan op elk moment contact opnemen voor overleg. We zijn pas tevreden, als jij dat ook bent! Mocht je dus tijdens het designproces nog aanpassingen hebben, dan kun je dat gerust laten weten. Na de lancering dragen we zorg voor het beheer van jouw website.

Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Kennismaken

WordPress Brothers en Woerden

Wij, WordPress Brothers, maken websites met WordPress voor Woerden en omstreken. Ons team van WordPress developers en designers heeft uitgebreide technische kennis en jarenlange ervaring. Daardoor kan WP Brothers snel en flexibel een WordPress website voor je ontwikkelen en vormgeven.

opbouw crowdled website, wordpress brothers

Design en Development

Wat biedt WordPress Brothers Woerden?

We weten dat geen enkel bedrijf hetzelfde is. Daarom zijn onze websites niet dertien in een dozijn. We bouwen voor elke klant een website op maat. Onze custom websites passen daardoor altijd bij jouw bedrijf en bij jouw product. We ontwerpen zowel websites als webshops. Wat je ook nodig hebt, wij ontwikkelen het voor je. Daarbij zorgen we ervoor dat de website gebruiksvriendelijk is, zowel voor je bezoekers als voor je medewerkers.

Beheer

Na de livegang?

Na de lancering zijn we nog niet klaar. We beheren en onderhouden de WordPress website voor jouw bedrijf in Woerden. We zorgen dat alles up-to-date blijft en verhelpen al je technische problemen. Verder regelen wij optimalisaties in samenwerking met ons team van marketeers. Kortom, het beheer van je website is bij ons in goede handen.

WordPress Rotterdam, beheer
wordpress woerden

SEO, SEA en social ads

Online marketing

Onze SEo-experts zorgen voor een goede vindbaarheid van je website. Dat doen we dor technische perfectie na te streven, een SEO-vriendelijke website te bouwen en met maandelijkse SEO-optimalisaties. Daarnaast regelen onze marketeers ook advertenties voor zoekmachines en social media. Via alle kanalen is jouw WordPress website dus goed vindbaar.

Stappenplan

Bewezen werkwijze

Voor de uit te voeren activiteiten gebruiken we een stappenplan dat we op maat maken per klant. Over het algemeen ziet het stappenplan voor development bij WP Brothers er als volgt uit:

Kick-off

De eerste stap in het proces is een kick-off sessie. Tijdens deze sessie leren we elkaar verder kennen en bespreken we je wensen en eisen.

Stap 1

Onderzoek

Wij analyseren en onderzoeken de techniek van de huidige website of webshop. We kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer! Zonder gedegen onderzoek is het lastig een realistisch game plan te maken. Wij nemen je hierbij bij de hand.

Stap 2

Design

Nadat het onderzoek naar de online kansen en bedreigingen is afgerond hebben we de mogelijkheid om de nieuwe website te ontwerpen. De basis voor dit ontwerp ligt in de resultaten van het data-onderzoek en de huisstijl van jou als opdrachtgever.

Stap 3

Development

Wij stellen voor om de nieuwe website in open source CMS WordPress te bouwen. Dat heeft als voordeel dat de website in de toekomst makkelijk te onderhouden is en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Stap 4

Contentmigratie

Zodra de website klaar is moet alle content worden verzameld. Hulp nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Stap 5

SEO en data-tracking

Nadat de website is gebouwd zal deze geoptimaliseerd dienen te worden voor Google en Bing. De resultaten meten we via een data tracking layer. 

 

Stap 6

Testen & lanceren

Het moment van livegang komt steeds dichterbij. We laten de website door onze inhouse-tester nog een keer nalopen en zette de puntjes op de i. Het is tijd om de website te lanceren.

Stap 7

Beheer

Maandelijks beheren wij de website. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor slechte vindbaarheid of veiligheidsproblemen.

Stap 8

Marketing ondersteuning

Beter gevonden worden in Google of meer conversies uit je websitebezoekers halen? Onze marketingavonturiers helpen je hier graag mee.

Stap 9

Voordelen

Waarom een WordPress website?

Wij kiezen voor WordPress, omdat WordPress het meest gebruiksvriendelijke open source Content Management Systeem (CMS) is.  Het is erg populair en dat is niet voor niks. Het WordPress CMS biedt vele voordelen:

Eenvoudig

WordPress is eenvoudig. Hierdoor is WordPress makkelijk te begrijpen voor elke gebruiker en dus ook voor al je medewerkers in Woerden. Dit komt doordat de back end erg intuïtief is. Hierdoor kun je makkelijk zelf de content beheren en aanvullen. Maar mocht het niet lukken, dan helpen we je graag!

Veel mogelijkheden

Een open source CMS als WordPress is voortdurend in ontwikkeling. Daardoor zijn er veel mogelijkheden en functionaliteiten en dat aantal zal alleen nog maar groeien in de toekomst. Een website ontwikkeld in WordPress kan daardoor aan al je wensen voldoen.

Zoekmachinevriendelijk

WordPress helpt gelijk mee aan de vindbaarheid van jouw website in zoekmachines zoals Google. Door de opzet van het CMS, met bijvoorbeeld duidelijke koppen, is deze content SEO-vriendelijk. Zo helpt WordPress je met bovenaan in Google komen.

Snel schakelen

WordPress is een open systeem (open source). Iedereen in de wereld heeft toegang toe WordPress. Hierdoor zijn er ook veel mensen die met WordPress overweg kunnen. Je hoeft dus niet lang te zoeken naar medewerkers.

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Afspraak inplannen

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Afspraak inplannen Afspraak inplannen met Freek