Een WordPress website in Vlaardingen laten bouwen?

Heb je een bedrijf in Vlaardingen en wil je jouw bestaande WordPress website vernieuwen? Of ben je pas een bedrijf gestart in Vlaardingen en wil je een volledig nieuwe website? Het kan allemaal bij WP Brothers. Ons team maakt websites voor elk bedrijf in Vlaardingen en omstreken. Onze sites spreken de doelgroep aan en zijn mobile first. Lees vooral verder als je meer wilt weten!

 

Koffie?

klimpark, website, wordpress brothers

Wat doen we?

Uiteraard luisteren we naar jouw wensen. Jij, als manager in Vlaardingen, weet uiteraard het beste hoe jouw WordPress website eruit moet komen te zien. Samen kijken we naar de mogelijkheden en kansen voor jouw bedrijf online. Of we nu een bestaande WordPress website vernieuwen of juist een volledige nieuwe WordPress website maken voor jouw bedrijf in Vlaardingen, we zorgen altijd voor een moderne full responsive site. Zo is jouw bedrijf in Vlaardingen met onze WordPress website klaar voor de toekomst!

Uiteraard betrekken we jouw bedrijf intensief bij het bouwen of verbouwen van de WordPress website. Je blijft op de hoogte van de ontwikkelingen en kunt altijd aanpassingen doorgeven. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Waarom kies je voor WordPress Brothers vanuit Vlaardingen?

Als wij een WordPress website maken, dan zorgen wij ervoor dat het digitale visitekaartje van jouw bedrijf uit Vlaardingen de doelgroep goed aanspreekt. We bieden het volgende aan:

Design

WP Brothers bouwt voor jouw bedrijf in Vlaardingen een WordPress website die er modern en aantrekkelijk uitziet.

SEO-vriendelijk

Hoog in Google door zoekmachine-optimalisatie? WP Brothers zorgt ervoor!

Doelgericht

Een website is pas effectief als ze je doelgroep goed aanspreekt. Daarom kijken we altijd naar de beste manier om dit te doen.

Mobile first

WP Brothers bouwt een website die full responsive is. Ook op tablets en smartphones ziet jouw website er geweldig uit.

Projecten waar we trots op zijn

Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Kennismaken

Wij zijn WP Brothers

Laten we ons eerst voorstellen. Wij zijn WP Brothers. Wij maken de beste WordPress websites in de omgeving van Vlaardingen. We gaan graag aan de slag met jouw website. Met een uitgebreide expertise en technische kennis zorgen wij voor de mooiste WordPress websites, zowel op het gebied van ontwerp, vormgeving en ontwikkeling!

opbouw crowdled website, wordpress brothers

Design

WordPress Brothers regelt in Vlaardingen voor jou het beste design

Elk bedrijf heeft andere doelstellingen en daardoor is ook elke website anders. Zo is het bouwen van een website nooit saai. Wat je wensen ook mogen zijn, wij regelen het voor je: van websites tot webshop, van B2B tot B2C.  Onze websites en webwinkels zijn full responsive en sluiten goed aan bij je bedrijf én je doelgroep. Zo helpen we jouw bedrijf in Vlaardingen een stap verder met onze WordPress websites!

Stappenplan

Bewezen werkwijze

Voor de uit te voeren activiteiten gebruiken we een stappenplan dat we op maat maken per klant. Over het algemeen ziet het stappenplan voor development bij WP Brothers er als volgt uit:

Kick-off

De eerste stap in het proces is een kick-off sessie. Tijdens deze sessie leren we elkaar verder kennen en bespreken we je wensen en eisen.

Stap 1

Onderzoek

Wij analyseren en onderzoeken de techniek van de huidige website of webshop. We kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer! Zonder gedegen onderzoek is het lastig een realistisch game plan te maken. Wij nemen je hierbij bij de hand.

Stap 2

Design

Nadat het onderzoek naar de online kansen en bedreigingen is afgerond hebben we de mogelijkheid om de nieuwe website te ontwerpen. De basis voor dit ontwerp ligt in de resultaten van het data-onderzoek en de huisstijl van jou als opdrachtgever.

Stap 3

Development

Wij stellen voor om de nieuwe website in open source CMS WordPress te bouwen. Dat heeft als voordeel dat de website in de toekomst makkelijk te onderhouden is en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Stap 4

Contentmigratie

Zodra de website klaar is moet alle content worden verzameld. Hulp nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Stap 5

SEO en data-tracking

Nadat de website is gebouwd zal deze geoptimaliseerd dienen te worden voor Google en Bing. De resultaten meten we via een data tracking layer. 

 

Stap 6

Testen & lanceren

Het moment van livegang komt steeds dichterbij. We laten de website door onze inhouse-tester nog een keer nalopen en zette de puntjes op de i. Het is tijd om de website te lanceren.

Stap 7

Beheer

Maandelijks beheren wij de website. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor slechte vindbaarheid of veiligheidsproblemen.

Stap 8

Marketing ondersteuning

Beter gevonden worden in Google of meer conversies uit je websitebezoekers halen? Onze marketingavonturiers helpen je hier graag mee.

Stap 9

Kwaliteit

Wat kan je in Vlaardingen van WordPress Brothers verwachten?

Wanneer onze developers aan de slag gaan, dan garanderen wij dat jouw bedrijf onder de aandacht van de doelgroep komt. De voordelen van onze WordPress websites zijn:

Makkelijk te bedienen

Door de intuïtieve vormgeving is het eenvoudig om de site aan te passen of aan te vullen. Iedereen kan ermee werken.

Veel functionaliteiten

Doordat we werken met WordPress kunnen we de website met veel plugins uitbreiden. Zo is de website altijd naar jouw wens.

SEO

Onze websites zijn SEO-vriendelijk. Zo komt jouw bedrijf makkelijk bovenaan in Google. Dat is wel zo handig!

Snelle ontwikkeling

WordPress is een open systeem. Daardoor kan WordPress zich snel ontwikkelen en is je website te koppelen aan de technieken van de toekomst.

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Afspraak inplannen

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Afspraak inplannen Afspraak inplannen met Freek