WordPress website in Maarssen laten bouwen?

Ben jij pas een bedrijf gestart in Maarssen en wil je een WordPress website daarvoor laten bouwen? Of wil je een bestaande WordPress website laten vernieuwen voor jouw bedrijf in Maarssen? In beide gevallen ben je bij WP Brothers aan het juiste adres. Wij bouwen de beste WordPress websites in Maarssen en omgeving. We zorgen voor een site die aansluit bij je doelgroep en die technisch goed in elkaar zit. Interesse? Lees dan verder of neem direct contact op.

klimpark, website, wordpress brothers

Hoe doen we dat?

Bij WP Brothers is de basis altijd een persoonlijk gesprek. Jouw wensen en de mogelijkheden en kansen voor jouw bedrijf in Maarssen staan voor ons centraal. We onderzoeken wat het beste past bij jouw bedrijf, bij jouw doelgroep en bij jouw product. Op basis daarvan bouwen we snel en flexibel een WordPress website met een modern design. Uiteraard zijn onze websites mobile first.

We betrekken jou, als manager van je bedrijf in Maarssen bij het volledige proces van het bouwen van je WordPress website. Je kan op elk moment contact opnemen voor feedback of overleg. Zelfs tijdens het designproces kun je nog aanpassingen aan ons doorgeven. Dat is bij ons geen probleem.

Waarom WordPress Brothers voor jouw bedrijf in Maarssen?

Wij maken zoekmachine-vriendelijke, mobile first websites. We zorgen voor een modern design en houden optimaal rekening met je doelgroep.

Design

WordPress Brothers maakt visueel sterke websites. Je doelgroep zal zeker onder de indruk zijn.

Onderscheiding van concurrent

WP Brothers maakt elke website op maat. Zo is jouw website uniek en sluit je website aan bij jou en jouw bedrijf. Je concurrenten hebben het nakijken.

Doelgroep

WP brothers kijkt naar je doelgroep en zorgt voor een goede aansluiting tussen het design van de website en je klanten. Zo krijg je meer conversies dan met een standaardsite.

Mobile first

Een perfecte weergave op smartphones. Dat is belangrijk voor de website van nu!

Projecten waar we trots op zijn

Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Kennismaken

WordPress Brothers en Maarssen

Wij, WordPress Brothers, bouwen websites met WordPress voor Maarssen en omstreken. Onze developers en designers hebben niet alleen een uitgebreide technische kennis, maar ook jarenlange ervaring. Daardoor kunnen we snel en flexibel een WordPress website voor jouw bedrijf in Maarssen  ontwikkelen en vormgeven.

opbouw crowdled website, wordpress brothers

Kwaliteit

Wat biedt WordPress Brothers in Maarssen?

Omdat geen enkel bedrijf hetzelfde is, heeft ook elk bedrijf behoefte aan een op maat gemaakte website. Onze custom build websites passen bij jouw product en doelgroep. Wat je wensen ook mogen zijn, wij bouwen het voor je: van websites tot webshops. Daarnaast zorgen we ook voor een gebruiksvriendelijke website. Zowel je klanten als je medewerkers zullen er tevreden over zijn.

Stappenplan

Bewezen werkwijze

Voor de uit te voeren activiteiten gebruiken we een stappenplan dat we op maat maken per klant. Over het algemeen ziet het stappenplan voor development bij WP Brothers er als volgt uit:

Kick-off

De eerste stap in het proces is een kick-off sessie. Tijdens deze sessie leren we elkaar verder kennen en bespreken we je wensen en eisen.

Stap 1

Onderzoek

Wij analyseren en onderzoeken de techniek van de huidige website of webshop. We kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer! Zonder gedegen onderzoek is het lastig een realistisch game plan te maken. Wij nemen je hierbij bij de hand.

Stap 2

Design

Nadat het onderzoek naar de online kansen en bedreigingen is afgerond hebben we de mogelijkheid om de nieuwe website te ontwerpen. De basis voor dit ontwerp ligt in de resultaten van het data-onderzoek en de huisstijl van jou als opdrachtgever.

Stap 3

Development

Wij stellen voor om de nieuwe website in open source CMS WordPress te bouwen. Dat heeft als voordeel dat de website in de toekomst makkelijk te onderhouden is en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Stap 4

Contentmigratie

Zodra de website klaar is moet alle content worden verzameld. Hulp nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Stap 5

SEO en data-tracking

Nadat de website is gebouwd zal deze geoptimaliseerd dienen te worden voor Google en Bing. De resultaten meten we via een data tracking layer. 

 

Stap 6

Testen & lanceren

Het moment van livegang komt steeds dichterbij. We laten de website door onze inhouse-tester nog een keer nalopen en zette de puntjes op de i. Het is tijd om de website te lanceren.

Stap 7

Beheer

Maandelijks beheren wij de website. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor slechte vindbaarheid of veiligheidsproblemen.

Stap 8

Marketing ondersteuning

Beter gevonden worden in Google of meer conversies uit je websitebezoekers halen? Onze marketingavonturiers helpen je hier graag mee.

Stap 9

Voordelen

Waarom een WordPress website?

WordPress is het meest gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS). Daarom kiezen wij voor WordPress. 

Eenvoudig

WordPress is simpel te bedienen. Elke medewerker van je bedrijf in Maarssen kan makkelijk de content aanvullen of wijzigen.

Functionaliteiten

WordPress is met vele plugins aan ieders wensen aan te passen. Er zijn veel extra mogelijkheden en functionaliteiten.

SEO-proof

Je website is makkelijk te vinden via Google. Dit komt doordat WordPress een SEO-vriendelijk CMS is.

Open systeem

Een open systeem heeft vele voordelen. Iedereen heeft toegang tot WordPress en kan er zaken aan toevoegen. Hierdoor ontwikkelt WordPress zich snel en is het een toekomstbestendig CMS. 

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Afspraak inplannen

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Afspraak inplannen Afspraak inplannen met Freek