WP Brothers: hét WordPress bureau in Utrecht!

Is jouw bedrijf in de regio Utrecht toe aan een nieuwe WordPress website? Wil je je doelgroep beter aanspreken? Of ben je net gestart en wil je een gloednieuwe WordPress website laten maken? Dan ben je bij WP Brothers aan het juiste adres. Wij zijn een full service WordPress bureau in Utrecht. Onze WordPress developers en designers kunnen voor jou de perfecte WordPress website ontwerpen, bouwen en onderhouden. We gaan daarbij uit van wat past bij jouw product en doelgroep en zetten al onze kennis en ervaring voor je in.

Kantoor WP Brothers, Utrecht

Waarom WP Brothers voor de WordPress website voor je bedrijf in Utrecht?

Wij garanderen dat jouw product, bedrijf of merk goed onder de aandacht van de doelgroep komt. We hebben alle specialisten in huis voor het ontwerpen, bouwen en onderhouden van je nieuwe WordPress website. Alle voordelen van WP Brothers op een rij:

Design

WP Brothers maakt visueel sterke WordPress websites. Daarmee trekt jouw WordPress website zeker de aandacht van het publiek. Ontdek ons design.

Onderscheidend

De developers van WP Brothers maken custom websites die altijd uniek zijn. Zo onderscheid je je effectief van je concurrenten.

Aanspreken doelgroep

Voor conversies is het belangrijk dat je WordPress website de doelgroep van je bedrijf in Utrecht aanspreekt. WP Brothers zorgt daarvoor met een professioneel marketingteam.

Altijd responsive

Perfecte weergave op elk apparaat. Nu meer en meer conversies via de smartphone gaan, is dit essentieel. Lees meer over responsive websites.

Projecten waar we trots op zijn

Kennismaken met WordPress-specialisten in Utrecht?

WP Brothers

WP Brothers is een full service WordPress bureau gevestigd in Utrecht. Wij maken de beste WordPress websites voor jouw bedrijf in Utrecht. Ons team van WordPress developers en designers ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw nieuwe website. Dat doen we op basis van onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring. 

WP Brothers ontwerpt en bouwt WordPress websites die conversies verhogen. Dat komt doordat we ons verdiepen in jouw bedrijf. Wij luisteren naar jouw wensen in een persoonlijk gesprek. Vervolgens kijken we welke opties het beste bij jouw bedrijf passen op basis van onze kennis en ervaring. Hierdoor zorgen we ervoor dat je nieuwe website volledig aansluit bij de doelstellingen van jouw bedrijf. Zowel qua techniek en functionaliteit als qua design

Designers van WordPress Brothers Utrecht

Design

User experience

Onze gespecialiseerde WordPress designers bouwen gebruiksvriendelijke websites. We laten ons daarbij leiden door UX-design. Hierdoor bouwt WP Brothers een unieke conversiegerichte WordPress website voor jouw bedrijf in Utrecht. Geen dertien-in-een-dozijn template, maar een nieuwe custom made website in jouw huisstijl!

Development

Coderen

Met de technische expertise van onze developers ben je verzekerd van een technisch perfecte website. WP  Brothers bouwt een WordPress website voor jouw bedrijf in Utrecht die veilig en stabiel is en met alle functionaliteiten die wenselijk zijn.

WordPress Brothers Utrecht webdevelopment
WordPress website laten maken in Utrecht

Onderhoud

Na de livegang

Na de lancering van je WordPress website van jouw bedrijf in Utrecht beheren en onderhouden wij jouw nieuwe site. Zo weet je zeker dat alles technisch up-to-date is en dat de website regelmatig geoptimaliseerd wordt. Je hebt er zelf geen omkijken naar. Zo houd je meer tijd over voor jouw bedrijf.

Van SEO tot SEA

Online marketing

Voor jouw bedrijf in Utrecht wil je natuurlijk niet alleen de beste WordPress website, maar ook de beste online marketing. Gelukkig kan WP Brothers beide voor je regelen. We brengen je bedrijf en je WordPress website onder de aandacht met SEO, SEA en social ads. Lees hier meer over online marketing en ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf in Utrecht.

studio piet boon, statistieken website, wordpress brothers
logo ideal, recras, woo commerce, google analytics, wordpress brothers

API's

Efficiënt werken

Als WordPress bureau ontwerpen en ontwikkelen we niet alleen de website voor jouw bedrijf in Utrecht. We zorgen er ook voor dat je website of webshop direct gesynct wordt met je administratieve systemen, van CRM tot voorraadbeheer. Lees meer over onze API-koppelingen.

Stappenplan

Bewezen werkwijze

Voor de uit te voeren activiteiten gebruiken we een stappenplan dat we op maat maken per klant. Over het algemeen ziet het stappenplan voor development bij WP Brothers er als volgt uit:

Kick-off

De eerste stap in het proces is een kick-off sessie. Tijdens deze sessie leren we elkaar verder kennen en bespreken we je wensen en eisen.

Stap 1

Onderzoek

Wij analyseren en onderzoeken de techniek van de huidige website of webshop. We kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer! Zonder gedegen onderzoek is het lastig een realistisch game plan te maken. Wij nemen je hierbij bij de hand.

Stap 2

Design

Nadat het onderzoek naar de online kansen en bedreigingen is afgerond hebben we de mogelijkheid om de nieuwe website te ontwerpen. De basis voor dit ontwerp ligt in de resultaten van het data-onderzoek en de huisstijl van jou als opdrachtgever.

Stap 3

Development

Wij stellen voor om de nieuwe website in open source CMS WordPress te bouwen. Dat heeft als voordeel dat de website in de toekomst makkelijk te onderhouden is en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Stap 4

Contentmigratie

Zodra de website klaar is moet alle content worden verzameld. Hulp nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Stap 5

SEO en data-tracking

Nadat de website is gebouwd zal deze geoptimaliseerd dienen te worden voor Google en Bing. De resultaten meten we via een data tracking layer. 

 

Stap 6

Testen & lanceren

Het moment van livegang komt steeds dichterbij. We laten de website door onze inhouse-tester nog een keer nalopen en zette de puntjes op de i. Het is tijd om de website te lanceren.

Stap 7

Beheer

Maandelijks beheren wij de website. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor slechte vindbaarheid of veiligheidsproblemen.

Stap 8

Marketing ondersteuning

Beter gevonden worden in Google of meer conversies uit je websitebezoekers halen? Onze marketingavonturiers helpen je hier graag mee.

Stap 9
Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Voordelen

Waarom kiezen voor een WordPress website voor jouw bedrijf in Utrecht?

Wij werken met WordPress, omdat WordPress het meest gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS) is. 30% van alle website wereldwijd maakt gebruik van WordPress. Van een CMS van blogs is WordPress uitgegroeid tot een multifunctioneel CMS. WordPress kan voor elke website óf webshop gebruikt worden. Er is meer mogelijk dan je denkt: wat dacht je van Headless WordPress? De populariteit van WordPress is niet zo gek als je kijkt naar de voordelen van het CMS.

Gebruiksvriendelijk

WordPress is allereerst een erg gebruiksvriendelijk CMS. Na een korte instructie kun je er al mee aan de slag. Dit komt doordat de back end erg intuïtief ingericht is. Hierdoor kun je makkelijk zelf de content beheren en aanvullen.

Door de opzet van het CMS, met bijvoorbeeld duidelijke koppen, is deze content SEO-vriendelijk. Zo helpt WordPress je met bovenaan in Google komen.

In ontwikkeling

Daar komt bij dat WordPress voortdurend in ontwikkeling is. Het CMS blijft zo bij de tijd op het gebied van webdesign, veiligheid en SEO. Dat is wel zo prettig voor je website.

Zo is het tegenwoordig erg belangrijk dat je website ook op mobile devices er piekfijn uitziet. Gelukkig heeft WordPress dit al voor je geregeld. Maar een custom ontwikkelde website van WP Brothers regelt het nog beter.

Grote community

Doordat WordPress zo groot is, zijn er veel developers en content creators die ermee kunnen werken. Dat wil zeggen dat je kan kiezen uit een brede groep aan mensen om je te helpen met je website.

Door de vele gebruikers van WordPress heeft het CMS ook een actieve user community. Voor informatie kun je daardoor altijd terecht op websites of fora. 

Flexibel

Een laatste pluspunt van WordPress is dat het flexibel en uitbreidbaar is, onder andere door de mogelijkheid om plug-ins te installeren. Zo is het aantal functionaliteiten dat je aan je website toe kan voegen eindeloos.

Veel van deze functionaliteiten kunnen we echter ook voor je in de code verwerken. Dat voorkomt problemen met updates en conflicterende plug-ins.

WordPress bureau Utrecht

WP Brothers

WP Brothers is een onderdeel van Social Brothers. Wij zijn gevestigd aan de Europalaan 100 in Utrecht en leggen ons toe op het maken van WordPress websites. Wij maken WordPress websites voor CEO's & directeuren, reclame- en marketingbureaus, founders van start-ups, e-commercemanagers van webshops en marketingmanagers van toffe bedrijven in Utrecht.

Elke website maken we met een team van WordPress-developers en WordPress-designers. Elk van onze experts is goed in zijn vak en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast weten we met onze jarenlange ervaring in het bouwen van WordPress websites weten we als geen ander hoe we dit van voor tot achter moeten aanvliegen. Dankzij deze ervaring zijn onze lijnen kort en is onze communicatie efficiënt. Wij durven dan ook te zeggen dat we de beste WordPress websites bouwen in de regio Utrecht.

WordPress bureau in Utrecht

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Contact opnemen? 030 737 09 02