WordPress website in Schiedam laten bouwen?

Wil jij voor jouw bedrijf in Schiedam een aantrekkelijke WordPress website laten bouwen? Dan kan WP Brothers zeker wat voor jou betekenen. Onze webdevelopers maken websites voor elk bedrijf in Schiedam en omstreken. We kunnen zowel je huidige website veranderen als een nieuwe website voor je opzetten. Heb je dus een verouderde website, of ben je juist een nieuw bedrijf begonnen in Schiedam? Lees dan vooral verder!

Koffie?

klimpark, website, wordpress brothers

Hoe gaan wij te werk?

In een persoonlijk gesprek luisteren we naar jouw wensen. Daarna gaan we kijken welke opties het beste zijn voor jouw bedrijf in Schiedam. Dat kan betekenen dat we de bestaande website vernieuwen. Het wordt dan een moderne website met de door jouw gewenste vormgeving. Een andere opties is dat we een volledig nieuwe WordPress website bouwen. Deze website is mobile first en toekomstbestendig.

Je wordt, als manager uit Schiedam, uiteraard betrokken bij het (ver)bouwen van jouw WordPress website. Je blijft op de hoogte van alle ontwikkelingen en kan op elk moment aanpassingen doorgeven, ook tijdens het designproces. Wij zijn pas tevreden als onze klant dat ook is!

Waarom kies je vanuit Schiedam voor WP Brothers?

Als wij een WordPress website ontwerpen, dan zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf uit Schiedam goed onder de aandacht van de doelgroep komt. We zorgen voor:

Design

WP Brothers bouwt voor jouw bedrijf in Schiedam een WordPress website die visueel aantrekkelijk is.

SEO-vriendelijk

Hoog in Google door SEO? WP Brothers zorgt ervoor!

Doelgericht

Wij zorgen ervoor dat jouw WordPress website in Schiedam de doelgroep aanspreekt.

Mobile first

WP Brothers bouwt een website met een geweldige weergave op elk apparaat. Ook op tablets en smartphones ziet jouw website er goed uit.

Projecten waar we trots op zijn

Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Kennismaken

Wij zijn WP Brothers

Laten we ons eerst even voorstellen. Wij zijn WP Brothers, WordPress-developers in de omgeving van Schiedam. Onze webdevelopers gaan graag aan de slag met jouw bedrijfspagina. We hebben een uitgebreide technische kennis en regelen het maken van je website van begin tot einde: ontwerp, vormgeving en ontwikkeling!

opbouw crowdled website, wordpress brothers

Design

Wat heeft WordPress Brothers jou in Schiedam te bieden?

Elke website is anders en elk bedrijf heeft andere doelstellingen. Dat maakt het bouwen van WordPress websites zo leuk. Wat je ook wilt hebben, wij bouwen het voor je: een webshop, een portfolio of een online platform! Onze websites en webwinkels zijn full responsive en sluiten goed aan bij je bedrijf én je doelgroep. B2B en B2C: bij beide helpen we je met onze websites een stap verder.

Stappenplan

Bewezen werkwijze

Voor de uit te voeren activiteiten gebruiken we een stappenplan dat we op maat maken per klant. Over het algemeen ziet het stappenplan voor development bij WP Brothers er als volgt uit:

Kick-off

De eerste stap in het proces is een kick-off sessie. Tijdens deze sessie leren we elkaar verder kennen en bespreken we je wensen en eisen.

Stap 1

Onderzoek

Wij analyseren en onderzoeken de techniek van de huidige website of webshop. We kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer! Zonder gedegen onderzoek is het lastig een realistisch game plan te maken. Wij nemen je hierbij bij de hand.

Stap 2

Design

Nadat het onderzoek naar de online kansen en bedreigingen is afgerond hebben we de mogelijkheid om de nieuwe website te ontwerpen. De basis voor dit ontwerp ligt in de resultaten van het data-onderzoek en de huisstijl van jou als opdrachtgever.

Stap 3

Development

Wij stellen voor om de nieuwe website in open source CMS WordPress te bouwen. Dat heeft als voordeel dat de website in de toekomst makkelijk te onderhouden is en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Stap 4

Contentmigratie

Zodra de website klaar is moet alle content worden verzameld. Hulp nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Stap 5

SEO en data-tracking

Nadat de website is gebouwd zal deze geoptimaliseerd dienen te worden voor Google en Bing. De resultaten meten we via een data tracking layer. 

 

Stap 6

Testen & lanceren

Het moment van livegang komt steeds dichterbij. We laten de website door onze inhouse-tester nog een keer nalopen en zette de puntjes op de i. Het is tijd om de website te lanceren.

Stap 7

Beheer

Maandelijks beheren wij de website. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor slechte vindbaarheid of veiligheidsproblemen.

Stap 8

Marketing ondersteuning

Beter gevonden worden in Google of meer conversies uit je websitebezoekers halen? Onze marketingavonturiers helpen je hier graag mee.

Stap 9

Kwaliteit

Wat kan je in Schiedam van WordPress Brothers verwachten?

Wanneer wij een WordPress website bouwen, dan garanderen wij dat jouw product, bedrijf of merk goed onder de aandacht van de doelgroep komt. Hierbij presenteren we alle voordelen op een rij:

Makkelijk te bedienen

Door de duidelijke en intuïtieve vormgeving kan iedereen eenvoudig de site aanpassen of aanvullen.

Veel functionaliteiten

Doordat we werken met WordPress kunnen we de website met veel plugins uitbreiden.

SEO

Onze websites worden makkelijk gevonden met zoekmachines zoals Google. Dat is wel zo handig!

Snelle ontwikkeling

WordPress is een open systeem. Daardoor kan WordPress zich snel ontwikkelen en is je website te koppelen aan de technieken van de toekomst.

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Contact opnemen? 030 737 09 02