WordPress website in IJsselstein laten bouwen?

Voor jouw bedrijf in IJsselstein heb je natuurlijk een website nodig. Voor de beste WordPress websites in IJsselstein ben je bij WP Brothers aan het juiste adres. We bouwen websites met een modern design en zorgen voor de nieuwste technologie. Zo weet je zeker dat je website goed in elkaar zit en de doelgroep aanspreekt. Meer weten? Lees verder of kom langs voor koffie.

klimpark, website, wordpress brothers

Onze manier van werken

Bij WP Brothers beginnen we altijd met een goed gesprek. Jij en jouw bedrijf in IJsselstein staan centraal. We gaan in op jouw wensen en de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Op basis daarvan maken we een WordPress website  of webshop die past bij jouw bedrijf, jouw product en jouw doelgroep.

We leveren snel en flexibel. De WordPress website voor jou in IJsselstein krijgt een modern design en is mobile first. Jij wordt uiteraard intensief betrokken bij het bouwen van je WordPress website. We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen en je kan op elk moment contact met ons opnemen.

 

Waarom WordPress Brothers voor jouw bedrijf in IJsselstein?

Wij maken zoekmachine-vriendelijke, mobile first websites. We zorgen voor een modern design en houden optimaal rekening met je doelgroep.

Design

WordPress Brothers maakt aantrekkelijke websites met een modern design. Je doelgroep zal zeker onder de indruk zijn.

Onderscheiding van concurrent

WP Brothers maakt elke website op maat. Er komt dus een unieke website voor jouw bedrijf in IJsselstein.

Doelgroep

WP brothers zorgt voor websites die bij de doelgroep in de smaak vallen. Dat zorgt voor tevreden klanten en meer conversies.

Mobile first

Het is belangrijk dat de website van nu goed functioneert op een telefoon. Daarom bouwen wij onze WordPress websites mobile first.

Projecten waar we trots op zijn

Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Kennismaken

WordPress Brothers en IJsselstein

Wij, WordPress Brothers, bouwen websites met WordPress voor IJsselstein en omstreken. Ons team van developers en designers heeft veel technische kennis en jarenlange ervaring. Dat maakt ons de ideale kandidaat om de WordPress website voor jouw bedrijf in IJsselstein te ontwikkelen en vorm te geven.

opbouw crowdled website, wordpress brothers

Kwaliteit

Wat biedt WordPress Brothers IJsselstein?

Elk bedrijf is anders. Dat weten wij als geen ander. Daarom maken we elke website op maat. Ze passen dus altijd bij jouw product en doelgroep. We bouwen websites en webshops en zijn zowel gespecialiseerd in B2B als B2C. We kunnen zowel een volledig nieuwe website voor je ontwerpen als een bestaande website voor je vernieuwen. In beide gevallen zijn we pas tevreden over de WordPress website voor je bedrijf in IJsselstein, als jij dat ook bent.

Stappenplan

Bewezen werkwijze

Voor de uit te voeren activiteiten gebruiken we een stappenplan dat we op maat maken per klant. Over het algemeen ziet het stappenplan voor development bij WP Brothers er als volgt uit:

Kick-off

De eerste stap in het proces is een kick-off sessie. Tijdens deze sessie leren we elkaar verder kennen en bespreken we je wensen en eisen.

Stap 1

Onderzoek

Wij analyseren en onderzoeken de techniek van de huidige website of webshop. We kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer! Zonder gedegen onderzoek is het lastig een realistisch game plan te maken. Wij nemen je hierbij bij de hand.

Stap 2

Design

Nadat het onderzoek naar de online kansen en bedreigingen is afgerond hebben we de mogelijkheid om de nieuwe website te ontwerpen. De basis voor dit ontwerp ligt in de resultaten van het data-onderzoek en de huisstijl van jou als opdrachtgever.

Stap 3

Development

Wij stellen voor om de nieuwe website in open source CMS WordPress te bouwen. Dat heeft als voordeel dat de website in de toekomst makkelijk te onderhouden is en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Stap 4

Contentmigratie

Zodra de website klaar is moet alle content worden verzameld. Hulp nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Stap 5

SEO en data-tracking

Nadat de website is gebouwd zal deze geoptimaliseerd dienen te worden voor Google en Bing. De resultaten meten we via een data tracking layer. 

 

Stap 6

Testen & lanceren

Het moment van livegang komt steeds dichterbij. We laten de website door onze inhouse-tester nog een keer nalopen en zette de puntjes op de i. Het is tijd om de website te lanceren.

Stap 7

Beheer

Maandelijks beheren wij de website. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor slechte vindbaarheid of veiligheidsproblemen.

Stap 8

Marketing ondersteuning

Beter gevonden worden in Google of meer conversies uit je websitebezoekers halen? Onze marketingavonturiers helpen je hier graag mee.

Stap 9

Voordelen

Waarom een WordPress website?

WordPress is het meest gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS). Daarom kiezen wij voor WordPress. 

Eenvoudig

WordPress is simpel te bedienen. Elke medewerker van je bedrijf in IJsselstein kan makkelijk de content aanvullen of wijzigen.

Functionaliteiten

WordPress is aan ieders wensen aan te passen met plugins. We kunnen zorgen voor alle gewenste extra functionaliteiten.

SEO-proof

Je website is makkelijk te vinden via Google of andere zoekmachines. Dit komt doordat WordPress een SEO-vriendelijk CMS is.

Open systeem

 Iedereen heeft toegang tot WordPress en kan er zaken aan toevoegen. Hierdoor ontwikkelt WordPress zich snel en is het toekomstbestendig.

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Afspraak inplannen

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Afspraak inplannen Afspraak inplannen met Freek