Op zoek naar een WordPress website in Houten?

Is jouw bedrijf in Houten toe aan een nieuwe WordPress website? Of heb je pas een nieuw bedrijf en wil je een volledig nieuwe website laten ontwerpen? Bij WP Brothers ben je aan het juiste adres voor een moderne WordPress website voor jouw bedrijf in Houten. Onze developers hebben een uitgebreide technische kennis en zorgen voor een awesome website. Onze ontwerpers houden rekening met je bedrijf en doelgroep, zodat je WordPress website altijd perfect aansluit bij je bedrijf in Houten.

 

klimpark, website, wordpress brothers

Hoe gaat WordPress Brothers te werk?

De basis is een persoonlijk gesprek met jou als manager. We brengen dan samen in kaart wat de wensen en mogelijkheden zijn. We kijken daarbij goed naar wat er past bij jouw bedrijf, product en doelgroep. Vervolgens maken we de perfecte WordPress website voor jouw bedrijf in Houten.

Uiteraard houden we tijdens dit proces contact. We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen en je kunt altijd feedback leveren. WP Brothers is pas tevreden als onze klanten dat ook zijn. We kunnen een bestaande WordPress website voor je vernieuwen zodat die weer helemaal bij de tijd is. Maar we kunnen ook een volledig nieuwe website voor je ontwerpen.

Waarom kies je voor WordPress Brothers?

Wij maken mobile first websites met oog voor de doelgroep. Hierbij presenteren we alle voordelen van WordPress Brothers op een rij:

Design

We zorgen voor een design dat de aandacht van je doelgroep trekt en vasthoudt. Kortom, een visueel sterke website.

Anders dan anderen

WP Brothers maakt elke website op maat voor de klant. Zo past de website uitstekend bij jouw bedrijf, product en doelgroep. Je concurrenten hebben het nakijken!

Effectief

WordPress Brothers maakt effectieve websites en webshops. Dat komt doordat onze sites de doelgroep aanspreken.

Mobile first

Een website of webshop dient ook op de smartphone goed te werken. Wij zorgen daar dan ook voor met mobile first websites.

Projecten waar we trots op zijn

Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Kennismaken

WordPress Brothers 

Wij, WP Brothers, maken websites en webshops met WordPress voor Houten en omgeving. We bouwen snel en flexibel de beste website voor jouw bedrijf. Dit kan door onze uitgebreide technische kennis en jarenlange ervaring. 

opbouw crowdled website, wordpress brothers

Kwaliteit

Wat biedt WordPress Brothers Houten?

Aangezien elk bedrijf anders is, heeft ook elk bedrijf een andere website nodig. Onze costum built websites voldoen aan de wensen en eisen van jouw bedrijf. Of het nu een online platform, een portfolio of een uitgebreide database is: wij ontwikkelen het. Laat het ons weten en we gaan voor je aan de slag. We bouwen zowel websites als webshops: B2B en B2C. De WordPress website past altijd bij jouw bedrijf in Houten en bij jouw doelgroep.

Stappenplan

Bewezen werkwijze

Voor de uit te voeren activiteiten gebruiken we een stappenplan dat we op maat maken per klant. Over het algemeen ziet het stappenplan voor development bij WP Brothers er als volgt uit:

Kick-off

De eerste stap in het proces is een kick-off sessie. Tijdens deze sessie leren we elkaar verder kennen en bespreken we je wensen en eisen.

Stap 1

Onderzoek

Wij analyseren en onderzoeken de techniek van de huidige website of webshop. We kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer! Zonder gedegen onderzoek is het lastig een realistisch game plan te maken. Wij nemen je hierbij bij de hand.

Stap 2

Design

Nadat het onderzoek naar de online kansen en bedreigingen is afgerond hebben we de mogelijkheid om de nieuwe website te ontwerpen. De basis voor dit ontwerp ligt in de resultaten van het data-onderzoek en de huisstijl van jou als opdrachtgever.

Stap 3

Development

Wij stellen voor om de nieuwe website in open source CMS WordPress te bouwen. Dat heeft als voordeel dat de website in de toekomst makkelijk te onderhouden is en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Stap 4

Contentmigratie

Zodra de website klaar is moet alle content worden verzameld. Hulp nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Stap 5

SEO en data-tracking

Nadat de website is gebouwd zal deze geoptimaliseerd dienen te worden voor Google en Bing. De resultaten meten we via een data tracking layer. 

 

Stap 6

Testen & lanceren

Het moment van livegang komt steeds dichterbij. We laten de website door onze inhouse-tester nog een keer nalopen en zette de puntjes op de i. Het is tijd om de website te lanceren.

Stap 7

Beheer

Maandelijks beheren wij de website. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor slechte vindbaarheid of veiligheidsproblemen.

Stap 8

Marketing ondersteuning

Beter gevonden worden in Google of meer conversies uit je websitebezoekers halen? Onze marketingavonturiers helpen je hier graag mee.

Stap 9

Voordelen

Waarom kiezen voor een WordPress website?

Wij werken met WordPress, omdat WordPress het meest gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS) is. 

Eenvoudig

Iedereen in je bedrijf kan makkelijk de content aanvullen en aanpassen door de gebruiksvriendelijke back-end.

Mogelijkheden

Je website kan met veel functionaliteiten uitgebreid worden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Zoekmachinevriendelijk

WordPress websites zijn goed vindbaar met zoekmachines als Google. SEO wordt zo een fluitje van een cent.

Snel schakelen

WordPress ontwikkelt zich snel en is daardoor toekomstbestendig. Dat komt omdat het een open systeem is.

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Contact opnemen? 030 737 09 02