WordPress website in Bilthoven laten bouwen?

WP Brothers bouwt WordPress websites in Bilthoven en omgeving. Heb jij pas een bedrijf gestart in Bilthoven en wil je een volledig nieuwe WordPress website laten ontwikkelen? Dan ben jij bij ons op het juiste adres. Maar ook als jij een oude WordPress website wilt laten vernieuwen, kun je bij ons terecht. Wij bouwen mobile first websites en webshops met een modern design. Daarbij zorgen we ook nog voor de beste technologie. Dat wil jij toch zeker ook voor je WordPress website voor jouw bedrijf in Bilthoven?  Lees verder of kom langs voor koffie.

klimpark, website, wordpress brothers

Werkwijze

Bij WP Brothers is de basis voor een samenwerking een goed gesprek. Jouw wensen en de mogelijkheden van jouw bedrijf in Bilthoven staan voor ons centraal. Op basis daarvan ontwerpen wij een website  of webshop. Wij zorgen dat de website of webshop optimaal aansluit bij jouw doelgroep en product.

De WordPress website voor jouw bedrijf in Bilthoven is mobiel first en heeft een modern design. Verder maken we gebruik van de nieuwste technologie. Jij als manager van jouw bedrijf in Bilthoven wordt uiteraard betrokken bij het hele proces. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen en je kan op elk moment met ons in gesprek. Heb jij zelfs tijdens het desginproces nog feedback, dan is dat bij ons geen probleem.

Waarom WordPress Brothers voor jouw bedrijf in Bilthoven?

Wij maken zoekmachine-vriendelijke, mobile first websites. We zorgen voor een modern design en houden optimaal rekening met je doelgroep.

Design

WordPress Brothers maakt aantrekkelijke websites met een modern design.

Onderscheiding van concurrent

WP Brothers maakt elke website op maat. Er komt dus een unieke website voor jouw bedrijf in Bilthoven.

Doelgroep

WP Brothers zorgt voor websites die bij de doelgroep in de smaak vallen. Dat zorgt voor tevreden klanten en meer conversies.

Mobile first

Het is belangrijk dat de website van nu goed functioneert op een telefoon. Daarom bouwen wij onze WordPress websites mobile first.

Projecten waar we trots op zijn

Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Kennismaken

WordPress Brothers en Bilthoven

Wij, WordPress Brothers, bouwen websites met WordPress voor Bilthoven en omstreken. Ons team van developers en designers heeft niet alleen jarenlange ervaring, maar verdiept zich ook voortdurend in nieuwe ontwikkelingen. Hierdoor kunnen we de beste WordPress website voor jouw bedrijf in Bilthoven bouwen.

opbouw crowdled website, wordpress brothers

Kwaliteit

Wat biedt WordPress Brothers Bitlhoven?

Elk bedrijf is anders. Dat weten wij als geen ander. Daarom zijn onze WordPress websites custom build. Zo passen ze optimaal bij jouw bedrijf, product en doelgroep. We maken websites en webshops en zijn zowel gespecialiseerd in B2B als B2C. WP Brothers kan zowel een compleet nieuwe website voor je bouwen als een oude website voor je vernieuwen. We zorgen in beide gevallen voor een moderne website die technologisch tot in de puntjes klopt.

Stappenplan

Bewezen werkwijze

Voor de uit te voeren activiteiten gebruiken we een stappenplan dat we op maat maken per klant. Over het algemeen ziet het stappenplan voor development bij WP Brothers er als volgt uit:

Kick-off

De eerste stap in het proces is een kick-off sessie. Tijdens deze sessie leren we elkaar verder kennen en bespreken we je wensen en eisen.

Stap 1

Onderzoek

Wij analyseren en onderzoeken de techniek van de huidige website of webshop. We kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer! Zonder gedegen onderzoek is het lastig een realistisch game plan te maken. Wij nemen je hierbij bij de hand.

Stap 2

Design

Nadat het onderzoek naar de online kansen en bedreigingen is afgerond hebben we de mogelijkheid om de nieuwe website te ontwerpen. De basis voor dit ontwerp ligt in de resultaten van het data-onderzoek en de huisstijl van jou als opdrachtgever.

Stap 3

Development

Wij stellen voor om de nieuwe website in open source CMS WordPress te bouwen. Dat heeft als voordeel dat de website in de toekomst makkelijk te onderhouden is en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Stap 4

Contentmigratie

Zodra de website klaar is moet alle content worden verzameld. Hulp nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Stap 5

SEO en data-tracking

Nadat de website is gebouwd zal deze geoptimaliseerd dienen te worden voor Google en Bing. De resultaten meten we via een data tracking layer. 

 

Stap 6

Testen & lanceren

Het moment van livegang komt steeds dichterbij. We laten de website door onze inhouse-tester nog een keer nalopen en zette de puntjes op de i. Het is tijd om de website te lanceren.

Stap 7

Beheer

Maandelijks beheren wij de website. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor slechte vindbaarheid of veiligheidsproblemen.

Stap 8

Marketing ondersteuning

Beter gevonden worden in Google of meer conversies uit je websitebezoekers halen? Onze marketingavonturiers helpen je hier graag mee.

Stap 9

Voordelen

Waarom een WordPress website?

WordPress is het meest gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS). Daarom kiezen wij voor WordPress. 

Eenvoudig

WordPress is makkelijk te bedienen. Elke medewerker van je bedrijf in Bilthoven kan eenvoudig de website aanvullen of wijzigen.

Functionaliteiten

WordPress is goed aan te passen met een uitgebreid assortiment aan plugins. We kunnen zorgen voor alle gewenste extra functies.

SEO-proof

WordPress is SEO-vriendelijk. Zo komt jouw website zeker bovenaan in de zoekresultaten.

Open systeem

 Iedereen heeft toegang tot WordPress. Hierdoor ontwikkelt WordPress zich snel en is het toekomstbestendig.

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Afspraak inplannen

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Afspraak inplannen Afspraak inplannen met Freek