Zoek jij een SEO-specialist in Rotterdam?

Dus jij bent op zoek naar een specialist op het gebied van SEO in de buurt van Rotterdam? Bij WP Brothers ben je op het juiste adres. Onze SEO-specialisten in Rotterdam gaan ervoor zorgen dat jouw website straks hoger in zoekmachines als Google staat. Hierdoor zal jouw doelgroep jouw bedrijf straks beter kunnen vinden. Dit heeft niet alleen tot gevolg dat jouw website meer bezoekers krijgt, maar ook dat het aantal potentiële klanten en partners stijgt. Daar zeg je toch geen nee tegen?

 

Koffie?

klimpark, website, wordpress brothers

Waarom SEO?

Wanneer je wilt dat jouw website beter wordt gevonden, dan dien je gebruik te maken van Search Engine Optimization (SEO). Dit wordt in het Nederlands ook wel zoekmachine-optimalisatie genoemd. Als SEO op de juiste manier wordt ingezet, dan zal de positie van jouw website aanzienlijk hoger zijn. Het inschakelen van onze SEO-specialisten uit Rotterdam vele voordelen voor jouw bedrijf. Deze voordelen zorgen samen voor een stijging van je naamsbekendheid en van het bezoekersaantal van je website.

Bezoekersgedrag

WP Brothers brengt voor de zoekmachine-optimalisatie het gedrag van je bezoekers in kaart. Dit is waardevolle informatie voor jouw bedrijf. Lees meer over ons onderzoek.

Relevant en actueel

Om hoog te scoren in Google is het belangrijk dat je content relevant en actueel is. Dit spreekt ook de bezoekers van je website aan.

Sociale media

SEO versterkt de sociale media-activiteiten van jouw bedrijf. Content die SEO-vriendelijk is, is namelijk ook makkelijk deelbaar.

Technische opbouw

WP Brothers verbetert de technische opbouw van jouw website. Zo zorgen we er onder andere voor dat je website full responsive is.

SEA en SEO

Verschil Search Engine Optimization en Search Engine Advertising?

De termen SEO en SEA worden nog wel eens door elkaar gehaald. Vandaar dat wij het verschil graag nog een keer toelichten. Search Engine Advertising (SEA) houdt in dat je betaalt voor zoekadvertenties waarmee je bovenaan in Google staat. SEO richt zich niet op betalen om bovenaan te komen, maar focust zich op het verbeteren van je website om zo hoger in Google te komen.

vinger, google zoekbalk, wordpress brothers
laptop, computerschermen, wordpress brothers

SEO

Onze SEO-specialist in Rotterdam

De werkzaamheden van een SEO-specialist kunnen erg verschillen. Zo houdt hij zich onder andere bezig met zoekwoordenonderzoek om te kijken welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw bedrijf. Deze zoekwoorden worden gebruikt om goede content te kunnen schrijven.  Daarnaast is het ook belangrijk om de juiste structuur op de website aan te brengen en om aan linkbuilding te doen. Maar er is nog veel meer dat onze SEO-specialisten in Rotterdam voor je kunnen regelen. Dat doen ze in samenwerking met de SEA-specialisten en de rest van ons online marketingteam.

Werkwijze van WP Brothers

Ondanks dat elke opdracht voor ons weer anders is, werken onze SEO-specialisten uit Rotterdam wel altijd met dezelfde aanpak. Op deze manier zorgen wij ervoor dat we al onze klanten dezelfde kwaliteit bieden. Eerst plannen we een persoonlijke meeting in om elkaar beter te leren kennen en jouw online doelen te bespreken. Daarna gaan we overleggen om te kijken hoe wij jouw online doelen kunnen behalen.

Projecten waar we trots op zijn

Kennismaken

WP Brothers, de SEO-specialist van Rotterdam 

Dan is het nu tijd om onszelf voor te stellen. Wij zijn een jong en innovatief team uit de omgeving van Rotterdam dat bestaat uit specialisten op het gebied van SEO. Ons SEO-bureau gaat ervoor zorgen dat jouw bedrijf meteen hoger in de zoekresultaten van Google terug te vinden is.

Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Afspraak inplannen

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Afspraak inplannen Afspraak inplannen met Freek