Op zoek naar een SEA-specialist in Rotterdam?

Met jouw bedrijf slim gebruik maken van Search Engine Advertising (SEA)? Daarbij helpen wij jou graag. Onze SEA-specialisten uit Rotterdam zorgen ervoor dat jij straks met jouw advertentie bij de bovenste resultaten in Google staat. Dit zal ervoor zorgen dat jouw bedrijf straks meer nieuwe klanten krijgt en hogere conversie behaalt.

Koffie?

funforest website, a/b test, wordpress brothers

Waarom een SEA-specialist inhuren?

Wanneer je het meeste uit je advertenties wilt halen, dan adviseren wij om een SEA-specialist in te schakelen. Een SEA-specialist beschikt over veel kennis en ervaring waardoor hij precies weet hoe een advertentie moet worden opgezet om het optimale resultaat te bereiken. Zo kan jij met jouw bedrijf blijven focussen op de core-business.

Voordelen

Met SEA kun je snel bezoekers en conversies genereren. De methode is veilig en vertrouwd. Je betaalt per klik en bereikt gemakkelijk jouw doelgroep.

Online marketing

Onze SEA-specialisten merken samen met de rest van ons online marketingteam. Al je online marketing kan dus in vertrouwde handen liggen. 

Datagedreven

We werken datagedreven. Op basis van zoekwoordonderzoek, A/B-testen en meer zetten we de beste SEA-campagnes op.

Vindbaarheid

We zorgen met uitgebreide ads ervoor dat jouw bedrijf zeker bovenaan in de zoekresultaten van Google staat. Extensies, shopping ads: laat het maar aan ons over.

SEA-bureau

Wat zijn de werkzaamheden van een SEA-specialist uit Rotterdam?

Een SEA-specialist houdt zich met diverse werkzaamheden bezig. Zo is hij onder andere bezig met het opstellen van advertenties. Eerst wordt er hiervoor een zoekwoordenonderzoek uitgevoerd. Zo weet je op welke zoekwoorden je doelgroep zoekt en op welke zoekwoorden jij dus moet gaan adverteren. Het meten van de resultaten behoort daarnaast ook tot de werkzaamheden van een SEA-specialist. Hierdoor weten we welke advertenties de meeste bezoekers trekt en hoe we het budget nog beter kunnen inzetten.

Projecten waar we trots op zijn

Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

SEO vs SEA

Verschil tussen SEO en SEA

Vaak horen we dat het verschil tussen SEO en SEA nog niet helemaal duidelijk is. Het heeft inderdaad beide te maken met het verbeteren van jouw positie in zoekmachines, maar bij SEA gebeurt dit door middel van betaalde advertenties en bij SEO gebeurt dit door het optimaliseren van website om zo een hogere positie te bereiken. Onze online marketeers kunnen met beide voor je aan de slag!

opbouw crowdled website, wordpress brothers

Werkwijze

Wie is WP Brothers?

Wij zijn hét SEA-bureau van Rotterdam. Ons team bestaat uit SEA-specialisten die zich bezighouden met advertenties die ervoor gaan zorgen dat jouw bedrijf meer nieuwe bezoekers krijgt. Door onze kennis en ervaring weten wij precies hoe wij elke advertentie moeten inrichten op het optimale resultaat voor jouw bedrijf te behalen.

Aanpak

Wat is de aanpak van WP Brothers Rotterdam?

Wij vinden het belangrijk elkaar eerst beter te leren kennen. Daarom plannen wij eerst altijd een kennismakingsgesprek in. Zo krijgen wij een beter beeld van jouw bedrijf en kunnen we ervoor zorgen dat de advertenties beter zullen aansluiten bij jouw bedrijf. Vervolgens gaan onze SEA-specialisten voor jou aan de slag en zorgen we er samen voor dat het optimale resultaat gaan behalen uit jouw online advertenties.

kantoor, social brothers, wordpress brothers

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Contact opnemen? 030 737 09 02