Op zoek naar een SEO-specialist in Utrecht?

Zoek jij een specialist op het gebied van SEO in Utrecht? Dan ben je bij WP Brothers in Utrecht op het juiste adres. Ons team bestaat uit SEO-specialisten die ervoor gaan zorgen dat jouw website straks beter door jouw doelgroep wordt gevonden. Hierdoor krijgt jouw bedrijf niet alleen meer bezoekers, maar zal het aantal potentiële klanten en partners ook stijgen. Wie wil dat nou niet?

Koffie?

klimpark, website, wordpress brothers

Waarom SEO gebruiken?

Je wilt graag dat jouw bedrijf beter online gevonden wordt? Dan moet je gebruiken maken van Search Engine Optimization (SEO), of in het Nederlands zoekmachine-optimalisatie. Door dit goed toe toepassen op jouw website zal jouw bedrijf hoger in de zoekresultaten van Google terecht komen. Het inschakelen van onze SEO-specialisten uit Utrecht heeft vele voordelen voor jouw bedrijf. Het zorgt voor een stijging van je naamsbekendheid en van het aantal mensen dat je website bezoekt.

Gedrag van bezoekers

Wij brengen het gedrag van je bezoekers in kaart. Hiermee kunnen we de website optimaliseren, maar dit is ook waardevolle informatie voor jouw bedrijf.

Actueel en relevant

Om hoog te scoren in zoekmachines is het belangrijk dat de inhoud van je website actueel en relevant is. Dit spreekt ook de bezoekers van je website aan.

Sociale media

Content die SEO-vriendelijk is, is ook  deelbaar. SEO versterkt daardoor de sociale media-activiteiten van jouw bedrijf.

Technische opbouw

WP Brothers verbetert de technische opbouw van jouw website. Zo zorgen we er onder andere voor dat je website full responsive is.

SEA en SEO

Verschil SEA en SEO?

Sommigen willen deze termen nog wel eens door elkaar halen. Daarom leggen wij je graag het verschil nog eens helder uit. SEA staat voor Search Engine Advertising, met andere woorden: betalen om boven de natuurlijke zoekresultaten te komen. Zoals eerder beschreven focust Search Engine Optimization zich op het verbeteren van de positie in de organische zoekresultaten. Onze SEA- en SEO-specialisten werken samen met ons online marketingteam in Utrecht.

vinger, google zoekbalk, wordpress brothers
laptop, computerschermen, wordpress brothers

SEO

Onze SEO-specialist in Utrecht

Niet elk bedrijf heeft de kennis in huis om er zelf voor te zorgen dat de bedrijfswebsite beter gevonden wordt. SEO ontwikkelt zich enorm de laatste jaren en daarom kan het voor bedrijven verstandig zijn om een SEO-bedrijf te zoeken die ze hierbij kan ondersteunen. WP Brothers helpt je graag. Zo kan je blijven focussen op je core business.

Wat is onze aanpak?

Hoewel elke zoekmachine-optimalisatie weer anders is, hanteren onze SEO-specialisten uit Utrecht wel altijd dezelfde aanpak. Zo zorgen we ervoor dat al onze klanten tevreden zijn met onze diensten. Om kennis te maken, plannen we eerst een persoonlijke meeting. Dan bespreken we ook jouw online doelen. Vervolgens vertellen wij hoe wij dit voor jou gaan doen en gaan wij keihard aan de slag om dit voor elkaar te krijgen.

Projecten waar we trots op zijn

Kennismaken

WP Brothers, de SEO-specialist van Utrecht 

Nu we het belang van SEO hebben toegelicht is het tijd om onszelf voor te stellen. Wij zijn de SEO-specialisten van Utrecht die ervoor gaan zorgen dat jouw bedrijf hoger in Google komt. Ons SEO-bureau is jong van geest en dit maakt dat wij de klant altijd positief weten te verrassen. Kunnen wij jouw website analyseren en optimaliseren? Neem contact op om samen te bepalen wat de mogelijkheden zijn.

Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Afspraak inplannen

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Afspraak inplannen Afspraak inplannen met Freek