WordPress website in Zuidplas laten bouwen?

Voor jouw bedrijf in Zuidplas wil je uiteraard een moderne full responsive website. Wij als WP Brothers kunnen je hierbij helpen. Wij bouwen de beste WordPress websites, ook voor elk bedrijf in Zuidplas. We kunnen je bestaande website vernieuwen en weer helemaal bij de tijd halen, maar we kunnen ook een volledig nieuwe site voor je ontwikkelen. Dus heb je een bedrijf in Zuidplas en wil je een WordPress website laten bouwen of verbouwen, neem dan contact op met WP Brothers.

 

Koffie?

klimpark, website, wordpress brothers

Onze werkwijze

We gaan in gesprek met jou als manager uit Zuidplas. We luisteren naar jouw wensen en samen gaan we op zoek naar de beste optie voor jouw website. Dat kan betekenen dat we een verouderde WordPress website moderniseren, maar ook dat we een volledig nieuwe site ontwerpen. We zorgen voor een modern design en een mobile first website, maar we kijken uiteraard ook naar wat past bij jouw bedrijf en doelgroep.

Hiervoor betrekken we jou intensief bij het bouwen van de site. We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen en je hebt altijd de mogelijkheid om aanpassingen door te geven. Zo krijg je de meest optimale WordPress website voor jouw bedrijf in Zuidplas.

 

Wat levert WordPress Brothers voor Zuidplas?

Een WordPress website van WP Brothers zorgt ervoor dat het digitale visitekaartje van jouw bedrijf de doelgroep goed aanspreekt. We bieden het volgende aan:

Ontwerp

WP Brothers ontwikkelt een modern en aantrekkelijk design voor de online omgeving van jouw bedrijf in Zuidplas.

SEO-vriendelijk

Een website werkt pas, als hij gevonden wordt. Daarom zorgen we voor SEO-vriendelijke websites, die hoog in de zoekresultaten staan.

Doelgericht

Een website is pas effectief als ze je doelgroep goed aanspreekt. Daarom kijken we altijd naar de beste manier om dit te doen.

Full responsive

WP Brothers bouwt een website die op elk apparaat naar behoren werkt. Ook op tablets en smartphones!

Projecten waar we trots op zijn

Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Kennismaken

Wij zijn WP Brothers

Laten we ons eerst voorstellen. Wij zijn WP Brothers. We maken WordPress websites in de omgeving van Zuidplas. Ons team bestaat uit experts op het gebied van webdevelopment. Met onze technische kennis zorgen wij voor de beste WordPress websites! Ontwerp, vormgeving en ontwikkeling van je WordPress website is bij ons in goede handen.

opbouw crowdled website, wordpress brothers

Webdevelopment

WordPress Brothers maakt voor Zuidplas de beste websites

Onze webbouwers zijn creatief en effectief. Daardoor zijn de custom websites van WP Brothers meer dan alleen een digitaal visitekaartje van jouw bedrijf uit Zuidplas. Door onze ervaring en multidisciplinaire aanpak kunnen wij snel een website leveren. We gaan daarbij verder dan alleen de codes: we zorgen voor websites die opvallen bij de doelgroep.

 

Stappenplan

Bewezen werkwijze

Voor de uit te voeren activiteiten gebruiken we een stappenplan dat we op maat maken per klant. Over het algemeen ziet het stappenplan voor development bij WP Brothers er als volgt uit:

Kick-off

De eerste stap in het proces is een kick-off sessie. Tijdens deze sessie leren we elkaar verder kennen en bespreken we je wensen en eisen.

Stap 1

Onderzoek

Wij analyseren en onderzoeken de techniek van de huidige website of webshop. We kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer! Zonder gedegen onderzoek is het lastig een realistisch game plan te maken. Wij nemen je hierbij bij de hand.

Stap 2

Design

Nadat het onderzoek naar de online kansen en bedreigingen is afgerond hebben we de mogelijkheid om de nieuwe website te ontwerpen. De basis voor dit ontwerp ligt in de resultaten van het data-onderzoek en de huisstijl van jou als opdrachtgever.

Stap 3

Development

Wij stellen voor om de nieuwe website in open source CMS WordPress te bouwen. Dat heeft als voordeel dat de website in de toekomst makkelijk te onderhouden is en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Stap 4

Contentmigratie

Zodra de website klaar is moet alle content worden verzameld. Hulp nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Stap 5

SEO en data-tracking

Nadat de website is gebouwd zal deze geoptimaliseerd dienen te worden voor Google en Bing. De resultaten meten we via een data tracking layer. 

 

Stap 6

Testen & lanceren

Het moment van livegang komt steeds dichterbij. We laten de website door onze inhouse-tester nog een keer nalopen en zette de puntjes op de i. Het is tijd om de website te lanceren.

Stap 7

Beheer

Maandelijks beheren wij de website. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor slechte vindbaarheid of veiligheidsproblemen.

Stap 8

Marketing ondersteuning

Beter gevonden worden in Google of meer conversies uit je websitebezoekers halen? Onze marketingavonturiers helpen je hier graag mee.

Stap 9

Kwaliteit

Wat kan je in Zuidplas van ons WordPress Brothers verwachten?

We zetten de voordelen van onze WordPress websites voor je op een rijtje. Zo weet je precies wat je van ons kan verwachten:

Simpel te bedienen

Uiteraard wil je je website zelf kunnen aanpassen en aanvullen. Onze WordPress websites zijn eenvoudig te bedienen en maken dit daardoor mogelijk.

Uit te breiden

Doordat we werken met WordPress kunnen we de website met veel plugins uitbreiden. Zo kun je altijd extra functionaliteiten aan jouw website toevoegen.

SEO-proof

Onze websites zijn SEO-vriendelijk. Zo komt jouw bedrijf makkelijk bovenaan in Google. Dat is wel zo handig!

Koppelbaar

WordPress is een open systeem. Daardoor kan WordPress zich snel ontwikkelen en is je website te koppelen aan de technieken van de toekomst.

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Contact opnemen? 030 737 09 02