Een WordPress website in Krimpen aan den IJssel laten bouwen?

Je bedrijfswebsite is je digitale visitekaartje en meer. Het is daarom belangrijk dat je website aantrekkelijk en bij de tijd is. Wij, WordPress Brothers, maken WordPress websites in de omgeving van Krimpen aan den IJssel. De websites die wij ontwerpen zijn modern en full responsive. Kom zeker een keertje langs voor koffie, als jij dat ook wil voor jouw bedrijfspagina. Heb je een verouderde website? Dan kunnen we die voor jou vernieuwen. Maar we kunnen ook een volledig nieuwe website voor je ontwerpen, bijvoorbeeld als je pas een bedrijf bent gestart in Krimpen aan den IJssel.

Koffie?

klimpark, website, wordpress brothers

Hoe doet WP Brothers dat?

De eerste stap is luisteren naar jouw wensen. We kijken vervolgens samen naar wat het beste past bij jouw bedrijf, jouw product en jouw doelgroep. Wij zorgen ervoor dat de nieuwe WordPress website optimaal aansluit bij jouw bedrijf in Krimpen aan den IJssel. We baseren ons hiervoor op de nieuwste technologie en maken gebruik van een modern design. Uiteraard word jij als manager betrokken bij dit hele proces. Zo houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen en kun je altijd aanpassingen of aanvullingen aan ons doorgeven.

Wat hebben we in de aanbieding voor jouw bedrijf in Krimpen aan den IJssel?

Nieuwste technologie, modern design en aantrekkelijk voor de doelgroep. Dat zijn onze websites.

Ontwerp

Modern en aantrekkelijk. Wij besteden uitgebreid aandacht aan het design om jouw bedrijf in Krimpen aan den IJssel op de kaart te zetten.

Vindbaar

Zoekmachine-optimalisatie (SEO) is cruciaal voor de vindbaarheid van je website. De website van WordPress Brothers zijn SEO-proof en staan bovenaan in Google.

Doelgericht

Om te zorgen voor voldoende conversies is het belangrijk dat je website aansluit bij de doelgroep. Met overleg en onderzoek zorgen wij hiervoor.

Mobile first

Meer en meer conversies vinden plaats via een smartphone. We dragen er daarom zorg voor dat jouw website optimaal werkt op dit device!

Projecten waar we trots op zijn

Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Kennismaken

Wij zijn WP Brothers

WP Brothers maakt de beste WordPress websites voor Krimpen aan den IJssel.  Zowel op het gebied van development als op het gebied van design gaan we tot het uiterste. Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn.

opbouw crowdled website, wordpress brothers

Webontwikkeling

WordPress Brothers maakt voor Krimpen aan den IJssel de beste websites 

Ons team van webdevelopers is effectief en creatief. De custom WordPress website voor jouw bedrijf in Krimpen aan den IJssel gaat daardoor verder dan de code. We werken snel en flexibel en zorgen voor een toekomstbestendig ontwerp.

 

Stappenplan

Bewezen werkwijze

Voor de uit te voeren activiteiten gebruiken we een stappenplan dat we op maat maken per klant. Over het algemeen ziet het stappenplan voor development bij WP Brothers er als volgt uit:

Kick-off

De eerste stap in het proces is een kick-off sessie. Tijdens deze sessie leren we elkaar verder kennen en bespreken we je wensen en eisen.

Stap 1

Onderzoek

Wij analyseren en onderzoeken de techniek van de huidige website of webshop. We kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer! Zonder gedegen onderzoek is het lastig een realistisch game plan te maken. Wij nemen je hierbij bij de hand.

Stap 2

Design

Nadat het onderzoek naar de online kansen en bedreigingen is afgerond hebben we de mogelijkheid om de nieuwe website te ontwerpen. De basis voor dit ontwerp ligt in de resultaten van het data-onderzoek en de huisstijl van jou als opdrachtgever.

Stap 3

Development

Wij stellen voor om de nieuwe website in open source CMS WordPress te bouwen. Dat heeft als voordeel dat de website in de toekomst makkelijk te onderhouden is en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Stap 4

Contentmigratie

Zodra de website klaar is moet alle content worden verzameld. Hulp nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Stap 5

SEO en data-tracking

Nadat de website is gebouwd zal deze geoptimaliseerd dienen te worden voor Google en Bing. De resultaten meten we via een data tracking layer. 

 

Stap 6

Testen & lanceren

Het moment van livegang komt steeds dichterbij. We laten de website door onze inhouse-tester nog een keer nalopen en zette de puntjes op de i. Het is tijd om de website te lanceren.

Stap 7

Beheer

Maandelijks beheren wij de website. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor slechte vindbaarheid of veiligheidsproblemen.

Stap 8

Marketing ondersteuning

Beter gevonden worden in Google of meer conversies uit je websitebezoekers halen? Onze marketingavonturiers helpen je hier graag mee.

Stap 9

Kwaliteit

Wat kan je in Krimpen aan den IJssel van WordPress Brothers verwachten?

Dit zijn de voordelen van de WordPress websites van WP Brothers:

Eenvoudig te bedienen

WP Brothers zorgt voor websites die je makkelijk zelf aan kan vullen. Hierdoor houd je zelf de controle.

Flexibel

WordPress is een flexibel CMS dat makkelijk uit te breiden is met extra functionaliteiten via verschillende plugins. Daardoor heb je veel mogelijkheden.

SEO-proof

Onze websites ranken bovenaan in Google. Daardoor worden ze makkelijk gevonden door de doelgroep.

Klaar voor de toekomst

WordPress is een open systeem. Hierdoor is je website makkelijk te koppelen aan de technieken van de toekomst.

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Contact opnemen? 030 737 09 02