Wil je een WordPress website voor jouw bedrijf in Berkel en Rodenrijs laten bouwen?

Als bedrijf heb je natuurlijk een website nodig. Wij, WP Brothers maken de beste WordPress websites voor Berkel en Rodenrijs. Wij bouwen websites die mooi, modern en mobile first zijn. Als jij dat ook wil voor de website van jouw bedrijf, kom dan zeker een keertje langs voor koffie. We kunnen  de bestaande WordPress website van jouw bedrijf in Berkel en Rodenrijs vernieuwen. Maar we kunnen ook een volledig nieuwe website voor je ontwerpen.

Koffie?

klimpark, website, wordpress brothers

Hoe pakt WP Brothers dat aan?

We beginnen met luisteren naar jouw wensen. Aan de hand daarvan gaan we zoeken naar de beste optie voor jouw bedrijfspagina. We kijken daarbij ook naar het profiel van jouw bedrijf in Berkel en Rodenrijs. Zo zorgen we ervoor dat het ontwerp van de WordPress website optimaal aansluit bij jouw product en bij jouw doelgroep.

We betrekken je bij dit hele proces. Zo kun je altijd aanpassingen doorgeven, ook tijdens de laatste fases van het ontwerp. Het resultaat is een website gebaseerd op de nieuwste technologie en met een modern design. Uiteraard past de WordPress website bij jouw bedrijf in Berkel en Rodenrijs.

 

Wat hebben we jouw bedrijf in Berkel en Rodenrijs te bieden?

Nieuwste technologie, modern design en aantrekkelijk voor de doelgroep. Dat zijn onze websites. We bieden:

Ontwerp

Een modern en aantrekkelijk design. De online omgeving van jouw bedrijf in Berkel en Rodenrijs is zeker bij de tijd als je WordPress Brothers inschakelt.

SEO

Het is erg belangrijk dat jouw website goed gevonden kan worden. Wij leveren SEO-vriendelijke websites die hoog ranken bij Google en andere zoekmachines.

Doelgericht

Een effectieve website dient de doelgroep aan te spreken. Wij zoeken altijd naar de beste manier om dit te doen.

Mobile first

Meer en meer conversies vinden plaats vanaf een smartphone. Daarom zorgen we ervoor dat jouw website vanaf elk apparaat er geweldig uitziet.

Projecten waar we trots op zijn

Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Kennismaken

Wij zijn WP Brothers

WP Brothers maakt WordPress websites in de omgeving van Berkel en Rodenrijs. Wij zijn experts op het gebied van webdevelopment. Daardoor kunnen we de beste WordPress websites maken! Zowel ontwerp, vormgeving als ontwikkeling wordt door ons piekfijn geregeld!

opbouw crowdled website, wordpress brothers

Webontwikkeling

WordPress Brothers maakt  voor Berkel en Rodenrijs de beste websites

Effectief en creatief: dat is de beste omschrijving van onze webdevelopers. Dat maakt onze custom websites tot meer dan alleen een digitaal visitekaartje van je bedrijf in Berkel en Rodenrijs. Wij gaan verder dan de codes: wij leveren een ontwerp dat de doelgroep zeker aan zal spreken. Daarnaast werken we snel en flexibel.

Stappenplan

Bewezen werkwijze

Voor de uit te voeren activiteiten gebruiken we een stappenplan dat we op maat maken per klant. Over het algemeen ziet het stappenplan voor development bij WP Brothers er als volgt uit:

Kick-off

De eerste stap in het proces is een kick-off sessie. Tijdens deze sessie leren we elkaar verder kennen en bespreken we je wensen en eisen.

Stap 1

Onderzoek

Wij analyseren en onderzoeken de techniek van de huidige website of webshop. We kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer! Zonder gedegen onderzoek is het lastig een realistisch game plan te maken. Wij nemen je hierbij bij de hand.

Stap 2

Design

Nadat het onderzoek naar de online kansen en bedreigingen is afgerond hebben we de mogelijkheid om de nieuwe website te ontwerpen. De basis voor dit ontwerp ligt in de resultaten van het data-onderzoek en de huisstijl van jou als opdrachtgever.

Stap 3

Development

Wij stellen voor om de nieuwe website in open source CMS WordPress te bouwen. Dat heeft als voordeel dat de website in de toekomst makkelijk te onderhouden is en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Stap 4

Contentmigratie

Zodra de website klaar is moet alle content worden verzameld. Hulp nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Stap 5

SEO en data-tracking

Nadat de website is gebouwd zal deze geoptimaliseerd dienen te worden voor Google en Bing. De resultaten meten we via een data tracking layer. 

 

Stap 6

Testen & lanceren

Het moment van livegang komt steeds dichterbij. We laten de website door onze inhouse-tester nog een keer nalopen en zette de puntjes op de i. Het is tijd om de website te lanceren.

Stap 7

Beheer

Maandelijks beheren wij de website. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor slechte vindbaarheid of veiligheidsproblemen.

Stap 8

Marketing ondersteuning

Beter gevonden worden in Google of meer conversies uit je websitebezoekers halen? Onze marketingavonturiers helpen je hier graag mee.

Stap 9

Kwaliteit

Wat kan je van WordPress Brothers verwachten in Berkel en Rodenrijs?

We zetten de voordelen van onze WordPress websites voor je op een rijtje:

Makkelijk in gebruik

WordPress Brothers maakt websites die je makkelijk zelf kan aanpassen en aanvullen.

Extra functionaliteiten

WordPress is een flexibel CMS dat makkelijk uit te breiden is met extra functionaliteiten. Zo voldoet de website altijd aan jouw eisen.

SEO-proof

Onze websites zijn SEO-vriendelijk. Dat maakt het makkelijker om gevonden te worden door de doelgroep.

Toekomstbestendig

WordPress is een open systeem. Daardoor kan WordPress zich snel ontwikkelen en is je website te koppelen aan de technieken van de toekomst.

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Contact opnemen? 030 737 09 02