Webshop bouwen in Maarssen?

WP Brothers bouwt een professionele WooCommerce webshop voor jouw bedrijf in Maarssen. Tijdens de kennismaking brengen we jouw wensen in beeld. Vervolgens zoeken we kansen voor jouw bedrijf met online data-onderzoek. Hieruit bouwen we datagedreven webshops voor jouw bedrijf, die geautomatiseerd worden voor tijdsbesparing en gemak. WP Brothers bouwt met expertise jouw webshop vanuit Maarssen.

Kennismaken?

stan en co website, wordpress brothers

WP Brothers bouwt de optimale webshops voor Maarssen en omgeving!

Speciaal naar jou

Aansluiting op doelstellingen, behoeften en wensen van je bedrijf staat bij ons centraal. Met dit in ons achterhoofd bouwen wij je webshop volledig op maat in Maarssen!

Conversie stimulerend

Bezoekers van jouw site aanzetten tot actie? WP Brothers stelt conversie centraal en zorgt voor meer aankopen binnen jouw webshop, ook met online marketing.

 

Veiligheid als prioriteit

Wij vinden veiligheid en stabiliteit binnen websites belangrijk. Onze technische professionals stellen dit als prioriteit voor de webshop van jouw bedrijf in Maarssen.

Vindbaarheid

Jouw webshop bovenaan in de Google zoekresultaten? WP Brothers zorgt voor een mix van content en technische optimalisatie, om zo de website van jouw bedrijf in Maarssen bovenaan Google te tonen.

Projecten waar we trots op zijn

Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Stappenplan

Bewezen werkwijze

Voor de uit te voeren activiteiten gebruiken we een stappenplan dat we op maat maken per klant. Over het algemeen ziet het stappenplan voor development bij WP Brothers er als volgt uit:

Kick-off

De eerste stap in het proces is een kick-off sessie. Tijdens deze sessie leren we elkaar verder kennen en bespreken we je wensen en eisen.

Stap 1

Onderzoek

Wij analyseren en onderzoeken de techniek van de huidige website of webshop. We kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer! Zonder gedegen onderzoek is het lastig een realistisch game plan te maken. Wij nemen je hierbij bij de hand.

Stap 2

Design

Nadat het onderzoek naar de online kansen en bedreigingen is afgerond hebben we de mogelijkheid om de nieuwe website te ontwerpen. De basis voor dit ontwerp ligt in de resultaten van het data-onderzoek en de huisstijl van jou als opdrachtgever.

Stap 3

Development

Wij stellen voor om de nieuwe website in open source CMS WordPress te bouwen. Dat heeft als voordeel dat de website in de toekomst makkelijk te onderhouden is en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Stap 4

Contentmigratie

Zodra de website klaar is moet alle content worden verzameld. Hulp nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Stap 5

SEO en data-tracking

Nadat de website is gebouwd zal deze geoptimaliseerd dienen te worden voor Google en Bing. De resultaten meten we via een data tracking layer. 

 

Stap 6

Testen & lanceren

Het moment van livegang komt steeds dichterbij. We laten de website door onze inhouse-tester nog een keer nalopen en zette de puntjes op de i. Het is tijd om de website te lanceren.

Stap 7

Beheer

Maandelijks beheren wij de website. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor slechte vindbaarheid of veiligheidsproblemen.

Stap 8

Marketing ondersteuning

Beter gevonden worden in Google of meer conversies uit je websitebezoekers halen? Onze marketingavonturiers helpen je hier graag mee.

Stap 9

Wat wij kunnen

Webshop laten bouwen in Maarssen door WP Brothers!

Onze technische kennis, uitgebreide ervaring en samenwerking zorgt voor het meest professionele en goed presterende team van designers, marketeers en developers. Redesign voor jouw bestaande webshop nodig of een hele nieuwe webshop? U kunt ons voor beide inschakelen voor de beste WooCommerce webshops in Maarssen.

studio piet boon, website, wordpress brothers

Ontwerp

UX-design

De ervaring van de gebruiker (UX) staat bij onze designafdeling voorop. Dit zorgt ervoor dat jouw webshop in Maarssen conversiegericht is en rekening houdt met de doelgroep.

Ontwerp

Webshop bouwen

Development

Resultaatgerichtheid staat voorop bij onze developmentafdeling. Vind jij nullen en enen maar saai? Onze developers niet: die houden van code en maken een technisch perfecte webshop voor jou in Maarssen.

Development

voorbeeld code, website piet boon, wordpress brothers
befrank website, mobiel, wordpress brothers

En nu...

Onderhoud en beheer

Met beheer en onderhoud zorgt WP Brothers dat jouw webshop optimaal en up-to-date blijft. Zo heb je er geen omkijken naar voor jouw webshop in Maarssen. Ideaal!

Beheer

Marketing

Online Marketing SEO, SEA en social ads

SEO, SEA en social ads blijven altijd belangrijk voor een webshop. Onze enthousiaste marketingafdeling maakt advertenties en zorgt voor uitstekende advertentiecampagnes voor jouw webshop in Maarssen.

Online Marketing

studio piet boon, statistieken website, wordpress brothers
logo ideal, recras, woo commerce, google analytics, wordpress brothers

API

API-Koppelingen

API-koppelingen zorgen voor de koppeling van de webshop aan externe platformen. WP Brothers synct alle systemen met elkaar, om zo tijd te besparen voor jouw bedrijf en webshop in Maarssen.

Toon alle mogelijkheden

We hebben andere mogelijkheden

Website bouwen Maarssen

Wij bouwen niet alleen webshops, maar ook websites! Hierbij stellen wij jouw wensen voorop, om de ultieme website op te zetten voor jouw bedrijf in Maarssen.

Zo zorgen we ervoor dat jouw website in Maarssen geoptimaliseerd is voor zo veel mogelijk websiteverkeer. Interesse in een website die aansluitend is aan de doelgroep? Wij staan te springen!

Website bouwen Maarssen

kantoor, social brothers, wordpress brothers

WP Brothers - regio Maarssen

Waarom WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress webshop en helpt je bedrijf graag een flinke stap vooruit.

  • Experts op elk gebied in huis
  • Full service proces
  • Persoonlijke aanpak
  • Snelheid door ervaring
  • Innovatief
  • Klantgericht

Wat kunnen we voor je doen?

Ben je op zoek naar een custom WordPress webshop of een webshop die makkelijk zelf aan te passen is? Wij bouwen het voor je! Laat je gegevens hier achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag een offerte aan

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Afspraak inplannen

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Afspraak inplannen Afspraak inplannen met Freek