Website laten bouwen in Maarssen?

WP Brothers bouwt voor jouw bedrijf in Maarssen de beste WordPress website. We brengen in een uitgebreid kennismakingsgesprek je wensen in beeld. Daarnaast doen we online data-onderzoek en gaan we op zoek naar kansen voor jouw bedrijf. Dat vormt samen de basis voor jouw website. Hiermee bouwen we datagedreven websites die perfect aansluiten bij de doelstellingen en de doelgroep van jouw bedrijf. Daarom laat je vanuit Maarssen je website bouwen door WP Brothers!

Koffie?

stan en co website, wordpress brothers

WP Brothers bouwt de beste websites voor Maarssen en omgeving!

Uniek voor jou

We bouwen voor jouw bedrijf in Maarssen een website die 100% aansluit bij de doelstellingen van je bedrijf. Een website helemaal op maat dus!

Conversies

Meer en meer vinden aankopen online plaats. Daarom wil je een website die je bezoekers aanzet tot actie. WP Brothers bouwt een conversiegerichte website.

Veiligheid

Onze technische experts ontwikkelen veilige en stabiele websites. Daarom laat je de website voor jouw bedrijf in Maarssen bouwen door WP Brothers. 

SEO-proof

Wat heb je aan een website als hij niet gevonden wordt? Door een mix van technische perfectie en SEO-content prijken onze websites bovenaan in de Google.

Projecten

Trots op resultaat

Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website. Benieuwd naar onze WordPress projecten?

Projecten waar we trots op zijn

Offerte

Enthousiast geworden?

WP Brothers is een gespecialiseerd bureau op het gebied van WordPress CMS en is onderdeel van Social Brothers. WP Brothers is innovatief, ambitieus en vol jong-enthousiasme.

Vraag een offerte aan

Afspraak inplannen

Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Stappenplan

Bewezen werkwijze

Voor de uit te voeren activiteiten gebruiken we een stappenplan dat we op maat maken per klant. Over het algemeen ziet het stappenplan voor development bij WP Brothers er als volgt uit:

Kick-off

De eerste stap in het proces is een kick-off sessie. Tijdens deze sessie leren we elkaar verder kennen en bespreken we je wensen en eisen.

Stap 1

Onderzoek

Wij analyseren en onderzoeken de techniek van de huidige website of webshop. We kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer! Zonder gedegen onderzoek is het lastig een realistisch game plan te maken. Wij nemen je hierbij bij de hand.

Stap 2

Design

Nadat het onderzoek naar de online kansen en bedreigingen is afgerond hebben we de mogelijkheid om de nieuwe website te ontwerpen. De basis voor dit ontwerp ligt in de resultaten van het data-onderzoek en de huisstijl van jou als opdrachtgever.

Stap 3

Development

Wij stellen voor om de nieuwe website in open source CMS WordPress te bouwen. Dat heeft als voordeel dat de website in de toekomst makkelijk te onderhouden is en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Stap 4

Contentmigratie

Zodra de website klaar is moet alle content worden verzameld. Hulp nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Stap 5

SEO en data-tracking

Nadat de website is gebouwd zal deze geoptimaliseerd dienen te worden voor Google en Bing. De resultaten meten we via een data tracking layer. 

 

Stap 6

Testen & lanceren

Het moment van livegang komt steeds dichterbij. We laten de website door onze inhouse-tester nog een keer nalopen en zette de puntjes op de i. Het is tijd om de website te lanceren.

Stap 7

Beheer

Maandelijks beheren wij de website. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor slechte vindbaarheid of veiligheidsproblemen.

Stap 8

Marketing ondersteuning

Beter gevonden worden in Google of meer conversies uit je websitebezoekers halen? Onze marketingavonturiers helpen je hier graag mee.

Stap 9

Wat we doen

Maarssen: laat je website bouwen door WP Brothers!

Een multidisciplinair team van designers, developers en marketeers werkt bij ons samen. Zo bouwen we de beste website voor jouw bedrijf in Maarssen. Je kunt ons zowel inschakelen voor een volledig nieuwe websites als voor een redesign voor een bestaande website. Met technische kennis, jarenlange ervaring en een vleugje persoonlijke aandacht bouwen we de beste WordPress websites voor Maarssen en omgeving!

studio piet boon, website, wordpress brothers

Ontwerp

UX-design

Bij het design gaan we uit van de ervaring van de gebruiker (User eXperience). Zo zorgen we ervoor dat je website perfect aansluit bij de doelgroep en conversiegericht is.

Ontwerp

Website bouwen

Development

Stap 2 is het ontwikkelen van de website. Onze developers weten alles in code om te zetten. We gaan voor een website die snel, veilig en stabiel is.

Development

voorbeeld code, website piet boon, wordpress brothers
befrank website, mobiel, wordpress brothers

En dan...

Onderhoud en beheer

Stap 3 is de lancering. Maar daarna is ons werk nog niet gedaan. Als je kiest voor beheer en onderhoud van WP Brothers, blijft je website up-to-date zonder dat je er omkijken naar hebt.

Beheer

Marketing

SEO, SEA en social ads

Ook na het bouwen en onderhouden van de website voor je bedrijf in Maarssen is ons werk nog niet klaar. Onze marketingexperts maken ads voor SEA en social media en zetten de vetste advertentiecampagnes op.

Online Marketing

studio piet boon, statistieken website, wordpress brothers
logo ideal, recras, woo commerce, google analytics, wordpress brothers

API

Koppeling

Wil je dat je website gekoppeld wordt met je CRM of je financiële software? Komt voor elkaar! We syncen al je systemen met elkaar met onze API-koppelingen. Zo heb je minder administratie en zijn je gegevens altijd up-to-date.

Toon alle mogelijkheden

Andere mogelijkheden

Toch interesse in een webshop?

Wij maken de beste alles-in-een webshop. Wij zorgen voor een geautomatiseerde WordPress webshop en maken het gemakkelijk in gebruik, zodat jouw bedrijf in Maarssen zo min mogelijk moeite hoeft te doen.

Efficiënt, toekomstgericht en conversies die centraal staan zijn belangrijke punten voor een webshop. Wij regelen dit en zorgen voor jouw ideale webshop! Geïnteresseerd? Wij beginnen graag met het bouwen van jouw webshop in Maarssen.

Webshop in Maarssen

kantoor, social brothers, wordpress brothers

WP Brothers - regio Maarssen

Waarom WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je bedrijf graag een flinke stap vooruit.

  • Experts op elk gebied in huis
  • Full service proces
  • Persoonlijke aanpak
  • Snelheid door ervaring
  • Innovatief
  • Klantgericht

Wat kunnen we voor je doen?

Ben je op zoek naar een custom WordPress website of een website die makkelijk zelf aan te passen is? Wij bouwen het voor je! Laat je gegevens hier achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag een offerte aan

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Contact opnemen? 030 737 09 02