Webshop bouwen in Houten?

Wij bouwen professionele WooCommerce webshops in Houten. Datagedreven, geautomatiseerd en conversiegericht zijn onze kernpunten voor de webshop. Jouw webshop in Houten wordt gecreëerd op basis van jouw wensen en behoeften. Wij halen kansen uit online data-onderzoeken voor jouw webshop. Ook zorgen wij ervoor dat jouw webshop geautomatiseerd wordt, om zo tijdsbesparing en gemak voor jouw bedrijf in Houten te garanderen.

Kennismaken?

stan en co website, wordpress brothers

Geoptimaliseerde webshops voor Houten en omgeving!

Jouw behoeften staan centraal

Al uw doelstellingen, behoeften en wensen houden wij in ons achterhoofd. Om zo volledig op maat jouw webshop in Houten te bouwen!

Conversiegerichte aanpak

WP Brothers stelt conversie centraal en zorgt voor meer aankopen binnen jouw webshop. Met de juiste call-to-actions worden bezoekers van jouw webshop in Houten aangezet tot conversies!

Prioriteiten

Wij hebben een aantal prioriteiten die onze technische experts bij jouw webshop in Houten toepassen. Zo vinden wij veiligheid en stabiliteit bijvoorbeeld erg belangrijk!

Goed gevonden worden

Een goede webshop wordt goed gevonden op Google. Bij WP Brothers zetten we ons actiegerichte marketingteam in om jouw webshop bovenaan in de Google zoekresultaten te laten komen!

 

Projecten waar we trots op zijn

Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Stappenplan

Bewezen werkwijze

Voor de uit te voeren activiteiten gebruiken we een stappenplan dat we op maat maken per klant. Over het algemeen ziet het stappenplan voor development bij WP Brothers er als volgt uit:

Kick-off

De eerste stap in het proces is een kick-off sessie. Tijdens deze sessie leren we elkaar verder kennen en bespreken we je wensen en eisen.

Stap 1

Onderzoek

Wij analyseren en onderzoeken de techniek van de huidige website of webshop. We kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer! Zonder gedegen onderzoek is het lastig een realistisch game plan te maken. Wij nemen je hierbij bij de hand.

Stap 2

Design

Nadat het onderzoek naar de online kansen en bedreigingen is afgerond hebben we de mogelijkheid om de nieuwe website te ontwerpen. De basis voor dit ontwerp ligt in de resultaten van het data-onderzoek en de huisstijl van jou als opdrachtgever.

Stap 3

Development

Wij stellen voor om de nieuwe website in open source CMS WordPress te bouwen. Dat heeft als voordeel dat de website in de toekomst makkelijk te onderhouden is en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Stap 4

Contentmigratie

Zodra de website klaar is moet alle content worden verzameld. Hulp nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Stap 5

SEO en data-tracking

Nadat de website is gebouwd zal deze geoptimaliseerd dienen te worden voor Google en Bing. De resultaten meten we via een data tracking layer. 

 

Stap 6

Testen & lanceren

Het moment van livegang komt steeds dichterbij. We laten de website door onze inhouse-tester nog een keer nalopen en zette de puntjes op de i. Het is tijd om de website te lanceren.

Stap 7

Beheer

Maandelijks beheren wij de website. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor slechte vindbaarheid of veiligheidsproblemen.

Stap 8

Marketing ondersteuning

Beter gevonden worden in Google of meer conversies uit je websitebezoekers halen? Onze marketingavonturiers helpen je hier graag mee.

Stap 9

Onze vaardigheden

Webshop laten bouwen in Houten door WP Brothers!

Ons team bestaande uit designers, developers en marketeers beschikt over technische kennis, uitgebreide ervaring en een goede samenwerking. Zo raakt jouw bestaande of nieuwe webshop alle raakvlakken. Schakel ons in voor de beste WooCommerce webshops in Houten.

studio piet boon, website, wordpress brothers

Ontwerp

User Experience (UX)

De ervaring van de gebruiker (UX) staat bij onze design afdeling voorop. Daarnaast kijken we met een verfrissende blik en zorgen we dat jouw webshop  in Houten opvalt!

Ontwerp

Webshop bouwen

Effectieve Development

Effectiviteit en creativiteit gecombineerd met de beste kennis van codes staat voorop bij onze developmentafdeling. Zo hoef jij je niet druk te maken over saaie codes voor jouw webshop in Houten.

Development

voorbeeld code, website piet boon, wordpress brothers
befrank website, mobiel, wordpress brothers

Ook belangrijk

Onderhoud en beheer

Laat het onderhoud en beheer over aan WP Brothers. Hierbij zorgen wij ervoor dat jouw webshop altijd up-to-date is en relevant blijft voor de doelgroep. Optimalisaties houden wij altijd in gedachten voor jouw webshop in Houten.

Beheer

Marketing

Online Marketing 

Onze aanpak is conversiegericht en data-gedreven. Wij hebben experts in dienst met jarenlange ervaring  op het gebied van online marketing. Zo presteert jouw webshop in Houten altijd optimaal en gericht op de juiste doelgroepen.

Online Marketing

studio piet boon, statistieken website, wordpress brothers
logo ideal, recras, woo commerce, google analytics, wordpress brothers

API

API-Koppelingen

API-koppelingen zorgen ervoor dat twee applicaties met elkaar kunnen communiceren. Door deze koppelingen toe te passen binnen jouw webshop in Houten, zorg je voor tijdsbesparing.

Toon mogelijkheden

Webshop of website?

Wij maken ook websites!

Heeft u toch liever een website dan een webshop? Wij maken ook effectieve custom WordPress websites, die je zelf makkelijk kan aanpassen voor jouw bedrijf in Houten!

Geïnteresseerd in onze websites die aansluiten op de doelgroep? Klik op de button hieronder.

Website bouwen Houten

kantoor, social brothers, wordpress brothers

WP Brothers - regio Houten

Waarom WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress webshop en helpt je bedrijf graag een flinke stap vooruit.

  • Experts op elk gebied in huis
  • Full service proces
  • Persoonlijke aanpak
  • Snelheid door ervaring
  • Innovatief
  • Klantgericht

Wat kunnen we voor je doen?

Ben je op zoek naar een custom WordPress webshop of een webshop die makkelijk zelf aan te passen is? Wij bouwen het voor je! Laat je gegevens hier achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag een offerte aan

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Contact opnemen? 030 737 09 02