Website laten bouwen in Houten?

WP Brothers bouwt voor jouw bedrijf in Houten de beste WordPress website. We brengen je wensen in kaart in een uitgebreid kennismakingsgesprek en gaan via data-onderzoek op zoek naar nieuwe online kansen voor jouw bedrijf in Houten. Op basis daarvan bouwen we een website voor jou. Onze websites zijn datagedreven en sluiten optimaal aan bij de doelstellingen van jouw bedrijf. Daarom laat je vanuit Houten je website bouwen door WP Brothers!

Koffie?

stan en co website, wordpress brothers

WP Brothers bouwt de beste websites voor Houten en omgeving!

Uniek

We bouwen voor jouw bedrijf in Houten een unieke website die 100% aansluit bij je business goals. Bij WP Brothers maken we namelijk websites op maat.

Conversies centraal

Meer en meer aankopen vinden online plaats. Daarom is het belangrijk dat je website klanten aanzet tot actie. WP Brothers bouwt een conversiegerichte website.

Veiligheid

Door onze technische expertise ontwikkelt WP Brothers veilige en stabiele websites. Daarom laat je de website voor jouw bedrijf in Houten bouwen door WP Brothers. 

SEO-proof

Wat heb je aan een website als hij niet gevonden wordt? Door een combinatie van technische perfectie en SEO-content prijken onze websites bovenaan in de zoekresultaten.

Projecten

Trots op resultaat

Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website. Benieuwd naar onze WordPress projecten?

Projecten waar we trots op zijn

Offerte

Enthousiast geworden?

WP Brothers is een gespecialiseerd bureau op het gebied van WordPress CMS en is onderdeel van Social Brothers. WP Brothers is innovatief, ambitieus en vol jong-enthousiasme.

Vraag een offerte aan

Afspraak inplannen

Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Stappenplan

Bewezen werkwijze

Voor de uit te voeren activiteiten gebruiken we een stappenplan dat we op maat maken per klant. Over het algemeen ziet het stappenplan voor development bij WP Brothers er als volgt uit:

Kick-off

De eerste stap in het proces is een kick-off sessie. Tijdens deze sessie leren we elkaar verder kennen en bespreken we je wensen en eisen.

Stap 1

Onderzoek

Wij analyseren en onderzoeken de techniek van de huidige website of webshop. We kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer! Zonder gedegen onderzoek is het lastig een realistisch game plan te maken. Wij nemen je hierbij bij de hand.

Stap 2

Design

Nadat het onderzoek naar de online kansen en bedreigingen is afgerond hebben we de mogelijkheid om de nieuwe website te ontwerpen. De basis voor dit ontwerp ligt in de resultaten van het data-onderzoek en de huisstijl van jou als opdrachtgever.

Stap 3

Development

Wij stellen voor om de nieuwe website in open source CMS WordPress te bouwen. Dat heeft als voordeel dat de website in de toekomst makkelijk te onderhouden is en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Stap 4

Contentmigratie

Zodra de website klaar is moet alle content worden verzameld. Hulp nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Stap 5

SEO en data-tracking

Nadat de website is gebouwd zal deze geoptimaliseerd dienen te worden voor Google en Bing. De resultaten meten we via een data tracking layer. 

 

Stap 6

Testen & lanceren

Het moment van livegang komt steeds dichterbij. We laten de website door onze inhouse-tester nog een keer nalopen en zette de puntjes op de i. Het is tijd om de website te lanceren.

Stap 7

Beheer

Maandelijks beheren wij de website. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor slechte vindbaarheid of veiligheidsproblemen.

Stap 8

Marketing ondersteuning

Beter gevonden worden in Google of meer conversies uit je websitebezoekers halen? Onze marketingavonturiers helpen je hier graag mee.

Stap 9

Wat we doen

Houten: laat je website bouwen door WP Brothers!

WP Brothers is een allround IT-bureau met een multidisciplinair team van experts. Designers, developers en marketeers werken samen voor het meest optimale resultaat. Zo bouwen we de beste website voor jouw bedrijf in Houten. We kunnen zowel een volledig nieuwe website ontwerpen als een redesign van een bestaande website maken. Hiervoor gebruiken we onze technische kennis en jarenlange ervaring gecombineerd met een vleugje persoonlijke aandacht. Met dit recept bouwen we de beste WordPress websites voor Houten en omgeving!

studio piet boon, website, wordpress brothers

UX-design

Ontwerp

We beginnen met UX-design en gaan voor een design waar je doelgroep helemaal gek van wordt. Onze designers maken een mock-up zodat je een goed beeld krijgt van het eindresultaat.

Ontwerp

Website bouwen

Ontwikkeling

Na het design, gaan onze developers aan de slag om je website daadwerkelijk te ontwikkelen. We gaan voor een website die snel, veilig en stabiel is.

Development

voorbeeld code, website piet boon, wordpress brothers
befrank website, mobiel, wordpress brothers

En dan...

Onderhoud en beheer

Na de lancering van je website zijn we nog niet klaar. Als je kiest voor beheer en onderhoud van WP Brothers, dan dragen we zorg voor updates en optimalisaties. 

Beheer

Marketing

SEO, SEA en social ads

WP Brothers bouwt uiteraard de website voor jouw bedrijf in Houten. Maar we doen meer dan dat... Advertenticampagnes voor zowel zoekmachines als social media kunnen door ons geregeld worden.

Online Marketing

studio piet boon, statistieken website, wordpress brothers
logo ideal, recras, woo commerce, google analytics, wordpress brothers

API

Integreren

Wil je dat je website geïntegreerd wordt met je CRM of je financiële software? Komt voor elkaar! We syncen al je systemen met elkaar met onze API-koppelingen. Al je gegevens up-to-date!

Toon alle mogelijkheden

Webshop?

Wij maken ook webshops!

Automatisch, gemakkelijk en tijdbesparend zijn de drie termen waar onze webshops om draaien. Wij maken jouw webshop op maat in Houten!

Interesse? Stap-voor-stap wordt je meegenomen bij het maken van een WordPress webshop door ons team met expertises op verschillende vakgebieden!

Webshop bouwen Houten

kantoor, social brothers, wordpress brothers

WP Brothers - regio Houten

Waarom WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je bedrijf graag een flinke stap vooruit.

  • Experts op elk gebied in huis
  • Full service proces
  • Persoonlijke aanpak
  • Snelheid door ervaring
  • Innovatief
  • Klantgericht

Wat kunnen we voor je doen?

Ben je op zoek naar een custom WordPress website of een website die makkelijk zelf aan te passen is? Wij bouwen het voor je! Laat je gegevens hier achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag een offerte aan

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Contact opnemen? 030 737 09 02