Met ons online onderzoek krijgen wij unieke inzichten in jouw doelgroep.

EASYNoiseControl | Homepage

Easy Noise Control, de specialist op het gebied van Akoestiek

Disclaimer: EASY Noise Control heeft haar website inmiddels van WordPress naar een Headless webshop om laten bouwen door onze collega's bij 2DIGITS.

WooCommerce webshop

Easy Noise Control is de specialist op het gebied van akoestiek. Of het nu gaat om akoestische oplossingen voor bedrijven, scholen, horeca, ziekenhuizen of de industrie: Easy Noise Control heeft er een op maat gemaakte oplossing voor. De basis voor alle activiteiten ligt in een responsieve, snelle WooCommerce webshop die voldoet aan de wensen en eisen van de bezoeker.

Verder geeft de webshop een duidelijk beeld van de verschillende services die worden aangeboden, waaronder het op maat maken van producten en het geven van projectadvies. Zo heeft de webshop niet alleen ''harde'' conversies door middel van aankopen maar ook ''softe'' conversies via contactaanvragen. Vanuit Easy Noise Control is er een duidelijke focus op online activiteiten. Het design, development & online marketing team van WPBrothers ondersteunt hierin. 

Easy Noise Control, WooCommerce webshop

We kijken verder dan de trends

Maar een goede website draait om conversie. Als de website niet gevonden wordt, blijft hoge conversie uit. Voor ENC zijn we het externe e-commerce team: wij laten de data spreken. Het is onze taak om conversie te optimaliseren. We testen de webshop daarom elke dag op snelheid en veiligheid. Zo zorgen we ervoor dat de webshop op alle platformen perfect te gebruiken is.

Leads omzetten

Veel bestelling van Easy Noise Control gaan via de telefoon. Dit zijn vaak grotere bestellingen die heel wat details met zich meebrengen. Aan de hand van het programma Adcalls kunnen we deze telefoontjes als leads meetellen. Dit is voor ENC ontzettend waardevolle informatie. Deze leads kunnen uiteindelijk namelijk omgezet worden tot klant.

google analytics resultaten, wordpress brothers
google analytics resultaten, easy noice control, wordpress brothers

Koppelingen

De WooCommerce webshop van ENC is gericht op een Business-to-Businessdoelgroep en speelt altijd in op een veranderende  vraag van de klant. Bij een grote order past de webshop automatisch de prijs aan. Meerdere kleine bestellingen maakt deze producten duurder, terwijl de producten goedkoper worden bij een grote bestelling. Dit wordt bijgehouden via het interne administratiesysteem Exact. Dit is aan de website gekoppeld via een API. Daarnaast hebben we gezorgd voor externe search-toepassing. Deze toepassing zorgt ervoor dat de bezoeker altijd de producten kan vinden die hij zoekt. 

A/B testen en resultaat

We voeren elke week A/B testen uit. Welke versie werkt beter bij de doelgroep? Op welke kleuren reageren de bezoekers beter en welke positie dient een offerte-aanvraagknop te hebben voor de hoogste click rate? Het afgelopen jaar hebben we hierdoor een aantal mooie resultaten mogen boeken op het gebied van SEO, SEA en CRO. Dit gaan we de komende periode doorzetten. 

Meer weten over Easy Noise Control? Bekijk de website.

easy noice control, website statistieken, wordpress brothers