Website laten bouwen vanuit Amersfoort?

WP Brothers bouwt de beste WordPress websites, ook voor jouw bedrijf in Amersfoort. We denken met je mee en houden rekening met je wensen. We doen onderzoek naar je doelgroep en product en naar je bestaande website. Op basis hiervan bouwen we een datagedreven website die optimaal aansluit bij jouw bedrijf in Amersfoort. Dat combineren we met technische perfectie én persoonlijke aandacht.

Koffie?

stan en co website, wordpress brothers

Waarom kiest Amersfoort WP Brothers om een website te laten bouwen?

100% maatwerk

Onze experts starten met data-onderzoek en onderzoek naar jouw bedrijf in Amersfoort. Hierdoor bouwen we een website die perfect matcht met jouw product en doelgroep.

Gericht op je bedrijfsdoel

Je bedrijf heeft een duidelijk doel. Je website natuurlijk ook. We bouwen een website waarvan het doel matcht met de doelstellingen van jouw bedrijf.

Snelheid

Niks zo vervelend als een trage site. Daarom laat je de website voor jouw bedrijf in Amersfoort bouwen door WP Brothers. Wij garanderen een stabiele en snelle website. 

Zoekmachinevriendelijk

Onze websites scoren hoog in Google. Dat komt onder andere door de technische perfectie die we nastreven.

Projecten waar we trots op zijn

Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Stappenplan

Bewezen werkwijze

Voor de uit te voeren activiteiten gebruiken we een stappenplan dat we op maat maken per klant. Over het algemeen ziet het stappenplan voor development bij WP Brothers er als volgt uit:

Kick-off

De eerste stap in het proces is een kick-off sessie. Tijdens deze sessie leren we elkaar verder kennen en bespreken we je wensen en eisen.

Stap 1

Onderzoek

Wij analyseren en onderzoeken de techniek van de huidige website of webshop. We kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer! Zonder gedegen onderzoek is het lastig een realistisch game plan te maken. Wij nemen je hierbij bij de hand.

Stap 2

Design

Nadat het onderzoek naar de online kansen en bedreigingen is afgerond hebben we de mogelijkheid om de nieuwe website te ontwerpen. De basis voor dit ontwerp ligt in de resultaten van het data-onderzoek en de huisstijl van jou als opdrachtgever.

Stap 3

Development

Wij stellen voor om de nieuwe website in open source CMS WordPress te bouwen. Dat heeft als voordeel dat de website in de toekomst makkelijk te onderhouden is en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Stap 4

Contentmigratie

Zodra de website klaar is moet alle content worden verzameld. Hulp nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Stap 5

SEO en data-tracking

Nadat de website is gebouwd zal deze geoptimaliseerd dienen te worden voor Google en Bing. De resultaten meten we via een data tracking layer. 

 

Stap 6

Testen & lanceren

Het moment van livegang komt steeds dichterbij. We laten de website door onze inhouse-tester nog een keer nalopen en zette de puntjes op de i. Het is tijd om de website te lanceren.

Stap 7

Beheer

Maandelijks beheren wij de website. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor slechte vindbaarheid of veiligheidsproblemen.

Stap 8

Marketing ondersteuning

Beter gevonden worden in Google of meer conversies uit je websitebezoekers halen? Onze marketingavonturiers helpen je hier graag mee.

Stap 9

Diensten

Amersfoort: laat je website bouwen door WP Brothers!

WP Brothers gaat verder dan andere IT-bureaus voor jouw bedrijf in Amersfoort. Design, ontwikkeling en beheer is bij ons in goede handen. We kunnen een compleet nieuwe website voor je bouwen, maar we kunnen natuurlijk ook een redesign van een bestaande website realiseren. We gaan hoe dan ook uit van de nieuwste technologische ontwikkelingen en combineren dat met inzicht in jouw sector en persoonlijke aandacht. Zo bouwen we de beste WordPress websites in de regio Amersfoort.

studio piet boon, website, wordpress brothers

Vormgeving

UX-design

Bij het bouwen van een website beginnen we met het webdesign. We laten de vormgeving optimaal aansluiten bij jouw bedrijf in Amersfoort. Jouw nieuwe website zal daardoor de doelgroep zeker aanspreken. 

Ontwerp

Website bouwen

Development

Onze developers zetten al je wensen om in code. Zo bouwen we bij WP Brothers dé website voor jouw bedrijf in Amersfoort. Snel, veilig en stabiel.

Development

voorbeeld code, website piet boon, wordpress brothers
befrank website, mobiel, wordpress brothers

Na de lancering

Onderhoud en beheer

Onze service houdt niet op na de lancering. Laat je website door WP Brothers beheren en onderhouden. We houden je website dan technisch up-to-date en kunnen de website desgewenst optimaliseren.

Beheer

SEO, SEA en social ads

Online Marketing

WP Brothers gaat verder dan het bouwen van websites. Onze marketingspecialisten richten zich op de online marketing voor jouw bedrijf in Amersfoort en laten geen enkele online kans liggen.

Online Marketing

studio piet boon, statistieken website, wordpress brothers
logo ideal, recras, woo commerce, google analytics, wordpress brothers

Connections

API-verbindingen

We bouwen niet alleen je website, we koppelen ook andere systemen van jouw bedrijf in Amersfoort met je website. Wij syncen webshop, CRM, AFAS en meer moeiteloos met elkaar. Zo heb je minder administratie in jouw bedrijf en zijn je gegevens in elk systeem altijd up-to-date.

Toon alle mogelijkheden

WP Brothers - regio Amersfoort

Waarom WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je bedrijf graag een flinke stap vooruit.

  • Experts op elk gebied in huis
  • Full service proces
  • Persoonlijke aanpak
  • Snelheid door ervaring
  • Innovatief
  • Klantgericht

Wat kunnen we voor je doen?

Ben je op zoek naar een custom WordPress website of een website die makkelijk zelf aan te passen is? Wij bouwen het voor je! Laat je gegevens hier achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag een offerte aan

kantoor, social brothers, wordpress brothers

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Afspraak inplannen

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Afspraak inplannen Afspraak inplannen met Freek