Webshop laten maken in Woerden?

WP Brothers garandeert een geoptimaliseerde en goed presterende webshop voor jouw bedrijf in Woerden. Dit wordt bereikt door het team van developers, designers en marketeers. Zij ontwikkelen met jarenlange ervaring jouw webshop op maat. Toekomstgericht staat vast.

Kennismaken? 

webshop, easy noise control, website, wordpress brothers

Wij maken de beste webshop in de regio Woerden

Op maat gemaakt

Over de eerste indruk met de klant hoef jij geen zorgen te maken. De passende en unieke webshop die wij voor jouw bedrijf maken zorgt hiervoor. Zo kun jij van bezoekers klanten maken met jouw webshop in Woerden.

De ontwikkeling van jouw webshop

Onze webontwikkelaars creëren voor jou de benodigdheden! De jarenlange ervaring van de webontwikkelaars zou kunnen bijdragen aan bijvoorbeeld: chatbots of meertalige webshops. Wij brengen het in orde voor jouw webshop in Woerden.

 

Webshop tracking

Wat doen jouw bezoekers op jouw webshop? Kopen ze vaak wat of verlaten ze de website te snel, door een probleem of keuze? Data wordt door ons verhelderd, zodat je alles op een rijtje hebt voor jouw webshop in Woerden!

Vindbaarheid en conversies

Datagedreven conversiedoelen halen: dat staat bij ons centraal. Wij zorgen voor de ranking in de Google zoekresultaten van jouw website in Woerden. De conversies komen vanzelf!

Projecten waar we trots op zijn

Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Stappenplan

Bewezen werkwijze

Voor de uit te voeren activiteiten gebruiken we een stappenplan dat we op maat maken per klant. Over het algemeen ziet het stappenplan voor development bij WP Brothers er als volgt uit:

Kick-off

De eerste stap in het proces is een kick-off sessie. Tijdens deze sessie leren we elkaar verder kennen en bespreken we je wensen en eisen.

Stap 1

Onderzoek

Wij analyseren en onderzoeken de techniek van de huidige website of webshop. We kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer! Zonder gedegen onderzoek is het lastig een realistisch game plan te maken. Wij nemen je hierbij bij de hand.

Stap 2

Design

Nadat het onderzoek naar de online kansen en bedreigingen is afgerond hebben we de mogelijkheid om de nieuwe website te ontwerpen. De basis voor dit ontwerp ligt in de resultaten van het data-onderzoek en de huisstijl van jou als opdrachtgever.

Stap 3

Development

Wij stellen voor om de nieuwe website in open source CMS WordPress te bouwen. Dat heeft als voordeel dat de website in de toekomst makkelijk te onderhouden is en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Stap 4

Contentmigratie

Zodra de website klaar is moet alle content worden verzameld. Hulp nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Stap 5

SEO en data-tracking

Nadat de website is gebouwd zal deze geoptimaliseerd dienen te worden voor Google en Bing. De resultaten meten we via een data tracking layer. 

 

Stap 6

Testen & lanceren

Het moment van livegang komt steeds dichterbij. We laten de website door onze inhouse-tester nog een keer nalopen en zette de puntjes op de i. Het is tijd om de website te lanceren.

Stap 7

Beheer

Maandelijks beheren wij de website. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor slechte vindbaarheid of veiligheidsproblemen.

Stap 8

Marketing ondersteuning

Beter gevonden worden in Google of meer conversies uit je websitebezoekers halen? Onze marketingavonturiers helpen je hier graag mee.

Stap 9

Webshop expertise vanuit Woerden voor jouw webshop!

Wij maken voor jou de meest professionele webshop van Woerden en omgeving. Dit doen wij met onze ervaren marketing-, development-, en designexperts. Jouw website wordt geoptimaliseerd vanuit development, design en marketing, waardoor jouw webshop vanuit Woerden extreem zal opvallen.

easy noice control, website, voorbeelden, wordpress brothers

Design

Ingericht op jouw behoeften

Originaliteit, doelgerichtheid en consistentie staat bij onze professionele designers voorop. Zo zal jouw webshop in Woerden opvallen vergeleken met de concurrenten.

Design

Development

Resultaatgericht

Een goede website wordt gevonden en zorgt voor contact. Laat je klant online betalen met directe verzending! Wij zorgen voor jouw WooCommerce webshop in Woerden. 

Development

joost & joost, website, wordpress brothers

Whitepaper

Hoe maak je een goede website?

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
logo ideal, recras, woo commerce, google analytics, wordpress brothers

API-implementatie

API koppelingen gebruiken

API-koppelingen zorgen voor de automatisering van veel activiteiten, zoals: CRM-systeem automatisering en het automatiseren van data overzetten.

Onze developmentexperts zorgen voor API-koppelingen die activiteiten automatiseren. Dit zorgt voor besparing van tijd en geld binnen jouw bedrijf en webshop in Woerden!

Toon alle mogelijkheden

Online Marketing

Data-gedreven conversies

Altijd al willen onderscheiden van de concurrenten? Onze data-gedreven aanpak is de way to go! Zo zorgen wij op de marketingafdeling voor een conversiegerichte aanpak, waardoor jouw webshop in Woerden winstgevender wordt.

Online Marketing

zoekvoorbeelden zoekresultaten, mattisson, wordpress brothers

Optimalisatie

Optimaal resultaat behouden

Optimaliseren is zeer belangrijk. Zo behoud je het optimale resultaat en stel je kwaliteit voorop. Benieuwd naar wat optimalisatie voor jouw webshop in Woerden kan betekenen? Wij staan te springen.

Beheer

Webshop up-to-date houden

Het is essentieel dat jouw webshop up-to-date is. Onder het beheer van WP Brothers zal je tijd besparen, doordat de webshop vernieuwd en onderhouden wordt. Dit is belangrijk voor de veiligheid en bereikbaarheid van je webshop in Woerden.

Beheer

Andere mogelijkheden

Wij maken ook:

WP Brothers is altijd bereid zich aan te passen naar jouw wensen. Wij bouwen verschillende ideeën van of voor jouw bedrijf in WordPress of WooCommerce. 

Zo maken wij niet alleen webshops, maar ook websites in Woerden. Geïnteresseerd? Wij staan voor jouw bedrijf klaar en maken de beste gepersonaliseerde website!

Website bouwen Woerden

kantoor, social brothers, wordpress brothers

Fullservice WordPress Bureau - Woerden

Waarom kiezen voor WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress agency. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een grote stap vooruit. 

  • Gevestigd in Rotterdam en Utrecht
  • Fullservice
  • Persoonlijk en klantgericht
  • Innovatief en doelgericht
  • Team bestaande uit veel young-professionals

Maak kennis met ons!

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Contact opnemen? 030 737 09 02