Webshop bouwen in IJsselstein?

Wij bouwen de meest professionele WooCommerce webshops in IJsselstein. Wij maken data inzichtelijk en zorgen voor automatisering binnen jouw webshop. Jouw wensen en behoeften staan tijdens het bouwen centraal voor jouw webshop in IJsselstein. Verder maken we alles mogelijk in jouw webshop door het op maat te maken. Dit zorgt voor een goede eerste indruk bij jouw doelgroep in IJsselstein!

Koffie?

stan en co website, wordpress brothers

Onderhoudsvriendelijke webshops voor IJsselstein en omgeving!

Automatisering

Processen zoals voorraadbeheer, genereren van overzichtelijke verkooprapporten, verzendingen en betalingen zullen allemaal geautomatiseerd worden. Dit zorgt voor minder fouten en veel tijdsbesparing voor jouw webshop in IJsselstein!

Conversies centraal

WPBrothers stelt conversie centraal met het marketingteam. We zijn gespecialiseerd in het op de markt brengen van producten en diensten. Op basis van data maken we een conversiegerichte website mét online marketing!

Intergraties

API-koppelingen worden geïmplementeerd op jouw webshop. Hierbij worden externe platformen gekoppeld aan jouw webshop in IJsselstein. Dit helpt met het automatiseren van dagelijkse bezigheden van jouw bedrijf!

Vindbaarheid in Google

WP Brothers zorgt ervoor dat jouw webshop zo hoog mogelijk in de Google zoekresultaten terugkomt. Dit zorgt voor meer verkeer en het bereiken van meer conversiedoelen voor jouw bedrijf in IJsselstein.

Projecten waar we trots op zijn

Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Stappenplan

Bewezen werkwijze

Voor de uit te voeren activiteiten gebruiken we een stappenplan dat we op maat maken per klant. Over het algemeen ziet het stappenplan voor development bij WP Brothers er als volgt uit:

Kick-off

De eerste stap in het proces is een kick-off sessie. Tijdens deze sessie leren we elkaar verder kennen en bespreken we je wensen en eisen.

Stap 1

Onderzoek

Wij analyseren en onderzoeken de techniek van de huidige website of webshop. We kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer! Zonder gedegen onderzoek is het lastig een realistisch game plan te maken. Wij nemen je hierbij bij de hand.

Stap 2

Design

Nadat het onderzoek naar de online kansen en bedreigingen is afgerond hebben we de mogelijkheid om de nieuwe website te ontwerpen. De basis voor dit ontwerp ligt in de resultaten van het data-onderzoek en de huisstijl van jou als opdrachtgever.

Stap 3

Development

Wij stellen voor om de nieuwe website in open source CMS WordPress te bouwen. Dat heeft als voordeel dat de website in de toekomst makkelijk te onderhouden is en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Stap 4

Contentmigratie

Zodra de website klaar is moet alle content worden verzameld. Hulp nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Stap 5

SEO en data-tracking

Nadat de website is gebouwd zal deze geoptimaliseerd dienen te worden voor Google en Bing. De resultaten meten we via een data tracking layer. 

 

Stap 6

Testen & lanceren

Het moment van livegang komt steeds dichterbij. We laten de website door onze inhouse-tester nog een keer nalopen en zette de puntjes op de i. Het is tijd om de website te lanceren.

Stap 7

Beheer

Maandelijks beheren wij de website. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor slechte vindbaarheid of veiligheidsproblemen.

Stap 8

Marketing ondersteuning

Beter gevonden worden in Google of meer conversies uit je websitebezoekers halen? Onze marketingavonturiers helpen je hier graag mee.

Stap 9

Ons team

Webshop laten bouwen in IJsselstein door WP Brothers!

WPBrothers werkt niet voor klanten, maar juist samen met klanten. Zo bestaan wij uit experts die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Het enthousiaste team maakt op het gebied van development, design, online marketing en data-onderzoek de beste WooCommerce webshop voor jouw bedrijf in IJsselstein.

studio piet boon, website, wordpress brothers

Design

UX-design

UX staat voor de ervaring van de gebruikers (User Experience). Dit staat centraal bij onze design afdeling. De creatieve designers zorgen ervoor dat jouw webshop uit IJsselstein opvalt. Wij laten jouw merk naar voren komen!

Design

Webshop bouwen

Development

Onze developers zijn goed in creativiteit combineren met effectiviteit. API-koppelingen, Werken-bij pagina's of het ontwikkelen van databases zijn maar een paar van de vele activiteiten die onze development afdeling uitvoert. De saaie codes binnen jouw webshop in IJsselstein, kunt u aan ons overlaten!

Development

voorbeeld code, website piet boon, wordpress brothers
befrank website, mobiel, wordpress brothers

Altijd belangrijk

Beheer en onderhoud

Het web is constant in beweging, waarbij het belangrijk is om met die beweging mee te gaan. WP Brothers zorgt ervoor dat jouw webshop up-to-date blijft met de ontwikkelingen. Bugs worden ook verholpen en de bereikbaarheid wordt verbeterd.

Deze verschillende optimalisaties houden wij in ons achterhoofd voor jouw webshop in IJsselstein.

Beheer

Marketing

Online Marketing 

Effectief, efficiënt en datagedreven vat onze online marketingafdeling samen. Het enthousiaste team met jarenlange ervaring zorgt ervoor dat jouw webshop in IJsselstein altijd goed gevonden wordt binnen Google.

Door altijd conversiegericht te denken, zal jouw webshop optimaal presteren binnen de markt. Wij richten ons op de juiste doelgroepen voor jouw webshop in IJsselstein!

Online Marketing

studio piet boon, statistieken website, wordpress brothers
logo ideal, recras, woo commerce, google analytics, wordpress brothers

API

API-Koppelingen

API-koppelingen zorgen ervoor dat twee applicaties met elkaar kunnen communiceren. De toepassingen van deze koppelingen zal voor veel tijdsbesparing zorgen binnen jouw bedrijf in IJsselstein.

Toon de mogelijkheden van API

Webshop/website?

Wij maken ook websites!

Wilt u liever een website dan een webshop? Of bent u simpelweg benieuwd naar het verschil? Wij maken namelijk ook custom WordPress websites, die je zelf makkelijk kan aanpassen voor jouw bedrijf in IJsselstein!

Geïnteresseerd in onze effectieve websites die contact initiëren? Klik op de knop hieronder.

Website bouwen IJsselstein

kantoor, social brothers, wordpress brothers

WP Brothers - regio IJsselstein

Waarom WP Brothers?

WP Brothers is jouw gedreven young-professional WordPress bureau. Ons team bouwt niet alleen WooCommerce webshops,  maar onderhoudt en ontwerpt ze ook. Wij helpen je bedrijf graag een flinke stap vooruit.

  • Experts op elk gebied
  • Snel schakelen
  • Flexibiliteit
  • Innovatief
  • Klantgericht
  • Stap-voor-stap aanpak

Wat kunnen we voor jouw bedrijf in IJsselstein doen?

Ben je op zoek naar een custom WooCommerce webshop of een webshop die makkelijk aanpasbaar is? Wij bouwen het voor je! Laat je gegevens hier achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Vraag een offerte aan

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Contact opnemen? 030 737 09 02