Website laten bouwen in IJsselstein?

WP Brothers bouwt voor jouw bedrijf in IJsselstein de beste WordPress website. We gaan daarbij uit van jouw wensen, maar ook van de online kansen voor jouw bedrijf. Hiervoor zetten we een uitgebreid data-onderzoek op. Dit vormt de basis voor een nieuwe datagedreven website die niet alleen aansluit bij de doelstellingen van je bedrijf, maar ook bij de smaak van je doelgroep. Daarom laat je vanuit IJsselstein je website bouwen door WP Brothers!

Koffie?

stan en co website, wordpress brothers

WP Brothers bouwt de beste websites voor IJsselstein en omgeving!

Maatwerk

Wil je dat je website eruit springt? We bouwen voor jouw bedrijf in IJsselstein een website op maat. Uniek en aantrekkelijk voor je doelgroep.

Conversies

Uiteraard wil je een website die je bezoekers aanzet tot actie. WP Brothers bouwt daarom een website die gericht is op conversie.

Snelheid

Onze technische experts ontwikkelen websites die snel laden. Daarom laat je de website voor jouw bedrijf in IJsselstein bouwen door WP Brothers. 

SEO-proof

Wat heb je aan een website als hij niet gevonden wordt? We combineren technische perfectie met SEO-content om te zorgen dat je website goed scoort in Google.

Projecten waar we trots op zijn

Wat gebeurt er na contact?

Contact

Bel ons of stuur een mailtje en we maken een afspraak.

Wensen

Wat wil je bereiken en wat is je budget?

Offerte

Samen met een mockup sturen wij jou een prijsindicatie.

Stappenplan

Bewezen werkwijze

Voor de uit te voeren activiteiten gebruiken we een stappenplan dat we op maat maken per klant. Over het algemeen ziet het stappenplan voor development bij WP Brothers er als volgt uit:

Kick-off

De eerste stap in het proces is een kick-off sessie. Tijdens deze sessie leren we elkaar verder kennen en bespreken we je wensen en eisen.

Stap 1

Onderzoek

Wij analyseren en onderzoeken de techniek van de huidige website of webshop. We kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer! Zonder gedegen onderzoek is het lastig een realistisch game plan te maken. Wij nemen je hierbij bij de hand.

Stap 2

Design

Nadat het onderzoek naar de online kansen en bedreigingen is afgerond hebben we de mogelijkheid om de nieuwe website te ontwerpen. De basis voor dit ontwerp ligt in de resultaten van het data-onderzoek en de huisstijl van jou als opdrachtgever.

Stap 3

Development

Wij stellen voor om de nieuwe website in open source CMS WordPress te bouwen. Dat heeft als voordeel dat de website in de toekomst makkelijk te onderhouden is en makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Stap 4

Contentmigratie

Zodra de website klaar is moet alle content worden verzameld. Hulp nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Stap 5

SEO en data-tracking

Nadat de website is gebouwd zal deze geoptimaliseerd dienen te worden voor Google en Bing. De resultaten meten we via een data tracking layer. 

 

Stap 6

Testen & lanceren

Het moment van livegang komt steeds dichterbij. We laten de website door onze inhouse-tester nog een keer nalopen en zette de puntjes op de i. Het is tijd om de website te lanceren.

Stap 7

Beheer

Maandelijks beheren wij de website. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor slechte vindbaarheid of veiligheidsproblemen.

Stap 8

Marketing ondersteuning

Beter gevonden worden in Google of meer conversies uit je websitebezoekers halen? Onze marketingavonturiers helpen je hier graag mee.

Stap 9

Wat we doen

IJsselstein: laat je website bouwen door WP Brothers!

Samenwerking is de grote kracht achter WP Brothers. De website voor jouw bedrijf in IJsselstein wordt gebouwd door een team van designers, developers en marketeers zodat aan alle onderdelen gedacht wordt. Zowel voor een volledig nieuwe website als voor een redesign van je oude website ben je bij ons aan het juiste adres. Met jarenlange ervaring, technische kennis en persoonlijke aandacht bouwen we de beste WordPress websites voor IJsselstein en omgeving!

studio piet boon, website, wordpress brothers

Ontwerp

UX-design

Bij het design gaan we uit van de gebruiker en diens wensen (User eXperience). Zo garanderen we een perfecte aansluiting met de doelgroep.

Ontwerp

Website bouwen

Development

Stap 2 is ontwikkeling van je website. Onze developers weten alles in code om te zetten. We gaan voor een snelle, veilige en stabiele website met alle functionaliteiten die voor jouw business nodig zijn.

Development

voorbeeld code, website piet boon, wordpress brothers
befrank website, mobiel, wordpress brothers

En dan...

Beheer en onderhoud

Stap 3 is de livegang. Maar daarna is ons werk nog niet gedaan. Kies je voor beheer en onderhoud van WP Brothers, dan blijft je website up-to-date. Je hebt er geen omkijken meer naar en kan erop vertrouwen dat alles in orde is en blijft.

Beheer

Online Marketing

SEO, SEA en social ads

Ook na het bouwen en onderhouden van de website voor jouw bedrijf in IJsselstein gaan we nog voor je door. Onze marketingexperts zetten de vetste advertentiecampagnes op en verhogen je conversiecijfers.

Online Marketing

studio piet boon, statistieken website, wordpress brothers
logo ideal, recras, woo commerce, google analytics, wordpress brothers

Koppelen

API

API-koppeling nodig tussen je website en CRM of je financiële software? Komt voor elkaar! We syncen al je systemen vlekkeloos met elkaar. Dat bespaart je een hoop administratie.

Toon alle mogelijkheden

Toch op zoek naar net iets anders?

Webshop

Wij maken niet alleen websites, maar ook webshops! Toch interesse in een geautomatiseerde en conversie gerichte webshop voor jouw bedrijf in IJsselstein?

Ons team staat te popelen om aan de slag te gaan en jouw webshop in elkaar te zetten!

Webshop bouwen IJsselstein

WP Brothers - regio IJsselstein

Waarom WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je bedrijf graag een flinke stap vooruit.

  • Experts op elk gebied in huis
  • Full service proces
  • Persoonlijke aanpak
  • Snelheid door ervaring
  • Innovatief
  • Klantgericht

Wat kunnen we voor je doen?

Ben je op zoek naar een custom WordPress website of een website die makkelijk zelf aan te passen is? Wij bouwen het voor je! Laat je gegevens hier achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag een offerte aan

kantoor, social brothers, wordpress brothers

Wie zijn WP Brothers?

WP Brothers is jouw fullservice WordPress bureau. Ons team ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw WordPress website en helpt je graag een flinke stap vooruit.

Neem contact op

Support nodig? Bel 030 - 2270105
Neem contact op met Freek 06 2006 6195
Altijd te bereiken via [email protected]
Contact opnemen? 030 737 09 02