Digital agency Social Brothers krijgt een WordPress broertje: “WP Brothers”!

Bij digital agency Social Brothers is er sinds de oprichting in 2011 veel tijd geïnvesteerd in het samenstellen van een op elkaar ingespeeld team en het optimaliseren van efficiënte processen op het gebied van design, techniek en marketing voor de realisatie van websites.

Steven Ammerlaan (CEO Social Brothers): ‘Websites hebben zich de afgelopen jaren ontwikkeld van statische digitale visitekaartjes naar platformen die elke dag anders kunnen én moeten zijn. In de wondere digitale wereld gebeurt er continu van alles en om onze werkzaamheden nog verder te focussen werd het tijd voor een broertje, “WP Brothers”.’ 

WP Brothers

De WordPress agency “WP Brothers” is een dedicated WordPress bureau met een kantoor in Utrecht & Rotterdam. Door onze focus op communicatie, een optimaal proces, kwalitatief hoogstaande websites en conversie (optimalisatie), durven wij te zeggen dat we de beste WordPress websites maken waar onze opdrachtgevers trots op mogen zijn! WP Brothers is er speciaal voor Marketeers & communicatieprofessionals. Wij snappen het vakjargon en leveren een product waar men dagelijks met het team mee aan de slag kan.

Steven Ammerlaan: ‘We hebben de marketing- & communicatiemanagers in Nederland de afgelopen jaren goed leren kennen en snappen waar ze naar op zoek zijn: een doelgerichte website, een duidelijk realisatieproces en een creatieve partij die met ze meedenkt maar ook snapt wanneer dat niet hoeft. Zo helpen wij deze doelgroep om hun werk elke dag een beetje beter te doen.’ 

Team

Het WP Brothers-team bestaat uit tien developers, online marketeers, designers en data-analisten. Dat zijn allen gedreven en enthousiaste experts met een focus op resultaat. We zijn trots om te mogen werken voor mooie bedrijven en instellingen als ABP, Backbase, Pandora, SPAR University, Mattisson, Linteloo, Debuut, FunForest, ARN en meer!

Daarnaast blijft het team van Social Brothers zich focussen op het gebied van op maat gemaakte webapplicaties, mobiele apps, AR- & VR- toepassingen en datagerichte marketingcampagnes. Verder zal het innovatieproduct Social Brothers Labs voor de realisatie van POC’s en MVP’s verder worden doorontwikkeld. Het tweede kwartaal van 2020 zal hier meer over naar buiten worden gebracht.

Qua locatie verandert er weinig. Social Brothers & WP Brothers zijn beide vanuit de Europalaan 100 in Utrecht en de Klinknagelstraat 8 in Rotterdam actief.

Nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Download persbericht

Steven Ammerlaan
[email protected]
06- 204 13 957

WP Brothers
www.wpbrothers.nl
10 medewerkers
– Europalaan 100 Utrecht
– Klinknagelstraat 8 Rotterdam

Social Brothers 

www.socialbrothers.nl
25 medewerkers
– Europalaan 100 Utrecht
– Klinknagelstraat 8 Rotterdam

Steven Ammerlaan

Geboren in Utrecht, gestudeerd in Amsterdam, werkt door het hele land.

Neem contact op met Freek
Altijd te bereiken via
Afspraak inplannen

Whitepaper

Hoe maak je een goede website?

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden