Bezoek onze stand op de Webwinkel Vakdagen 2024!

Dit jaar staan we voor het allereerst met de voltallige Social Brothers Groep op de Webwinkel Vakdagen! Op 23 en 24 januari is het zo ver en wordt de Jaarbeurs in Utrecht omgetoverd tot e-commerce valhalla. Je vindt onze experts bij stand #99. 
WP Brothers @ Webwinkel Vakdagen 2024

Kies voor groei 

Wat we daar precies doen? Als exposant vertellen we je bij onze stand alles op het gebied van strategie, e-commerce, webontwikkeling en digital marketing.

Onze experts sparren graag over jouw digitale doelen én hoe je deze kunt bereiken. Dat doen we sowieso aan de hand van een aantal presentaties, maar het is natuurlijk ook mogelijk persoonlijk met onze experts te sparren. Wil je zeker zijn van een gesprek? Plan alvast een afspraak in of neem contact op voor meer informatie.

Praktische informatie

  • Datum: 23 & 24 januari 2024
  • Tijd: 10:00 tot 18:00 
  • Waar: Jaarbeurs Utrecht

Let op! Ben je van plan de Webwinkel Vakdagen te bezoeken? Dan heb je een gratis ticket nodig. Claim je ticket via deze link!

De Webwinkel Vakdagen?

De Webwinkel Vakdagen vormen al meer dan 15 jaar hét trefpunt voor ondernemers en geïnteresseerden in de e-commerce. 

Ben jij een e-commerce expert op zoek naar frisse inzichten? Of ben je net begonnen in deze wereld en klaar om te groeien? Op de Webwinkel Vakdagen ontdek je alles voor jouw online activiteiten: van slimme logistiek tot handige betaalopties, en van pittige marketingtools tot gave verpakkingen. Het is jouw one-stop-shop voor digital commerce! 

Kortom: als je als webshopondernemer actief wilt blijven groeien in de e-commerce of als professional op de hoogte wilt blijven van de laatste trends, moet je hier zeker eens langskomen!

Laat je inspireren!

Op de Webwinkel Vakdagen komen bekende en ervaren e-commerce experts samen om hun kennis en expertise te delen. Laat je inspireren door grote spelers in de markt zoals bol.com, PostNL, Loavies en nog veel meer!

Ongeacht het type webshop dat je beheert, biedt de Webwinkel Vakdagen kennis, ervaring en netwerkmogelijkheden die elke organisatie helpen groeien, zowel de webshop zelf als de ondernemer. Met ruim 14.000 bezoekers, 250 aanwezige exposanten en topsprekers uit binnen- en buitenland, belooft dit weer een top evenement te worden. 

Ben je van plan om langs te komen? Meld je dan gratis aan via deze link en breng een bezoek aan onze stand, nummer #99!

Whitepaper

Hoe maak je een goede website?

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden